Închide meniul

Adio, promovare! Anunţul pe care fanii lui CSA Steaua nu îşi doreau să îl primească: „Lucrurile s-au închis! N-a fost să fie”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 20 august 2022, 21:45

Adio, promovare! Anunţul pe care fanii lui CSA Steaua nu îşi doreau să îl primească: „Lucrurile s-au închis! N-a fost să fie

Reacţie dură din tabăra celor de la CSA Steaua, după acuzele venite din partea oficialilor lui Dinamo

Fanii CSA Steaua, în timpul unui meci / Hepta

Fanii lui CSA Steaua au primit vestea că echipa nu va avea drept de promovare nici în acest sezon. Anunţul clar a fost făcut de Iulian Miu, oficial al echipei din Ghencea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul jucător de la Steaua a dezvăluit faptul că şansele ca echipa să poată reveni pe prima scenă a fotbalului românesc sunt extrem de scăzute, spre dezamăgirea suporterilor.

Adio, promovare! Anunţul pe care fanii lui CSA Steaua nu îşi doreau să îl primească

Iulian Miu a mărturisit că nu se mai poate face nimic în cazul dreptului de promovare pentru CSA Steaua. Singura şansă ar fi ca Legile Sportului să se schimbe, însă acest fapt este foarte puţin probabil.

Fostul fundaş a dezvăluit faptul că toate încercările oficialilor „militarilor” au dat greş, şi astfel echipa se va lupta pentru promovare în zadar.

„Ce se întâmplă acum? S-a făcut un grup de lucru. Nici eu nu știu prea multe lucruri. Să fim sinceri, lucrurile s-au închis în momentul de față (n.r. – în privința șanselor de promovare pentru actualul sezon). Există doar șansa să se schimbe legea sportului sau regulile manualului de licențiere.

Reclamă

Au fost promisiuni, eu am sperat că se poate face și pe la TAS (n.r. – sezonul trecut). N-a fost să fie, ni s-a respins dosarul. Apoi, am crezut că se poate face ceva până la începerea campionatului.

Multă lume se aștepta la acest lucru (n.r. – ca echipa să aibă drept de promovare), fanii au fost dezamăgiți și au apărut aceste proteste”, a declarat Iulian Miu, pentru Orange Sport.

Peluza Sud, ultimatum pentru şefii CSA Steaua: „Vă bateţi joc! Demisia, incompetenţilor! Plecaţi din Ghencea!”

Peluza Sud a lansat un ultimatum pentru şefii CSA Steaua. Echipa lui Daniel Opriţa nu are drept de promovare în Liga 1, iar ultraşii le cer demisia şefilor din Ghencea.

Reclamă 4 / 0/3

CSA Steaua a terminat pe loc de baraj în precedentul sezon din Liga 2, dar nu și-a jucat șansa de a ajunge în primul eșalon pentru că este un club de drept public, care aparține de MApN. Acum, în noul sezon, „militarii” vor avea un nou sezon de partide „amicale”.

„Peluza SUD Steaua şi AS47 solicită, în mod imperativ, DEMISIA:
– comandantului CSA Steaua, col. Răzvan Ștefan BICHIR
– managerului Secţiei de Fotbal, Bogdan Marinescu
– vicepreşedintelui CSA Steaua, col. Teodor Florin POPA
– şefului Departamentului Activitate Sportivă de Performanţă din cadrul CSA Steaua, col. Dragoş BARBU
– tuturor gradaţilor şi politrucilor incompetenţi din cadrul MApN şi CSA Steaua
– factorilor de decizie din Ministerul Apărării, care nu au găsit o soluție pentru ca Steaua să poată promova și nici nu i-au demis pe cei ce delapidează clubul Steaua și nu îi aduc onoare.
Peluza SUD Steaua, AS47 și toate grupările independente ale suporterilor stelişti consideră că oficialii MApN și conducerea CSA Steaua îşi bat joc, în cel mai flagrant mod, de numele şi de istoria Clubului Sportiv al Armatei STEAUA București.

Ministerul Apărării, oficialii responsabili de la vârful MApN, şefii militari ai clubului STEAUA, comandantul clubului și managerul Secţiei de Fotbal umilesc și batjocoresc, în fiecare zi, istoria clubului Steaua și suporterii stelişti.

Mesajul nostru este unul clar. TRĂDĂTORII, POLITRUCII, INCOMPETENŢII ŞI LICHELELE care conduc vremelnic destinele clubului STEAUA trebuie să DEMISIONEZE urgent din funcțiile pe care le ocupă astăzi.
Putem negocia orice, dar nu vom negocia niciodată principiile și valorile steliste.

În termeni militari, aceşti politruci incompetenţi şi lipsiți de orice urmă de onoare sau demnitate au TRĂDAT haina militară şi au DEZERTAT fără onoare, abandonându-și misiunea pe câmpul de luptă. Armata Română nu poate tolera trădătorii și dezertorii care dezonorează istoria clubului sportiv militar.
Peluza SUD Steaua și suporterii steliști nu vor mai tolera nicio clipă TRĂDĂTORII și DEZERTORII din fruntea MApN și CSA Steaua”, se arată în comunicatul emis de AS47.

Recomandări
  • Anunţ pentru fanii lui CSA Steaua
  • Ce se întâmplă cu dreptul de promovare al echipei

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” Vezi toate știrile
Citește și