Închide meniul
VIDEO

„Adrian Mititelu vrea tiki-taka la FCU Craiova!” Reacţia imediată a lui Marius Croitoru, după revenirea în Bănie

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 mai 2024, 18:33

Reclamă
„Adrian Mititelu vrea tiki-taka la FCU Craiova! Reacţia imediată a lui Marius Croitoru, după revenirea în Bănie

"Adrian Mititelu vrea tiki-taka la FCU Craiova!" Reacţia imediată a lui Marius Croitoru, după revenirea în Bănie

Marius Croitoru, în timpul primului interviu după revenirea la FCU Craiova / Facebook FCU Craiova

Adrian Mititelu l-a numit din nou antrenor la FCU Craiova, iar reacţia lui Marius Croitoru nu s-a lăsat mult aşteptată. Tehnicianul în vârstă de 43 de ani a semnat un contract pe doi ani şi a dezvăluit că promovarea în Liga 1 este principalul obiectiv pe care îl are.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Croitoru a mai pregătit-o pe echipa lui Mititelu între lunie iunie şi octombrie 2022. Chiar dacă a fost atacat în termeni duri de patronul din Bănie, Croitoru nu s-a ferit să revină. A preluat postul lăsat vacant de Eugen Trică.

„Adrian Mititelu vrea tiki-taka la FCU Craiova!” Reacţia imediată a lui Marius Croitoru

Marius Croitoru anunţă că îşi doreşte să îi facă pe plac finanţatorului, iar echipa să joace un fotbal spectaculos în Liga 2.

Am venit, am semnat, trecem la treabă! Cu toţii ne dorim să avem un joc frumos şi cele mai importante sunt rezultatele. (Reporter: Adrian Mititelu vrea tiki-taka la FCU Craiova) Păi dacă aşa vrea, asta vom încerca să facem. Dar nu este uşor, vom avea mult de muncă. E clar că obiectivul este unul singur, acela de a promova.

(Reporter: Prima dată ţi-a ieşit cu tiki-taka) Da, numai că lucrurile la momentul respectiv au degenerat aşa pe repede înainte şi aşa a fost decizia la momentul respectiv. Dar sunt convinc că şi de data asta va ieşi.

Reclamă
Reclamă 4

(Cu ce te-a convins Adrian Mititelu?) Cu nea Adi stăteam şi discutasem cu mult mai înainte de acest moment. Numai problema cu carnetul m-a făcut să nu vin mai devreme. Din octombrie anul trecut… dar aşa a fost să fie. Probabil a văzut ceea ce am făcut aici, când am fost primul mandat şi probabil îşi doreşte acelaşi lucru. De asta a şi dorit să mă aducă!„, a declarat Marius Croitoru într-un interviu pentru contul de Facebook al celor de la FCU Craiova.

Marius Croitoru a fost dat afară de Mititelu în luna octombrie a anului 2022, după 14 meciuri. A adunat atunci 5 victorii, 3 remize şi 6 înfrângeri. Croitoru a fost făcut praf imediat după ce i-a fost reziliat contractul, chiar dacă fanii îl susţineau pe tehnician.

Reclamă

Un nepriceput, mi-a lăsat echipa în genunchi! Fanii mă înjură pe mine? Vorbiți, bă, cu zeul vostru!”, a declarat Atunci Adrian Mititelu.

Adrian Mititelu a numit noul antrenor de la FCU Craiova

Clubul patronat de Adrian Mititelu are, oficial, un nou antrenor. Marius Croitoru a parafat înţelegerea şi va lupta pentru promovare.

Bine ai revenit, Marius Croitoru!

Marius Croitoru este noul antrenor principal al FCU 1948. Acesta a mai antrenat echipa în perioada 23 iunie 2022 – 10 octombrie 2022.

El a semnat un contract valabil pentru 2 ani„, se arată în comunicatul postat pe pagina oficială de Facebook a clubului.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:08

Neil Lennon, prima înfrângere pe banca Rapidului! Giuleștenii au pierdut amicalul cu Celje, campioana din Slovenia

22:07

Victoria FCSB-ului i-a „speriat” pe olandezi, înaintea meciului cu România din optimile EURO 2024: „Semn rău!”

22:00

Cornel Dinu a văzut transferurile făcute de Dinamo și a dat verdictul! Mesaj direct pentru „câini”

21:52

Dan Petrescu, la un pas să transfere un jucător dorit şi de FCSB! Lovitura pregătită de CFR Cluj

21:10

FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic”

21:09

„Nu am rupt gura târgului” Victor Pițurcă, cu picioarele pe pământ înainte de România – Olanda! Mesaj direct pentru tricolori

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și