Închide meniul

Oţelul – CSA Steaua 3-2! Echipa lui Dorinel Munteanu, victorie cu emoţii deşi a condus cu 3-0

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 30 martie 2023, 22:00

Oţelul – CSA Steaua 3-2! Echipa lui Dorinel Munteanu, victorie cu emoţii deşi a condus cu 3-0

Oţelul - CSA Steaua, LIVE TEXT

Oţelul - CSA Steaua/ Hepta

Oţelul – CSA Steaua 3-0, partida care a deschis etapa a doua din play-off-ul Ligii a 2-a, a fost în format live text, pe AS.ro. În urma victorie, Oţelul Galaţi a ajuns la 39 de puncte în clasament.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CSA Steaua nu are drept de promovare în Liga 1, deşi ocupă primul loc din play-off-ul Ligii a 2-a, cu 43 de puncte, la egalitate cu Poli Iaşi. Au marcat Fatai ’14, ’21 şi Ursu ’32 pentru învingători, respectiv Bodişteanu ’51, ’59 pentru învinşi.

Oţelul – CSA Steaua 3-2

Min. 90: Final de meci! Oţelul Galaţi a câştigat cu emoţii derby-ul cu CSA Steaua!

Min. 59: Oţelul – CSA Steaua 3-2! Bodişteanu a reuşit dubla, iar trupa lui Daniel Opriţa s-a apropiat pe tabelă.

Min. 51: Oţelul – CSA Steaa 3-1! „Militarii” reduc dn diferenţă, după golul reuşit de Bodişteanu!

Reclamă

Min. 33: Oţelul – CSA Steaua 3-0! Ursu şi-a trecut şi el numele pe tabelă! Repriză de vis pentru trupa lui Dorinel Munteanu!

Min. 20: Oţelul – CSA Steaua 2-0! Fatai a reuşit dubla pentru gazde!

Min. 13: Oţelul – CSA Steaua 1-0! Fatai a deschis scorul pentru trupa lui Dorinel Munteanu

Reclamă 4 / 0/3

Min. 1: A început meciul!

Echipele de start:

Oțelul Galați: Dur-Bozoancă – Rus, Yabre, Sîrghi, Panait – Neagu, Cisotti, Jardan – Mitoi, Ursu, Fatai

Rezerve: Pop, Nedelea, Zivulic, Nica, Adăscăliței, Scocilcă, Cîrjan, Chirițoiu, Gorovei

Antrenor: Dorinel Munteanu

CSA Steaua: Iancu – Drăghici, Beța, Mihăescu, Ilie – Bărbulescu, Enceanu, Popa, Bodișteanu – Trică, Chipirliu

Rezerve: Dincă, Balgiu, Sabău, Corbu, Oroian, Mahrez, Emanuel Pacionel, Ștefan Pacionel, David Matei

Reclamă

Antrenor: Daniel Opriţa

Oţelul a început cu o înfrângere play-off-ul din Liga a 2-a. Trupa lui Dorinel Munteanu a fost învinsă de Poli Iaşi, cu scorul de 1-2, pe teren propriu.

De cealaltă parte, CSA Steaua s-a distrat în primul meci din play-off. „Militarii” s-au impus cu 3-0 în duelul cu Unirea Dej, de pe teren propriu.

În partida din sezonul regular, CSA Steaua a învins-o pe Oţelul cu scorul de 1-0, graţie golului marcat de Chunchukov.

În această rundă din play-off-ul Ligii a 2-a, se vor mai disputa partidele Poli Iaşi – Buzău şi Unirea Dej – Dinamo.

Florin Talpan, reacție nervoasă după ce ÎCCJ a decis rejudecarea procesului dintre FCSB și CSA Steaua pentru palmares

Florin Talpan a avut o reacție nervoasă după ce ÎCCJ a decis rejudecarea procesului dintre FCSB și CSA Steaua pentru palmares. Rejudecarea va avea loc la Curtea de Apel București.

Într-o scrisoare trimisă ca răspuns, pentru AS.ro, Florin Talpan a numit drept „halucinantă” decizia emisă de judecătorii de la ÎCCJ.

„Decizia de azi a ÎCCJ nu reprezintă o victorie a FCSB așa cum anunță avocații acestuia ci este o DECIZIE HALUCINANTĂ ȘI O TERGIVERSARE VOITĂ DE CĂTRE NIȘTE JUDECĂTORI care se prefac că nu cunosc dispozițiile legale! Și voi demonstra acest luctru, afișând pe pagină mea de Facebook recursul FCSB și recursul Asociației Salvați Steaua, cereri inadmisibile din punct de vedere procedural. Astfel, toți avocații, consilierii juridici și magistrații acestei țări vor ști că am dreptate!

În condițiile în care nu existau motive de nelegalitate, nu înțeleg cum azi, judecătorii Completului 5 AP au putut admite recursurile! Mă întreb cum judecătorii Completului 5 AP, care au judecat cauza, îi mai pot privi în ochi pe colegii lor judecători ai Curții de Apel București, a căror decizie au casat-o, în condițiile în care această DECIZIE ERA CORECT LEGALĂ.

În 6 ani de procese, avocații lui FCSB nu au depus nici măcar un singur înscris prin care să demonstreze că FCSB ar fi preluat palmaresul de la asociația AFC Steaua în anul 2003, dată de înființare a societății comerciale FCSB. Iar la judecarea recursului, FCSB nu a demonstrat prin niciun motiv că Decizia Curții de Apel București are motive de nelegalitate și trebuie casată”, se arată în scrisoarea trimisă de Florin Talpan.

Recomandări
  • Oţelul – CSA Steaua 3-2
  • Victorie cu emoţii pentru echipa lui Dorinel Munteanu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 0-0. Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Bară a lui Ganea în startul partidei 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și