Închide meniul

Adi Popa l-a sunat pe Zoltan Szondy, după ce președintele de la Csikszereda l-a făcut praf: „Am vorbit acum 10 minute!”. Ce i-a spus mijlocașul de la CSA Steaua

Cosmin Cioboată Publicat: 24 august 2022, 21:08

Adi Popa l-a sunat pe Zoltan Szondy, după ce președintele de la Csikszereda l-a făcut praf: „Am vorbit acum 10 minute!. Ce i-a spus mijlocașul de la CSA Steaua

Adi Popa, exasperat de situația în care se află CSA Steaua

Adi Popa, în timpul unui meci disputat de CSA Steaua / Hepta

  • Adi Popa l-a sunat pe Zoltan Szondy, după ce președintele de la Csikszereda l-a făcut praf
  • Înscrie-te AICI pentru a câștiga două bilete la FCSB – Hermannstadt!

Adi Popa l-a sunat pe Zoltan Szondy, după ce președintele de la Csikszereda l-a făcut praf. Szondy a spus despre mijlocașul de la CSA Steaua că „pe lângă că este foarte slab, mai este și mincinos”, ca răspuns pentru declarația lui despre scandările xenofobe ale ultrașilor roș-albaștri la adresa Ungariei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CSA Steaua a fost umilită de Csikszereda, scor 0-4, în etapa a 3-a din Liga a 2-a. Meciul a fost întrerupt în repriza a doua, timp de două minute, din cauza scandărilor xenofobe ale fanilor din Peluza Sud Steaua.

Adi Popa l-a sunat pe Zoltan Szondy, după ce președintele de la Csikszereda l-a făcut praf

Adi Popa le-a luat apărarea suporterilor steliști, la conferința de presă, iar replica venită din tabăra lui Csikszereda n-a întârziat să apară, fiind una acidă.

Reclamă

Popa a recunoscut că s-a simțit jignit și a hotărât să-l sune pe Zoltan Szondy pentru a lămuri problema:

„Eu chiar am vorbit cu domnul Zoltan acum 10 minute, chiar am fost curios de declarația dânsului pentru că m-am simțit jignit. Am discutat cu dânsul, foarte respectuos. Declarația lui a fost scoasă din context.

Reclamă

Nici el n-a înțeles ce am spus eu la conferință și a dat acea declarație. Am rezolvat-o ca doi oameni maturi și nu a fost nicio problemă. Și declarația lui din maghiară a fost tradusă greșit”, a spus Adi Popa, pentru Digisport.

Adi Popa a vorbit și despre scandările interzise la care apelează galeria CSA Steaua:

„Eu cred că și dacă aveam 3-0, tot s-ar fi întâmplat. Noi am mers la galerie, le-am spus, ce putem face mai mult? Nu putem controla 2000-3000 de fani. Ce vină au jucătorii că în tribune se strigă așa ceva?”, a mai spus „Motoreta”.

Reclamă 4 / 0/3

Adi Popa a fost „distrus” de Zoltan Szondy, după scandalul din CSA Steaua – Csikszereda 0-4

La finalul meciului, Adi Popa a sărit în apărarea galeriei steliste, explicând că și românii au avut parte de un tratament identic din partea ungurilor și nu s-a lăsat nicio măsură.

„S-au întâmplat acele lucruri cu premierul Ungariei, s-a cântat imnul (n.r. – imnul Ținutului Secuiesc) la hochei și nu s-a luat nicio măsură. Când noi spunem ceva, se exagerează. Când se întâmplă din partea cealaltă, e o normalitate. Nu este normal, dar prea se pune accent pe asta!”, a spus Adi Popa, după CSA Steaua – Csikszereda 0-4.

Între timp, a venit și replica lui Zoltan Szondy. Președintele de la Csikszereda l-a făcut praf pe Adi Popa după declarațiile de aseară. Szondy este convins că CSA Steaua va fi sancționată de FRF pentru scandările ultrașilor, ținând cont că în tribunele din Ghencea au fost prezenți mai mulți membri din cadrul Federației.

