Închide meniul

Adi Popa, dezvăluire senzațională legată de revenirea la CSA Steaua: „Nu este exclus”

Alex Ioniță Publicat: 20 octombrie 2023, 14:34

Reclamă
Adi Popa, dezvăluire senzațională legată de revenirea la CSA Steaua: Nu este exclus”

Adi Popa, dezvăluire senzațională legată de revenirea la CSA Steaua

Adi Popa , în timpul unui interviu/ Antena Sport

Adi Popa a făcut o dezvăluire senzațională, legată de revenirea la CSA Steaua. Jucătorul legitimat în prezent la Concordia Chiajna a declarat că și-ar dori să se retragă de la echipa pregătită de Daniel Oprița.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul a plecat în această vară de la formația „militară”, după aproape 2 ani petrecuți în tricoul formației din Ghencea. Chiar dacă a avut cea mai bună perioadă din carieră la FCSB, Adi Popa a declarat în mai multe rânduri că echipa din Liga a 2-a este „adevărata Steaua”.

Adi Popa, dezvăluire senzațională legată de revenirea la CSA Steaua. Care a fost mesajul fostul jucător al formației militare

Adi Popa a dezvăluit faptul că este deschis la o revenire în lotul formației „militare”, chiar dacă în momentul de față se află sub comanda lui Erik Lincar, la Concordia Chiajna. Acesta este de părere că o viitoare revenire nu depinde doar de el, dar a menționat faptul că este deschis la orice discuție pentru că este foarte atașat de clubul pregătit de Daniel Oprița.

„Îmi doresc să mă retrag de aici, am mai spus asta. Asta mi-am dorit, dar una e ce îți dorești și alta e ce se poate. Nu depinde doar de mine, la o negociere sunt două părți.

Nu este exclus (n.r. revenirea la Steaua), de ce nu? Contractele se pot rezilia, există cale de transfer. Eu oricum sunt deschis la orice discuție, mai ales că sunt atașat de acest club, nu e un secret”, a spus Adi Popa, la „Națiunea Stelistă”.

Reclamă

În momentul de față, jucătorul care a adunat 24 de selecții pentru echipa națională a României este cotat la suma de 200.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

În cariera sa a fost legitimat la CS Buftea, Poli Timișoara, Gloria Buzău, U Cluj, Concordia Chiajna, FCSB, Reading, Al-Tawoun, Ludogorets, FC Voluntari, Academica Clinceni și CSA Steaua.

A cunoscut cea mai bună perioadă a carierei în tricoul actualei vicecampioane a României, alături de care a reușit să câștige: 3 titluri de campion, două Cupe ale României, o Supercupă și 2 Cupe ale Ligii. De asemenea, a mai câștigat și un titlu de campion în Bulgaria, alături de cei de la Ludogorets.

Reclamă 4 / 0/3

A atins cea mai mare cotă de piață în anul 2014, atunci când evolua pentru FCSB. La momentul respectiv era cotat la 2,1 milioane de euro.

Mihai Stoica, ironie devastatoare la adresa lui Adi Popa

Adi Popa a declarat, în nenumărate rânduri, că FCSB nu este continuatoarea echipei care a cucerit Cupa Campionilor Europeni în 1986. Acesta susţine că CSA Steaua este adevărata Steaua, şi îi susţine pe „militari” în războiul cu Gigi Becali.

Mihai Stoica nu a rămas dator, după ultimele declaraţii ale lui Adi Popa. MM a transmis un mesaj scurt, cu trimitere către fostul mijlocaş al FCSB-ului.

Managerul general al roş-albaştrilor a făcut trimitere la perioada petrecută de Adi Popa la Reading, în Championship, şi a declarat că acesta ar putea fi căpitanul echipei, dacă se luau în calcul doar declaraţiile oferite.

„Incompleți mai sunt și englezii ăștia. Cum să ai o echipă Reading și să n-ai și una Talking? La cât vorbește unul de pe la noi, ar fi fost căpitan”, a transmis Mihai Stoica, pe contul oficial de Facebook.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și