Închide meniul

Adi Popa a fost „distrus” de președintele de la Csikszereda, după scandalul xenofob din Ghencea: „Pe lângă că e foarte slab, e și mincinos!”

Cosmin Cioboată Publicat: 24 august 2022, 18:33

Adi Popa a fost „distrus de președintele de la Csikszereda, după scandalul xenofob din Ghencea: „Pe lângă că e foarte slab, e și mincinos!

Adi Popa a fost făcut praf de președintele de la Csikszereda

Adi Popa, în timpul unui interviu

  • Adi Popa a fost „distrus” de președintele de la Csikszereda
  • Înscrie-te AICI pentru a câștiga două bilete la FCSB – Hermannstadt!

Adi Popa a fost „distrus” de președintele de la Csikszereda, după ce mijlocașul de la CSA Steaua le-a luat apărarea ultrașilor din Peluza Sud la finalul meciului din Ghencea, disputat aseară. Csikszereda s-a impus categoric pe terenul „militarilor”, scor 4-0, în etapa a 3-a din Liga a 2-a.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida din Ghencea a fost întreruptă timp de două minute în repriza a doua, din cauza scandărilor xenofobe ale ultrașilor de la CSA Steaua, la adresa Ungariei.

Adi Popa a fost „distrus” de președintele de la Csikszereda

La finalul meciului, Adi Popa a sărit în apărarea galeriei steliste, explicând că și românii au avut parte de un tratament identic din partea ungurilor și nu s-a lăsat nicio măsură.

Reclamă

„S-au întâmplat acele lucruri cu premierul Ungariei, s-a cântat imnul (n.r. – imnul Ținutului Secuiesc) la hochei și nu s-a luat nicio măsură. Când noi spunem ceva, se exagerează. Când se întâmplă din partea cealaltă, e o normalitate. Nu este normal, dar prea se pune accent pe asta!”, a spus Adi Popa, după CSA Steaua – Csikszereda 0-4.

Între timp, a venit și replica lui Zoltan Szondy. Președintele de la Csikszereda l-a făcut praf pe Adi Popa după declarațiile de aseară. Szondy este convins că CSA Steaua va fi sancționată de FRF pentru scandările ultrașilor, ținând cont că în tribunele din Ghencea au fost prezenți mai mulți membri din cadrul Federației.

Reclamă

„Adrian Popa a spus după meci că scandările respective sunt perfect normale pentru că asta facem și noi. Practic, acest băiat numit Popa, a demonstrat nu numai că este un jucător foarte slab, ci este și mincinos. Pentru că nimeni de la Csikszereda nu a insultat românii.

Jumătate din conducerea Federației a fost prezentă la meci. Au văzut că meciul a fost întrerupt, cred că și observatorul a trecut în raport asta. Sunt convins că Steaua va fi pedepsită. Anul trecut, după ce am jucat cu Steaua și au fost incidente asemănătoare, am comunicat și am scris opinia noastră. Cred că Steaua va fi pedepsită și acum”, a spus Zoltan Szondy, potrivit szekelyhon.ro.

Meciul CSA Steaua – Csikszereda a fost întrerupt din cauza scandărilor xenofobe ale ultrașilor „roș-albaștri”

În minutul 71, la scorul de 3-0 pentru Csikszereda, meciul a fost întrerupt din cauza scandărilor cu tentă xenofobă la adresa Ungariei ale galeriei CSA Steaua.â

Reclamă 4 / 0/3

Scandările interzise pe stadion s-au auzit în mod repetat și în prima repriză. Crainicul stadionului a intervenit și a făcut un anunț la stațiile de amplificare, văzând că lozincile anti-Ungaria continuă și după pauză. Acesta le-a transmis celor aproximativ 1000 de spectatori prezenți în Ghencea că meciul va fi oprit dacă scandările xenofobe vor continua.

Ultrașii din Peluza Sud n-au ținut cont de avertisment și au recurs la aceleași scandări în minutul 71, moment în care arbitrii au întrerupt partida, existând riscul să fie oprită definitiv.

Bogdan Chipirliu, căpitanul CSA Steaua, s-a dus la galerie și a încercat să calmeze spiritele. În cele din urmă, după două minute tensionate, meciul din Ghencea s-a reluat.

Ungaria n-a fost singura „țintă” a ultrașilor steliști. Fanii din Peluza Sud au continuat protestele la adresa conducerii clubului, pe care o consideră principala responsabilă pentru că echipa lor nu a primit dreptul de promovare în Liga 1.

Csikszereda a mai lovit o dată după reluarea partidei și a obținut o victorie răsunătoare în Ghencea, scor 4-0. Gal-Andrezly (15′), Jebaru (45+2, 56′) și Jelena (84′) au marcat golurile oaspeților.

CSA Steaua rămâne cu 4 puncte după primele 3 etape din Liga a 2-a. În prima rundă, „militarii” au încheiat la egalitate meciul cu Metaloglobus, scor 1-1, iar în etapa a 2-a au câștigat pe terenul celor de la CSM Slatina, scor 2-1.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cum a putut să fie numită CSA Steaua într-un comunicat al FRF
Liga 2 • 27 mart., 18:20
Cum a putut să fie numită CSA Steaua într-un comunicat al FRF! Fanii din Ghencea s-au revoltat imediat: „Își bat joc!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat
Investiţie uriaşă la CSA Steaua, de peste 40 de milioane de euro!
Liga 2 • 25 mart., 22:00
Investiţie uriaşă la CSA Steaua, de peste 40 de milioane de euro! Proiectul lansat de „militari”
Daniel Opriţa mizează pe FCSB în lupta la titlu
Fotbal • 23 mart., 19:26
Daniel Opriţa mizează pe FCSB în lupta la titlu: „Sunt şanse mari să ia campionatul! Va fi greu să îi mai prindă cineva!”
Emeric Ienei împlineşte 87 de ani
Fotbal • 22 mart., 10:41
FOTO
Emeric Ienei împlineşte 87 de ani! Ce mesaje a primit legenda roş-albaştrilor de la CSA Steaua şi FCSB