„Adrian Popa a spus după meci că scandările respective sunt perfect normale pentru că asta facem și noi. Practic, acest băiat numit Popa, a demonstrat nu numai că este un jucător foarte slab, ci este și mincinos. Pentru că nimeni de la Csikszereda nu a insultat românii.

Jumătate din conducerea Federației a fost prezentă la meci. Au văzut că meciul a fost întrerupt, cred că și observatorul a trecut în raport asta. Sunt convins că Steaua va fi pedepsită. Anul trecut, după ce am jucat cu Steaua și au fost incidente asemănătoare, am comunicat și am scris opinia noastră. Cred că Steaua va fi pedepsită și acum”, a spus Zoltan Szondy, potrivit szekelyhon.ro.

Duelul CSA Steaua – Csikszereda a fost întrerupt din cauza scandărilor xenofobe ale ultrașilor „roș-albaștri”

În minutul 71, la scorul de 3-0 pentru Csikszereda, meciul a fost întrerupt din cauza scandărilor cu tentă xenofobă la adresa Ungariei ale galeriei CSA Steaua.â

Scandările interzise pe stadion s-au auzit în mod repetat și în prima repriză. Crainicul stadionului a intervenit și a făcut un anunț la stațiile de amplificare, văzând că lozincile anti-Ungaria continuă și după pauză. Acesta le-a transmis celor aproximativ 1000 de spectatori prezenți în Ghencea că meciul va fi oprit dacă scandările xenofobe vor continua.

Reclamă

Ultrașii din Peluza Sud n-au ținut cont de avertisment și au recurs la aceleași scandări în minutul 71, moment în care arbitrii au întrerupt partida, existând riscul să fie oprită definitiv.

Bogdan Chipirliu, căpitanul CSA Steaua, s-a dus la galerie și a încercat să calmeze spiritele. În cele din urmă, după două minute tensionate, meciul din Ghencea s-a reluat.

Ungaria n-a fost singura „țintă” a ultrașilor steliști. Fanii din Peluza Sud au continuat protestele la adresa conducerii clubului, pe care o consideră principala responsabilă pentru că echipa lor nu a primit dreptul de promovare în Liga 1.

Csikszereda a mai lovit o dată după reluarea partidei și a obținut o victorie răsunătoare în Ghencea, scor 4-0. Gal-Andrezly (15′), Jebaru (45+2, 56′) și Jelena (84′) au marcat golurile oaspeților.

CSA Steaua rămâne cu 4 puncte după primele 3 etape din Liga a 2-a. În prima rundă, „militarii” au încheiat la egalitate meciul cu Metaloglobus, scor 1-1, iar în etapa a 2-a au câștigat pe terenul celor de la CSM Slatina, scor 2-1.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cum a putut să fie numită CSA Steaua într-un comunicat al FRF
Liga 2 • 27 mart., 18:20
Cum a putut să fie numită CSA Steaua într-un comunicat al FRF! Fanii din Ghencea s-au revoltat imediat: „Își bat joc!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat
Investiţie uriaşă la CSA Steaua, de peste 40 de milioane de euro!
Liga 2 • 25 mart., 22:00
Investiţie uriaşă la CSA Steaua, de peste 40 de milioane de euro! Proiectul lansat de „militari”
Daniel Opriţa mizează pe FCSB în lupta la titlu
Fotbal • 23 mart., 19:26
Daniel Opriţa mizează pe FCSB în lupta la titlu: „Sunt şanse mari să ia campionatul! Va fi greu să îi mai prindă cineva!”
Emeric Ienei împlineşte 87 de ani
Fotbal • 22 mart., 10:41
FOTO
Emeric Ienei împlineşte 87 de ani! Ce mesaje a primit legenda roş-albaştrilor de la CSA Steaua şi FCSB