Închide meniul

Peluza Sud, ultimatum pentru şefii CSA Steaua: „Vă bateţi joc! Demisia, incompetenţilor! Plecaţi din Ghencea!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 10 august 2022, 21:25

Peluza Sud, ultimatum pentru şefii CSA Steaua: „Vă bateţi joc! Demisia, incompetenţilor! Plecaţi din Ghencea!

Vasile Dîncu a retras proiectul de modificare a Legii Sportului

Ultrașii celor de la CSA Steaua / Hepta

Peluza Sud a lansat un ultimatum pentru şefii CSA Steaua. Echipa lui Daniel Opriţa nu are drept de promovare în Liga 1, iar ultraşii le cer demisia şefilor din Ghencea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CSA Steaua a terminat pe loc de baraj în precedentul sezon din Liga 2, dar nu și-a jucat șansa de a ajunge în primul eșalon pentru că este un club de drept public, care aparține de MApN. Acum, în noul sezon, „militarii” vor avea un nou sezon de partide „amicale”.

Peluza Sud, ultimatum pentru şefii CSA Steaua

„Peluza SUD Steaua şi AS47 solicită, în mod imperativ, DEMISIA:
– comandantului CSA Steaua, col. Răzvan Ștefan BICHIR
– managerului Secţiei de Fotbal, Bogdan Marinescu
– vicepreşedintelui CSA Steaua, col. Teodor Florin POPA
– şefului Departamentului Activitate Sportivă de Performanţă din cadrul CSA Steaua, col. Dragoş BARBU
– tuturor gradaţilor şi politrucilor incompetenţi din cadrul MApN şi CSA Steaua
– factorilor de decizie din Ministerul Apărării, care nu au găsit o soluție pentru ca Steaua să poată promova și nici nu i-au demis pe cei ce delapidează clubul Steaua și nu îi aduc onoare.
Peluza SUD Steaua, AS47 și toate grupările independente ale suporterilor stelişti consideră că oficialii MApN și conducerea CSA Steaua îşi bat joc, în cel mai flagrant mod, de numele şi de istoria Clubului Sportiv al Armatei STEAUA București.

Ministerul Apărării, oficialii responsabili de la vârful MApN, şefii militari ai clubului STEAUA, comandantul clubului și managerul Secţiei de Fotbal umilesc și batjocoresc, în fiecare zi, istoria clubului Steaua și suporterii stelişti.

Mesajul nostru este unul clar. TRĂDĂTORII, POLITRUCII, INCOMPETENŢII ŞI LICHELELE care conduc vremelnic destinele clubului STEAUA trebuie să DEMISIONEZE urgent din funcțiile pe care le ocupă astăzi.
Putem negocia orice, dar nu vom negocia niciodată principiile și valorile steliste.

Reclamă

În termeni militari, aceşti politruci incompetenţi şi lipsiți de orice urmă de onoare sau demnitate au TRĂDAT haina militară şi au DEZERTAT fără onoare, abandonându-și misiunea pe câmpul de luptă. Armata Română nu poate tolera trădătorii și dezertorii care dezonorează istoria clubului sportiv militar.
Peluza SUD Steaua și suporterii steliști nu vor mai tolera nicio clipă TRĂDĂTORII și DEZERTORII din fruntea MApN și CSA Steaua.

DEMISIA! PLECAŢI DIN GHENCEA!!!”

Vă repetăm mesajul nostru ferm: DEMISIA! PLECAŢI DIN GHENCEA!!!

Lăsaţi clubul STEAUA să renască! Lăsaţi clubul STEAUA pe mâna unor profesionişti dedicaţi care iubesc numele, istoria și tradiţia glorioasă a acestui club.

Reclamă 4 / 0/3

Din 2017, chiar din 2014, a existat destul timp pentru a se găsi o soluţie clară pentru Secţia de Fotbal:
– organizarea Secţiei de Fotbal într-o asociație sau o societate comercială pe acţiuni deţinută de MApN – care să primească dreptul legal de a folosi marca STEAUA – cu condiția esențială ca marca Steaua să rămână întotdeauna în patrimoniul Statului român (MApN) și al CSA Steaua, după modelul aplicat cu succes de cluburile din Franţa și Germania

– modificarea Legii Sportului astfel încât cluburile de drept public din România să poată activa în Liga 1 la fotbal în aceleași condiții în care o fac astăzi la toate celelalte sporturi de echipă: handbal, rugby, polo, hochei, volei etc.

Am primit, în schimb, doar minciunile şi promisiunile unor politruci incompetenţi.
La fel ca în ultimii 20 de ani, CSA Steaua este condus astăzi de un comandant incompetent și un manager habarnist al Secției de Fotbal – personaje golite de conţinut, care nu au absolut nicio calitate managerială, oameni care îşi bat joc, zi de zi, de numele și de istoria Stelei.

Peluza SUD Steaua și suporterii stelişti le declară RĂZBOI tuturor celor care îşi bat joc de numele și de istoria Stelei!

Dincolo de problemele juridice și legale ale Secției de Fotbal, șefii CSA Steaua și oficialii MApN acceptă astăzi fără absolut nicio reacție campaniile mizerabile de linşaj mediatic, furtul grosolan de identitate și încălcarea deciziilor definitive ale Justiției de către societatea-clonă FC Fcsb și presa română care slujește, fără nicio jenă, clubul condus de infractori și foști pușcăriași.

Peluza SUD Steaua și suporterii stelişti le declară RĂZBOI tuturor lichelelor și politrucilor care îşi bat joc de numele și de istoria Stelei.
Încercaţi să înţelegeţi mesajul nostru și să acţionaţi în consecinţă. În ultima clipă, demonstraţi că mai aveţi o minimă fărmână de demnitate și onoare.

Aveţi o singură soluţie:
DEMISIA, INCOMPETENŢILOR!!! PLECAŢI DIN GHENCEA!!!
Puteţi considera acest mesaj un ULTIMATUM”, se arată în comunicatul emis de AS47.

Daniel Oprița, băgat în depresie la CSA Steaua

Daniel Oprița a recunoscut că e exasperat de situația de la CSA Steaua, care încă nu are drept de promovare în Liga 1. Antrenorul „militarilor” a pus tunurile si pe jucători.

Reclamă

CSA Steaua şi Metaloglobus Bucureşti au încheiat la egalitate marţi seara, scor 1-1, în ultimul meci al primei etape din Liga 2.

„Sunt supărat, i-am atenționat pe jucători toată săptămâna. Nu joacă numele, dacă nu ai atitudine și dacă nu ești conectat la meci, poți să pierzi. Noi puteam să pierdem astăzi. În prima repriza trebuia să fie cel puțin 2-0 în minutul 12. Nu știu dacă joacă alte echipe ce încercăm noi să jucăm. Ăsta e meciul vieții pentru adversari, cu Steaua.

N-ar trebui să-i apese că nu au drept de promovare, sunt plătiți să joace, eu sunt plătit să antrenez. Fani au fost, au protestat, îi înțelegem. Sunt niște energii negative la echipă în ultima perioadă. Astăzi a fost ghinion. Dacă rezist, trebuie să rezist. Nu mă dau la o parte. Jocul îmi dă încredere, o scoatem la capăt.

Nu știu dacă se rezolvă ceva, ce aud și eu, mergem cu speranța asta. Noi trebuie să ne vedem de treabă. Ce-i asta că nu pot să joc? Noi am creat situația asta cu suporterii”, a spus Daniel Oprița, la conferința de presă de după partidă.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și