Închide meniul

Adi Popa şi-a decis viitorul! Echipa la care va evolua sezonul viitor, după ce Opriţa l-a trimis să îşi negocieze contractul!

Bogdan Stănescu Publicat: 12 iunie 2024, 17:37

Reclamă
Adi Popa şi-a decis viitorul! Echipa la care va evolua sezonul viitor, după ce Opriţa l-a trimis să îşi negocieze contractul!

Adi Popa şi-a decis viitorul! Echipa la care va evolua sezonul viitor

Adi Popa, în tricoul lui CSA Steaua / Facebook CSA Steaua

Adi Popa şi-a decis viitorul! Cel cunoscut ca „Motoreta” a anunţat că s-a înţeles cu clubul din Ghencea în privinţa prelungirii contractului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anterior, antrenorul Daniel Opriţa a subliniat că şi-l doreşte în continuare pe Adi Popa. Tehnicianul îi transmisese lui Adi Popa să meargă la conducerea clubului să negocieze noua înţelegere.

Adi Popa şi-a decis viitorul! Echipa la care va evolua sezonul viitor, după ce Opriţa l-a trimis să îşi negocieze contractul!

Mai urmează o săptămână de vacanță și încep pregătirea. (N.r. – Știi unde?) Da, la CSA Steaua!”, a declarat Adi Popa pentru sport.ro.

Am discutat și cu Adi Popa și i-am spus să meargă la conducere să își negocieze noul contract. Dacă am discutat cu el și l-am trimis la conducere, atunci e clar că eu mi-l doresc și din sezonul viitor la Steaua.

Însă, acum rămâne că cele două părți să discute și să se înțeleagă. Eu, unul, am nevoie de Adi Popa”, declara antrenorul Daniel Opriţa.

Reclamă
Reclamă 4

În vârstă de 35 de ani, Adi Popa a evoluat pentru FC Timișoara 2, CS Buftea, Gloria Buzău, ”U” Cluj, Concordia Chiajna, FCSB, Reading (Anglia), Al Taawon (Arabia Saudită), Ludogoreț Razgrad (Bulgaria), din nou FCSB, FC Voluntari, Academica Clinceni, Steaua și din nou Concordia Chiajna. Are 24 de selecții pentru echipa națională a României. A marcat şi 4 goluri pentru naţională.

„Ar fi o normalitate!” Adi Popa știe ce trebuie să facă România la EURO 2024! Mesaj direct pentru tricolorii lui Edi Iordănescu

Adi Popa știe ce trebuie să facă România la EURO 2024! Jucătorul care a făcut parte din lotul lui Anghel Iordănescu, de la EURO 2016, a venit cu un mesaj pentru tricolorii care vor participa la turneul final din Germania.

În 2016, România a ratat calificarea în fazele eliminatorii de la EURO, dintr-o grupă cu Franța, Elveția și Albania. Atunci, echipa națională a pierdut meciurile cu Franța și Albania și a obținut un rezultat de egalitate cu Elveția.

Reclamă

Adi Popa este de părere că tricolorii lui Edi Iordănescu au o grupă mai ușoară la EURO 2024, față de cea de la EURO 2016. Astfel, jucătorul a spus că ar trebui să fie o normalitate ca România să se califice în fazele eliminatorii ale turneului final din Germania.

„Pe hârtie, grupa este mai ușoară. Noi am avut țara gazdă, Franța, care a ajuns în finală, Elveția pe care nu o bătea mai nimeni și Albania pe care trebuia să o batem, dar n-am bătut-o.

Dacă ne uităm la ucraineni, au golgheterul Spaniei, au cel mai bun pasator din Spania, jumătate dintre ei sunt titulari în Anglia. Ucraina de acum este mult peste Albania. E greu să compari. E alt fotbal azi, jucătorii sunt mai sensibili.

(N.r. va ieși România din grupe?) Ținând cont că ne-am calificat de pe primul loc, nu ar fi o surpriză. Ar fi o normalitate să ieșim din grupe. Nu trebuie să ne luăm după aceste meciuri amicale. Nu cred că vom pierde niciun meci”, a spus Adi Popa, la digisport.ro.

 

 

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:16

EXCLUSIVCe schimbări pregăteşte Edi Iordănescu, în primul 11, pentru România – Belgia. Două dileme înaintea confruntării de la EURO 2024

23:55 20 iun.

Spania – Italia 1-0! Ibericii au obţinut calificarea în optimile EURO 2024! Cum arată clasamentul în Grupa B

23:40 20 iun.

Pedri a egalat recordul lui Cristiano Ronaldo! Performanţă impresionantă reuşită de starul Barcelonei în Spania – Italia

23:33 20 iun.

Dumitru Dragomir a dezvăluit lovitura dată de Gigi Becali, cu care a asigurat viitorul FCSB-ului: „O să îl bată şi pe Gică Hagi!”

22:35 20 iun.

David Popovici ştie cum va aborda finala la 200m liber: „A funcţionat mereu”. Campionatele Europene de înot sunt în AntenaPLAY

22:33 20 iun.

EXCLUSIVViaţa bate filmul în Wurzburg! Ionel Mager a fost copil de mingi pentru „eroii de la Sevilla”, iar fiul lui a jucat cu Adeyemi

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 Germania – Scoţia 5-1! Start spectaculos la EURO 2024. Naţionala lui Nagelsmann s-a distrat în primul meci. „Ploaie” de goluri!
Citește și