Închide meniul

Adi Popa, discurs dur după Oţelul – CSA Steaua 3-2: „Ne este ruşine! Mi-e greu să îmi găsesc vorbele!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 martie 2023, 22:23

Adi Popa, discurs dur după Oţelul – CSA Steaua 3-2: „Ne este ruşine! Mi-e greu să îmi găsesc vorbele!

Adi Popa a semnat cu Concordia Chiajna

Adrian Popa, într-un meci pentru CSA Steaua / Hepta

Adi Popa a avut un discurs dur după Oţelul – CSA Steaua 3-2. Acesta a spus că îi este ruşine despre prestaţia echipei din prima repriză a partidei cu Oţelul. CSA Steaua a fost condusă la pauză de Oţelul cu scorul de 3-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adi Popa a spus că, deşi CSA Steaua nu are drept de promovare, jucătorii vor da totul pentru ca echipa să termine pe unul din primele două locuri pentru a putea obţine bonusul de obiectiv.

Adi Popa a avut un discurs dur după Oţelul – CSA Steaua 3-2

Am încercat să reglăm la pauză ce nu a mers. Din păcate, a fost târziu. După greşelile din prima repriză, mi-e greu să îmi găsesc vorbele. Ne este ruşine. Am primit goluri ca în curtea şcolii. Mi-aş fi dorit şi noi să se joace mai mult fotbal. Fotbalul ne-a pedepsit pentru lejeritatea cu care am tratat prima repriză. Au fost foarte mulţi factori. Nu mi se pare normal.

Cum s-a făcut programarea, este lipsă de respect pentru cei care au reprezentat ţara. Trică a jucat în Franţa, nu ştiu la ce Under, şi a ajuns aseară. Consider că se putea amâna cu o zi, să îi avem măcar o zi la antrenament. A fost lume multă, au fost foarte agresivi, felicitări pentru victorie. Avem şansa la următorul meci să ne luăm revanşa. Eu am spus-o de la început şi nu o ascund. Noi avem prime doar pentru locurile 1-2. Nu e treaba noastră că nu s-a obţinut dreptul de a promova„, a spus Adi Popa la digisport.ro.

Adi Popa a explicat motivul pentru care CSA Steaua – Unirea Dej s-a jucat cu 900 de oameni în tribune

Adi Popa a explicat de ce CSA Steaua – Unirea Dej s-a jucat cu 900 de oameni în tribune. Extrema gazdelor consideră că vremea neprielnică a reprezenat un impediment pentru suporterii echipei. CSA Steaua a câștigat clar, scor 3-0, împotriva celor de la Unirea Dej, în prima etapă din play-off-ul Ligii 2.

Reclamă

„Nu știu dacă au fost 900 sau mai mulți, dar noi jucăm doar în timpul săptămânii, când multă lume e la muncă. Toată săptămâna a fost soare, numai astăzi a plouat. Ne bucurăm că le-am oferit un spectacol și o victorie celor care au venit. Au venit în frig, în ploaie și ne-au susținut, pentru asta le mulțumim”, a spus Adi Popa, potrivit digisport.ro.

Legat de jocul cu Unirea Dej, din etapa trecută, Adi Popa a declarat: „A fost un meci greu, disputat, pe care noi ni l-am făcut ușor prin maniera în care l-am abordat. Consider că nu există niciun dubiu asupra câștigătoarei. Am controlat de la un capăt la altul și puteam să mai înscriem. Tot timpul e loc de mai bine, dar, când câștigi cu 3-0 în play-off, nu are cum să nu fie bine”.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Adi Popa a avut un discurs dur după Oţelul – CSA Steaua 3-2
  • Acesta a spus că îi este ruşine despre prestaţia echipei din prima repriză a partidei cu Oţelul

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) Vezi toate știrile
Citește și