Închide meniul

Ziua în care Pepe s-a luat de Budescu și Alibec: „De ce sunteți așa grași?”. Dezvăluire fabuloasă

Cosmin Cioboată Publicat: 11 ianuarie 2023, 20:11

Reclamă
Ziua în care Pepe s-a luat de Budescu și Alibec: „De ce sunteți așa grași?. Dezvăluire fabuloasă

Denis Alibec și Constantin Budescu au jucat împreună la FCSB

Denis Alibec și Constantin Budescu au jucat împreună la FCSB / Colaj Profimedia, Hepta

Ziua în care Pepe s-a luat de Constantin Budescu și Denis Alibec a fost rememorată de Mihai Stoica, managerul general al FCSB-ului, și Eduard Stăncioiu, fostul portar al roș-albaștrilor. Cei doi și-au amintit cantonamentul vicecampioanei, din 2018, când jucătorii lui Gigi Becali au împărțit baza de pregătire cu Beșiktaș.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La vremea respectivă, la formația turcă jucau și răsunătorii Pepe și Quaresma.

Ziua în care Pepe s-a luat de Budescu și Alibec

Mihai Stoica și Eduard Stăncioiu au făcut dezvăluiri savuroase, despre momentul în care Pepe și Quaresma au dat nas în nas cu Denis Alibec, Constantin Budescu și Harlem Gnohere, potrivit orangesport.ro.

Pepe, ajuns între timp la FC Porto, s-a arătat complet uluit de fizicul celor 3 foști jucători de la FCSB și n-a ezitat să îi întrebe de ce arată așa.

Eduard Stăncioiu: „Pepe l-a întrebat pe Teixeira: «Bă, voi ce echipă sunteți?»”

Reclamă

Mihai Stoica: „Întreba «De ce sunteți așa grași?»”

Eduard Stăncioiu: „Era Pepe, care a jucat unde a jucat…”

Mihai Stoica: „Pepe arăta mult mai slab decât era la televizor. La televizor, ni se părea că e «monstru»”

Reclamă 4 / 0/3

Eduard Stăncioiu: „Era așchie”

Mihai Stoica: „Era Pepe, era Quaresma, care și el era uscat, era Hutchinson, care a jucat acum la Mondial și are 39 de ani. Iar Pepe a văzut niște jucători pe la noi…”

Eduard Stăncioiu: „Era Budescu, era Alibec, eram și eu”

Mihai Stoica: „Era și «Bizonul» (n.r. – Harlem Gnohere)”

Momentul în care Constantin Budescu l-a enervat pe Gigi Becali: „M-a sunat!”

S-a aflat momentul în care Constantin Budescu l-a enervat pe Gigi Becali. Chiar mijlocașul de 33 de ani a făcut dezvăluirea, la aproape un an de la despărțirea de FCSB.

În prezent la Petrolul Ploiești, „Magicianul” a rămas în relații bune cu latifundiarul din Pipera, chiar dacă au existat tensiuni în perioada în care a îmbrăcat tricoul roș-albastru.

Singurul moment în care Gigi Becali l-a „urecheat” pe Constantin Budescu a fost la finalul unui meci în care internaționalul român a fost schimbat la pauză.

Reclamă

Budescu a avut o declarație acidă la interviu, iar acest lucru nu i-a convenit finanțatorului de la FCSB. Becali a pus mâna pe telefon și l-a sunat pe Constantin Budescu.

Cei doi au trecut repede peste momentul respectiv și au păstrat o relație bună până în clipa de față.

„Am mai vorbit cu Gigi Becali la telefon când eram la Steaua, dar nu vorbeam mult despre fotbal, vorbeam despre ce fac și cum sunt. Și acum am mai vorbit la telefon, de-asta am preferat ultima dată să ne strângem mâna și să rămânem prieteni.

A fost o singură dată când ieșisem eu la pauză și am declarat la finalul meciului că nu meritam să fiu scos de pe teren. M-a sunat să mă întrebe de ce am declarat asta și cam aia a fost singura dată când m-a sunat pentru așa ceva”, a spus Constantin Budescu, pentru digisport.ro.

Constantin Budescu a jucat la FCSB în două perioade: prima oară în sezonul 2017/2018, apoi în prima parte a stagiunii 2021/2022. În total, mijlocașul a marcat 14 goluri și a oferit 13 assist-uri în 48 de meciuri pentru formația roș-albastră.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și