Închide meniul

Adi Popa, discurs manifest după ce jandarmii i-au pus pe fanii CSA Steaua să arate buletinele: „Vor să instaureze teama, se văd un fel de KGB!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 noiembrie 2022, 20:42

Adi Popa, discurs manifest după ce jandarmii i-au pus pe fanii CSA Steaua să arate buletinele: „Vor să instaureze teama, se văd un fel de KGB!

Adi Popa a semnat cu Concordia Chiajna

Adrian Popa, într-un meci pentru CSA Steaua / Hepta

  • Adi Popa, discurs manifest după ce jandarmii i-au pus pe fanii CSA Steaua să arate buletinele
  • Ce l-a deranjat pe jucătorul de la CSA Steaua

Adi Popa, discurs manifest după ce jandarmii i-au pus pe fanii CSA Steaua să arate buletinele. CSA Steaua s-a impus cu 1-0 în deplasarea de la Chiajna.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adi Popa a avut un discurs virulent la adresa jandarmilor, după ce aceştia i-au controlat „la sânge” pe ultraşii roş-albaştrilor.

Adi Popa, discurs manifest după ce jandarmii i-au pus pe fanii CSA Steaua să arate buletinele

”Nu-i lasă (n.r. pe suporteri să intre), probabil le-au cerut buletin de Chiajna. Abuzurile Jandarmeriei continuă. Ați văzut ce s-a întâmplat și la Galați. Pe teren, vor să instaureze teama, se văd un fel de KGB, cu spray-uri paralizante, cu butelii. La meciul cu Dinamo, noi n-am putut face încălzirea pentru că au dat cu lacrimogen.

Reclamă

Aseară (n.r. la Oțelul – FCSB) nu știu cine a încercat să provoace, să dărâme stadionul sau de ce a fost nevoie, accidental, să descarce o butelie. Nu cred că își au rostul butelii de gaze în stadioane. Consider că trebuie să găsească o cale de mijloc. Trăim în 2022, totuși, cer normalitate

O victorie foarte importantă, pentru că reușim să confirmăm victoria cu Unirea Dej, rămânem sus, la cel puțin patru puncte de locul doi. Un meci greu, pe un teren destul de greu, fără iarbă, cu mult noroi. Am luptat, cred că am meritat victoria”, a spus Adi Popa la digisport.ro.

Reclamă

Jandarmii, puşi la zid şi de rapidişti după derby-ul cu FCSB

Rapidiştii, acuzaţii dure pentru jandarmi după ce Mutu a vorbit despre „găinării”. Clubul giuleştean cere intervenţia ministrului după ce fanii au fost controlaţi „la sânge” de jandarmi. Rapidiştii fac apel la ministrul Lucian Bode pentru a lua măsuri şi pentru ca aceste lucruri să nu se mai întâmple.

DEMNITATE PENTRU SUPORTERI

Am primit cu indignare vestea privind modul în care forțele de ordine au înțeles să trateze suporterii noștri înainte de intrarea în Arena Națională, pentru partida din 6 noiembrie. Tratamentul la care aceștia au fost supuși din partea jandarmilor, care i-au separat după criterii doar de ei știute, dezbrăcat, fotografiat și inventariat ca pe niște obiecte, este unul nu doar abuziv, ci unul care încalcă unul dintre cele mai elementare drepturi ale omului: dreptul la demnitate. Acesta este un drept fundamental, recâștigat de români la Revoluție, și nu vom accepta ca el să fie terfelit din niciun motiv, cu atât mai puțin pentru simpla “crimă” de a fi membru al unei galerii.

Reclamă 4 / 0/3

Am luat asupra noastră munca de a umple stadioanele cu spectatori ca odinioară, pentru că am ales să conducem prin puterea exemplului și să nu așteptăm nimic de la alții. Asemenea lui Don Quijote, pare că ne luptăm, însă, cu morile de vânt: cu cât facem mai multe ca să atragem suporterii pe stadioane, cu atât mai multe statul face ca să îi gonească.

Astfel de acțiuni desprinse din vremuri de tristă amintire nu fac decât să slăbească încrederea nu doar a suporterilor rapidiști, ci a tuturor iubitorilor de sport, în tot ceea ce înseamnă polițiști și jandarmi. Cerem în mod public d-lui Ministru Bode să ia măsuri urgente pentru stoparea acestei practici a Jandarmeriei Române, pentru stabilirea împrejurărilor în care aceste ordine, vădit nelegale, au fost date și executate și pentru tragerea la răspundere a celor vinovați.
Le mulțumim suporterilor noștri pentru că au pus pe primul loc prezența alături de echipă și le transmitem că nu sunt singuri în fața acestor abuzuri„, se arată în comunicatul remis de Rapid.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cât de frumoasă e femeia care îi va dărui un copil lui Adi Popa
Diverse • 17 mart., 17:14
FOTO
Cât de frumoasă e femeia care îi va dărui un copil lui Adi Popa! Mădălina întoarce toate privirile și pozează fără inhibiții
Adi Popa, cu lacrimi în ochi după revenirea la CSA Steaua. A fost emoționat la primul meci de la revenirea în Ghencea.
Liga 2 • 16 mart., 17:20
Adi Popa, cu lacrimi în ochi după revenirea la CSA Steaua. Mesaj emoționant după primul meci jucat: „Pentru mine Steaua e acasă”
Ce reacții au avut fanii, după ce Adi Popa a semnat cu CSA Steaua
Liga 1 • 15 mart., 15:33
Ce reacții au avut fanii, după ce Adi Popa a semnat cu CSA Steaua. Mesajele suporterilor din Ghencea după întoarcerea „motoretei”
Adi Popa revine la CSA Steaua
Liga 1 • 15 mart., 14:46
Adi Popa s-a înțeles cu CSA Steaua! Revenire de senzație în Ghencea: „Motoreta se întoarce acasă”. Anunțul oficial
Adi Popa e gata să semneze cu noua echipă
Fotbal • 13 feb., 17:08
Adi Popa e gata să semneze cu noua echipă! Ar putea juca în Europa, sezonul viitor