Închide meniul

Adrian Mititelu, făcut praf după retrogradarea lui FC U Craiova: „Când eşti cel mai deştept şi toţi sunt proşti…”

Dan Roșu Publicat: 13 mai 2024, 8:25

Reclamă
Adrian Mititelu, făcut praf după retrogradarea lui FC U Craiova: „Când eşti cel mai deştept şi toţi sunt proşti…

Adrian Mititelu a deturnat un jucător din drumul spre Dinamo

Adrian Mititelu, în timpul unui interviu - Antena Sport

Adrian Mititelu a fost făcut praf după retrogradarea lui FC U Craiova de către Basarab Panduru. Fostul mare internaţional îl consideră vinovat de contraperformanţa oltenilor pe patronul din Bănie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă a investit sume uriaşe de bani în clubul din Craiova, Adrian Mititelu este acuzat că a făcut totul după bunul plac, fără să asculte sfaturile altor oameni de fotbal. Astfel, FCU Craiova, echipă pe care mulţi o aşteptau să fie departe de retrogradare, a terminat pe ultimul loc acest sezon.

Adrian Mititelu, făcut praf după retrogradarea lui FC U Craiova

„Nici nu ştii ce să mai crezi. Niciodată la începutul campionatului nu te-ai fi gândit că o asemenea echipă, cu un asemenea prim 11, cu o asemenea bancă poate să fie în situaţia asta. De altfel, chiar te gândeai că poate termina pe locurile 6, 7, 8, 9. Vedeam multă calitate la echipa asta, jucători foarte buni.

Nu mă gândeam niciodată că retrogradează, dar când eşti cel mai deştept om din lume şi toţi de pe lângă tine sunt proşti, atunci n-are cum să se întâmple altceva. Cu toate astea, tot nu credeam că poate să fie in situaţia asta”, a spus Basarab Panduru, citat de orangesport.ro.

Ultraşii lui FC U Craiova au vrut să intre în vestiare peste jucători

Ultraşii lui FC U Craiova au vrut să intre în vestiare peste jucători, după ce echipa favorită a retrogradat în Liga 2, după ultima etapă disputată în play-out. Nebunia a început pe stadion, dar a continuat şi în afara lui.

Reclamă
Reclamă 4

Conform surselor Antena Sport, cei aproximativ 300 de ultraşi au încercat să forţeze intrarea spre vestiare pentru a le cere socoteală fotbaliştilor pentru momentul ruşinos din istoria clubului.

Totuşi, din fericire, acolo se aflau jandarmii! Din păcate, suporterii au aruncat spre forţele de ordine cu torţe. Situaţia nu a degenerat, dar un jandarm a fost lovit de o torţă în picior şi a acuzat probleme.

Oamenii de ordine i-au împrăştiat într-un final pe suporterii care căutau scandal după retrogradarea pentru care îi consideră vinovaţi pe jucători, dar şi pe patroni.

Reclamă

De asemenea, meciul FC U Craiova – Hermannstadt 1-3 a fost oprit în două rânduri de centralul Marin Barbu, tot din cauza ultraşilor prezenţi pe noul Oblemenco.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
16:43

„Ne supraestimăm!” Virgil van Dijk, semnal de alarmă înainte de România – Olanda! Mesaj direct fani

16:30

VIDEOCalificările din Formula 2 ale Marelui Premiu al Austriei au fost live, în AntenaPLAY! Dennis Hauger a obţinut pole-position-ul

16:29

„Încă mai avem treabă aici!” George Puşcaş, mesaj de luptă înaintea duelului României din optimile EURO 2024: „Nu ne e teamă!”

16:26

Dinamo a anunțat al 7-lea transfer al verii! Jucătorul care s-a înțeles cu echipa lui Zeljko Kopic

15:55

NEWS ALERTRapid dă o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Dan Şucu a câştigat duelul cu Mihai Rotaru

15:30

VIDEOLuke Browning, pole-position în Formula 3 din Austria! Cursa de sprint de la Spielberg e LIVE în AntenaPLAY (sâmbătă, ora 10:30)

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și