Închide meniul

Adi Popa şi-a reziliat contractul cu Concordia Chiajna! „Motoreta” îşi schimbă echipa după şase luni

Alex Masgras Publicat: 31 ianuarie 2024, 22:38

Reclamă
Adi Popa şi-a reziliat contractul cu Concordia Chiajna! „Motoreta îşi schimbă echipa după şase luni

Adi Popa şi-a reziliat contractul cu Concordia Chiajna

Adi Popa, în timpul unui interviu / Captură Antena Sport

Adi Popa şi-a reziliat contractul cu Concordia Chiajna. În vârstă de 35 de ani, Popa a rezistat doar jumătate de sezon la formaţia ilfoveană. El semnase cu Chiajna la scurt timp după despărţirea de CSA Steaua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adi Popa a avut un început bun de sezon, fiind titular la Chiajna, dar problemele au apărut în momentul în care a intrat în conflict cu Erik Linkar, antrenorul ilfovenilor. Mai mult, timp de o lună, el a fost exclus din lot.

Adi Popa şi-a reziliat contractul cu Concordia Chiajna

„Conducerea Clubului Sportiv Concordia Chiajna și jucătorul Adrian Popa au reziliat contractul”, a anunţat Concordia Chiajna, potrivit liga2.ro.

Adi Popa a evoluat în cinci partide pentru Concordia Chiajna în acest sezon, nereuşind să înscrie sau să paseze decisiv.

După excluderea din lot, care a durat aproximativ o lună, el a mai evoluat doar în partida cu CS Mioveni, timp de 65 de minute. În ultimele două partide disputate de Concordia Chiajna în 2023, Popa nu a fost inclus în lot.

Reclamă

Raul Rusescu a dezvăluit ce discuție a purtat cu Adi Popa

Raul Rusescu a dezvăluit ce discuție a purtat cu Adi Popa, fostul său coechipier, care este susținător al „militarilor” și a jucat în Liga 2 pentru CSA Steaua.

”Steaua este echipa care joacă în prima ligă şi echipa care nu a retrogradat niciodată şi nu a jucat în liga a doua. Este Steaua la care este acelaşi patron din 2001-2002, nu s-a schimbat patronul.

Nu l-am certat pe Adi Popa. Noi, generaţia pe care a avut-o Reghecampf, am rămas prieteni între noi. Unii mai apropiaţi, alţii mai depărtaţi. Dar noi, dacă ne întâlnim, vorbim şi suntem prieteni. Eu pot să îi respect părerea lui Adi Popa, fără vreo problemă. L-am întrebat: ‘Când ai fost în tribună, la Steaua – Valencia, cine era patron?’. Şi eu eram fan, dar ai mei nu aveau şansă să mă aducă la meciuri.

Reclamă 4 / 0/3

Eu am părerea mea, Steaua lui Gigi Becali este Steaua Bucureşti. Simplu! Punct! Toţi oamenii normali, cu care m-am întâlnit pe stradă, niciunul nu mi-a spus că CSA e Steaua, absolut niciunul, de la copii şi până la adulţi.

Eu am jucat la Steaua toată perioada mea, am câştigat campionate cu Steaua, mă bucur că am făcut-o şi sunt împăcat”, a declarat Raul Rusescu la „Un Podcast”.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV Vezi toate știrile
Citește și