Închide meniul

Adi Popa, reacție categorică după criticile la adresa CSA Steaua: „Așa se întâmplă când ți-e frică de un adversar!”

Viviana Moraru Publicat: 14 aprilie 2023, 13:04

Reclamă
Adi Popa, reacție categorică după criticile la adresa CSA Steaua: Așa se întâmplă când ți-e frică de un adversar!”

Adi Popa, reacție categorică după criticile la adresa CSA Steaua

Adi Popa, în timpul unui meci disputat de CSA Steaua / Captură Digi Sport

Adi Popa a avut o reacție categorică, după criticile la adresa CSA Steaua. Trupa lui Daniel Oprița a fost în centrul atenției, după inițiativa lui Vasile Dîncu de a schimba Legea Sporturilor. Astfel, mijlocașul a venit cu răspuns acid, și le-a dat replica lui Victor Angelescu și Dorinel Munteanu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CSA Steaua a primit o veste bună, chiar înaintea derby-ului cu Dinamo. Roș-albaștrii pot obține dreptul de promovare încă din acest sezon, în cazul în care Legea Sporturilor se va schimba.

Adi Popa, reacție categorică după criticile la adresa CSA Steaua

Adi Popa i-a oferit o replică dură lui Victor Angelescu, după ce oficialul din Giulești nu a fost de acord ca CSA Steaua să obțină dreptul de promovare. Mijlocașul roș-albaștrilor susține că în anumite secții ale clubului Rapid , salariile sunt extrem de mari, și în acest context, Popa susține că Angelescu nu ar trebui să se pronunțe cu privire la procesul în care sunt implicați „militari”.

De asemenea, Adi Popa i-a răspuns și lui Dorinel Munteanu, care s-a declarat de asemenea împotriva schimbării Legii Sporturilor. Mijlocașul și-a arătat, totodată, aprecierea față de eforturile depuse de Florin Talpan.

Eu am spus-o încă din vară că sper la normalitate. Multă lume face tevatură și contestă că o să fim ajutați. Da, suntem unii care o să beneficiem. Dar să nu uităm că sunt 70 la sută din echipele din România susținute din bani publici. Consider că aceasta ar putea fi salvarea fotbalului românesc.

Reclamă

Eu am vorbit ca idee de banul public. Am văzut mai nou că Rapidul contestă foarte vehement și că nu-i normal. Dacă ne uităm la ei vedem că au câteva secții la CS Rapid, handbal și alte două sau trei secții care au salarii cum nu găsești în Liga 1 la fotbal. Înainte să contestăm și să dăm cu pietre e mai bine să ne uităm în ograda noastră.

Așa se întâmplă când îți e frică de un adversar, încerci să-l ataci pe toate căile. (n.r. declarațiile celor de la Oțelul Galați). Consider că meritul sportiv trebuie să primeze. Finanțarea noastră din bani publici e mult mai mică față de alte echipe fiindcă noi avem venituri din sponsorizări, ceea ce multă lume omite.

Noi am avut tot bugetul încasat din bani publici cam cât a luat Oțelul într-o tranșă ca să-și deblocheze conturile în iarnă, vreo 400.000 sau 500.000 de euro. Tot bani publici, Consiliul Local Galați. S-a pornit așa o ură împotriva noastră și e alimentată artificial și nu pe fapte concrete și nu e corect.

Reclamă 4 / 0/3

Toți steliștii apreciază eforturile domnului Talpan!”, a declarat Adi Popa, pentru digisport.ro.

Victor Angelescu, reacţie categorică atunci când a aflat că CSA Steaua ar putea primi drept de promovare

Victor Angelescu a avut o reacţie categorică atunci când a aflat că CSA Steaua ar putea primi drept de promovare în acest an. Acţionarul de la Rapid susţine că iniţiativa lui Vasile Dîncu este „o aberaţie”, şi este de părere că dacă Legea Sporturilor va fi schimbată, România se va „întoarce în comunism”.

Mi se pare o aberație! Statul trebuie să sprijine sportul, dar nu în acest fel. Este aberant pentru că practic ne întoarcem în comunism. Să vină și Poliția, Căile Ferate, să-și facă echipe, ca pe vremuri. Să joace Armata cu Poliția și cu Căile Ferate!

Nu mi se pare o inițiativă normală, nu cred că se mai întâmplă altundeva în Europa așa ceva. Vrem să investim, dar nu este o luptă corectă. Unii sunt pe plani privați, unii sunt pe banii tuturor!

Nu e normal ca statul să bage bani la o echipă din Liga 1. În Germania, statul a ajutat enorm echipele, dar în infrastructură și în juniori.

Avem Federația și Liga, trebuie să intervină în acest moment. Nu cred că Federația poate să fie de acord cu așa ceva. Dacă Steaua poate să joace în Liga 1 și se califică pentru cupele europene, ce se întâmplă? Eu știu că n-au voie echipele departamentale în cupele europene”, a declarat Victor Angelescu, pentru digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor Vezi toate știrile
Citește și