Închide meniul

Ovidiu Burcă, dezvăluiri despre momentele tensionate din derby-ul CSA Steaua – Dinamo: „Au avut reacţii suburbane!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 20 aprilie 2023, 22:58

Ovidiu Burcă, dezvăluiri despre momentele tensionate din derby-ul CSA Steaua – Dinamo: „Au avut reacţii suburbane!

Avertisment pentru Ovidiu Burcă, înainte ca Dinamo să debuteze în noul sezon de Liga 1

Ovidiu Burcă, înaintea unui meci / Hepta

Ovidiu Burcă a oferit dezvăluiri despre momentele tensionate din timpul derby-ului dintre CSA Steaua şi Dinamo, încheiat cu victoria roş-albaştrilor, scor 2-0. Antrenorul „câinilor” a mărturisit că cei aflaţi pe banca tehnică a „militarilor” au avut anumite reacţii deplasate, chiar în timpul partidei din Ghencea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a pierdut derby-ul cu CSA Steaua. Graţie succesului cu rivalii alb-roşii, „militarii” au urcat pe primul loc din play-off-ul Ligii a 2-a.

Ovidiu Burcă, dezvăluiri despre momentele tensionate din derby-ul CSA Steaua – Dinamo

Ovidiu Burcă a dezvăluit că deşi a încercat să se menţină calm pe parcursul derby-ului cu CSA Steaua, reacţiile celor din staff-ul roş-albaştrilor l-au deranjat enorm, motiv pentru care i s-a dezvoltat şi mai mult rivalitatea faţă de clubul din Ghencea.

De asemenea, Burcă a mai declarat că reacţiile celor de pe banca „militarilor” au depăşit limita bunului simţ, însă susţine că şi oamenii din staff-ul său le-au dat replica acestora imediat.

„A existat dintotdeauna o rivalitate, pe parcursul anilor cred că orice dinamovist a simţit-o, dar nu am avut aşa o ură organică, nu am simţit… i-am simţit ca pe nişte parteneri de competiţie, uneori poate un pic mai mult, dar niciodată ca pe nişte duşmani. După meci am rămas aşa cu un gust amar, cumva. (N.r. De ce?) Pentru că… mereu am vrut să rămân în zona sportivă, a fair-play-ului, a respectului, sunt nişte valori pe care vreau să le promovez tot timpul.

Reclamă

Ovidiu Burcă: „Au trecut de graniţa respectului!”

Doar că, după meciul de ieri (n.r.-marți), am rămas… banca stelistă a avut anumite reacţii la adresa noastră, au fost anumite mesaje care m-au deranjat şi cred că au trecut dincolo de graniţa respectului şi a fair-play-ului. Dar, cumva, asta e societatea în care trăim. (N.r. Ce au făcut?) După al doilea gol, nici eu nu am văzut, am aflat după, eram în faţa băncii de rezerve, au avut nişte reacţii suburbane.

Dar asta este. Dacă aş fi văzut, cred că aş fi avut o reacţie, dar nu am văzut. Cei de pe bancă (n.r. de la Dinamo) au avut o reacţie, după care eu am aflat după meci. Dar dincolo de lucrul ăsta, consider că astfel de meciuri, în astfel de atmosfere, fac bine fotbalului românesc. Dar meciul de ieri a dezvoltat o rivalitate mai acentuată (n.r. pentru el), să spun aşa”, a declarat Ovidiu Burcă, pentru orangesport.ro.

Florin Răducioiu a dat de pământ cu Dinamo după eşecul cu CSA Steaua

Florin Răducioiu a dat de pământ cu Dinamo după eşecul din derby-ul cu CSA Steaua. Fostul team-manager al grupării din Ştefan cel Mare a avut un discurs dur la finalul confruntării din Ghencea, pierdută de „câini” cu scorul de 0-2.

Reclamă 4 / 0/3

”Normal că sunt trist, că a pierdut Dinamo. În general, dezamăgit, că nu au avut o reacţie. Nu ştim dacă vom vedea în continuare Dinamo – Steaua (n.r. în afară de retur).

Dezamăgit de Dinamo, de joc, o echipă slabă, cu multe greşeli individuale, nervoasă, care nu a creat nimic. Critic pentru că mă aştetam la o reacţie.

O echipă nervoasă, frustrată din cauza acestor greşeli, Dinamo pierde meciul în prima repriză din cauza acestor gafe, dar prea puţin pentru o echipă care vrea să revină în Liga 1.

Un adevărat dezastru, îmi pare rău să o spun, dar ăsta e adevărul”, a declarat Florin Răducioiu, potrivit orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și