Închide meniul

Adi Popa, prima reacție după ce TAS a suspendat decizia FRF: „Ne e frică să spunem ceva! E ceva unic în fotbalul românesc!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 12 octombrie 2022, 20:36

Adi Popa, prima reacție după ce TAS a suspendat decizia FRF: „Ne e frică să spunem ceva! E ceva unic în fotbalul românesc!

Adi Popa, exasperat de situația în care se află CSA Steaua

Adi Popa, în timpul unui meci disputat de CSA Steaua / Hepta

Adi Popa a oferit prima reacție după ce TAS a suspendat decizia FRF. Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a suspendat decizia Comisiei de Recurs a Federației de a sancționa CSA Steaua cu amendă de 83.750 de lei și obligația de a disputa 4 meciuri departe de stadionul Ghencea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CSA Steaua a fost sancționată aspru de FRF după incidentele din tribune de la derby-ul cu Dinamo, din luna septembrie.

Adi Popa, prima reacție după ce TAS a suspendat decizia FRF

La finalul meciului de astăzi, câștigat de CSA Steaua în fața Unirii Constanța, „satelitul” lui FCSB, cu 5-0, Adi Popa a recunoscut că se teme să mai vorbească despre sancțiunile primite din partea Federației.

Formația lui Daniel Oprița a jucat deja trei partide în „exil”, la Mioveni, cu Chindia, Poli Timișoara și Unirea Constanța. Conform sancțiunii inițiale, CSA Steaua ar mai avea de jucat o singură partidă departe de „casă”, cu Oțelul Galați, în etapa a 11-a din Liga a 2-a.

„Ce mai putem spune? Ne e frică să spunem ceva, trebuie să ne gândim de 5 ori când spunem ceva. Pare că noi suntem judecați cu altă unitate de măsură.

Reclamă

Acum așteptăm decizia de la TAS, am observat că s-a suspendat decizia aia de la FRF. Să vedem ce spune TAS și sperăm să ni se ridice ca să jucăm acasă măcar meciul cu Oțelul, e o echipă de tradiție, mai ales că avem Ghencea acolo.

Cred că e ceva unic în istoria fotbalului românesc, nu știu dacă s-a mai întâmplat ca o echipă să primească 4 etape, fiind și oaspete”, a declarat Adi Popa, potrivit digisport.ro.

Adi Popa, fericit după ce CSA Steaua a devenit lider în Liga a 2-a

După victoria categorică de astăzi, cu Unirea Constanța, CSA Steaua a urcat pe primul loc în Liga a 2-a. Chiar dacă „militarii” nu au drept de promovare, în continuare, Adi Popa se bucură că echipa începe să joace din ce în ce mai bine:

Reclamă 4 / 0/3

„O victorie de moral, bună și pentru golaveraj, deoarece am avut acel accident cu Csikszereda acasă și trebuie să recuperăm. Ne bucurăm că am câștigat la o diferență bună, puteam să dăm și mai multe și am fi meritat.

E bine că am ajuns și pe primul loc, sunt foarte multe aspecte pozitive. Noi ne-am făcut meciul ușor, am pus presiune pe ei, am înscris la ocaziile avute.

În meciurile în care ne-a certat Oprița, a fost pe merit, pentru că nu am fost nici noi mulțumiți, dar astăzi cred că e mulțumit la 5-0, nu avem nici accidentați, nici suspendați. Suntem în creștere de la meci la meci, sperăm să continuăm acest nivel”, a mai spus Adi Popa.

TAS a intervenit după ce CSA Steaua a fost dată afară din Ghencea de FRF!

„Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (TAS) a suspendat decizia Comisiei de Recurs a Federației Române de Fotbal, până la soluționarea pe fond a apelului.

Considerându-se nedreptățit de sancțiunile comisiilor federale, dar și de modul de interpretare al regulamentelor disciplinare, Clubul Steaua București s-a adresat Tribunalului de Arbitraj Sportiv, în urmă cu două zile.

Ca urmare a acestei acțiuni, forul de la Lausanne a comunicat astăzi, 12 octombrie, decizia pe care o prezentăm mai jos”, a anunțat CSA Steaua, pe contul oficial de Facebook.

Reclamă
Recomandări
  • Adi Popa, prima reacție după ce TAS a suspendat decizia FRF
  • Ce a spus căpitanul roș-albaștrilor

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 LIVE VIDEOPalermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! Vezi toate știrile
Citește și