Închide meniul

Adi Popa pune presiune ca CSA Steaua să primească dreptul de promovare în Liga 1: „Legea sportului e învechită!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 10 septembrie 2022, 0:35

Adi Popa pune presiune ca CSA Steaua să primească dreptul de promovare în Liga 1: „Legea sportului e învechită!

Adi Popa joacă la CSA Steaua

Adi Popa, în tricoul lui CSA Steaua / Facebook CSA Steaua

Adi Popa pune presiune ca CSA Steaua să primească drept de promovare în Liga 1. Jucătorul „militarilor” a reacționat după victoria cu 2-1 din derby-ul cu Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Popa crede că echipa Armatei are cele mai mari șanse să primească dreptul de promovare dacă se schimbă legea sportului. „Motoreta” consideră că actuala lege este învechită.

Adi Popa pune presiune ca CSA Steaua să primească drept de promovare în Liga 1

„Eu din teren am simțit că a fost un meci disputat. S-a ridicat la nivelul de derby, asta nu poate decât să bucure pe toată lumea. Pentru astfel de meciuri te apuci de fotbal. Asta îți dă emoții. Păstrând nivelul, Dinamo e la fel ca în trecut, ei nu au semănat cu ce au făcut cu celelalte echipe, când au gâfâit, în seara asta au arătat foarte, foarte bine. Eu aveam experiența meciurilor cu ei, în derby-uri se transformă.

Nouă nu ne rămâne decât să ne motivăm la fiecare meci, sperăm să intrăm în normalitate. Legea sportului se va schimba, toată lumea spune că e învechită. Nu ne rămâne decât să sperăm și să noi să ne facem treaba pe teren. Noi trebuie să fim în primele două echipe. Și anul trecut a fost frustrant, a fost și frustrant să terminăm pe primele două locuri, noi trebuie să ne facem treaba pe teren„, a spus Adi Popa, conform digisport.ro.

Bogdan Chipirliu visează la promovarea în Liga 1 după Dinamo – CSA Steaua 1-2

Atacantul speră să evolueze pe prima scenă a fotbalului românesc cu echipa Armatei.

Reclamă

„Nu bucurăm cum putem pentru această victorie. Ştiam că ne va aştepta un meci foarte greu. Mă bucur că am marcat şi am putut să îmi ajut echipa să câştige acest meci. Ştiam că acolo va ajunge mingea, am dat din prima. Centrarea a fost una bună. A fost o senzaţie unică când am marcat. Nu vreau să intru în discuţii despre promovare.

Trebuie să dăm totul şi speranţa moarte ultima. Poate se va schimba legea şi ne vor lăsa să promovăm. Din ce am înţeles înainte de pregătire, sunt şanse la acest lucru. Am rămas cu inima deschisă. Sunt fericit aici. Şi eu sper să ne dea dreptul la promovare”, a declarat Bogdan Chipirliu, potrivit digisport.ro.

Daniel Oprița: „Ce să mai răspund eu la lucrurile astea despre promovare?”

Daniel Oprița a reacționat după Dinamo – CSA Steaua 1-2. Antrenorul echipei Armatei este în culmea fericirii după victoria din derby. „Militarii” însă nu au nici acum drept de promovare în Liga 1. Oprița încă așteaptă o minune din partea șefilor de la Ministerul Apărării.

Reclamă 4 / 0/3

„O victorie mare, prima repriză a fost a lui Dinamo. Noi am fost fricoși în prima repriză, poate și eu am început mai temător. La pauză am schimbat unde trebuie, am pus presiune pe fundașii lor centrali. A doua repriză ne-am descurcat mai bine. Am fructificat ocaziile pe care le-am avut.

Și ei puteau să ne bată. Astăzi, soarta ne-a surâs nouă. A contat foarte mult că am egalat înainte de pauză, am intrat altfel în a doua repriză, dar și Dinamo a făcut un meci bun. Așa trăiesc, vreau maxim de fiecare dată. Sunt transpirat, atât cât pot eu. Dinamo este în creștere, știu prin ce momente trece Ovidiu Burcă.

Mi-a plăcut atitudinea din repriza a doua. Poate e și din cauza atmosferei, nu sunt obișnuiți, stadionul e impunător, galeriile au fost la înălțime. Sperăm să fim în Liga 1. E păcat să nu fie Dinamo și Steaua în Liga 1.

(n.r. – aveți drept de promovare?) Ce să mai răspund eu la lucrurile astea? Dacă, cine este acolo sus își permite, înseamnă că știe. Eu sunt antrenor, nu vreau să vorbesc de alte lucruri. Tot mai sperăm, nu mi s-a transmis nimic. Asta este, trebuie să ne facem treaba. Știm unde am venit”, a spus Daniel Oprița, conform digisport.ro.

Recomandări
  • Adi Popa pune presiune ca CSA Steaua să primească dreptul de promovare în Liga 1
  • Anunțul făcut de „motoretă”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și