Închide meniul

„Bine ai revenit!” Adrian Mititelu a numit noul antrenor de la FCU Craiova! Anunţul oficial al clubului

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 mai 2024, 17:18

Reclamă
„Bine ai revenit! Adrian Mititelu a numit noul antrenor de la FCU Craiova! Anunţul oficial al clubului

Adrian Mititelu a numit noul antrenor de la FCU Craiova

Adrian Mititelu, în timpul unui interviu / Hepta

Adrian Mititelu nu renunţă şi tocmai a numit noul antrenor de la FCU Craiova. Patronul oltenilor speră ca echipa lui să revină după un singur sezon în Liga 1 şi l-a readus pe bancă pe Marius Croitoru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul în vârstă de 43 de ani a semnat contractul pentru o perioadă de doi ani. Are ca obiectiv promovarea şi începe „revoluţia” în lot, alături de Adrian Mititelu şi Mititelu Jr.

Adrian Mititelu a numit noul antrenor de la FCU Craiova

Bine ai revenit, Marius Croitoru!

Marius Croitoru este noul antrenor principal al FCU 1948. Acesta a mai antrenat echipa în perioada 23 iunie 2022 – 10 octombrie 2022.

El a semnat un contract valabil pentru 2 ani„, se arată în comunicatul postat pe pagina oficială de Facebook a clubului.

Reclamă
Reclamă 4

Marius Croitoru a fost dat afară de Mititelu în luna octombrie a anului 2022, după 14 meciuri. A adunat atunci 5 victorii, 3 remize şi 6 înfrângeri. Croitoru a fost făcut praf imediat după ce i-a fost reziliat contractul.

Un nepriceput, mi-a lăsat echipa în genunchi! Fanii mă înjură pe mine? Vorbiți, bă, cu zeul vostru!”, a declarat Atunci Adrian Mititelu.

Reclamă

Cu Eugen Trică pe bancă, FCU Craiova a retrogradat matematic după înfrângerea cu Hermannstadt, scor 1-3, din ultima etapă a play-out-ului. Contractul lui nu a mai fost prelungit.

S-a terminat, echipa merge în Liga 2, probabil mai departe patronul vrea o strategie nouă, sănătoasă, curată. Ca sfat, trebuie s-o ia de la zero, cu o echipă curată„, spunea Eugen Trică după retrogradare.

Adrian Mititelu, ironie devastatoare pentru Gigi Becali

Adrian Mititelu a lansat o ironie devastatoare pentru Gigi Becali, după ce patronul de la FCSB a spus că nu îl interesează să îl transfere pe Juan Bauza. Chiar dacă a retrogradat, Adrian Mititelu e de părere că Bauza valorează multe milioane de euro.

Adrian Mititelu a continut şi a spus că Gigi Becali nu are în lotul celor de la FCSB un jucător de valoarea lui Bauza. Mititelu a dezvăluit şi propunerea uriaşă făcută de Gigi Becali şi pe care a refuzat-o.

Sunt acri strugurii atunci când nu ajungi la ei! FERGUSON, stai liniștit ca nu-l iei nici cu 5 milioane euro! N-ai fotbalist de valoarea lui PEPE în lot! În decembrie ai oferit 2 milioane, am refuzat propunerea în 3 secunde„, a scris Adrian Mititelu pe reţelele de socializare.

Totul după ce Gigi Becali a spus că nu îl interesează transferul lui Bauza la FCSB. Mai mult, Becali a spus că şi dacă îi dă bani, tot nu îl aduce pe argentinian la FCSB.

Bauza, dacă-mi dă şi bani, tot nu-l iau, îngrămădesc lotul. Nu că nu ar fi jucător Bauza. Dacă apare în faţa mea şi îi spun bă, băiatule, singurul care nu face faza defensivă e Coman.Pot să-l las să nu facă, are puterea să dea gol. În rest, toată lumea trebuie să facă faza defensivă. Poţi să-i spui lui Neymar să facă faza defensivă?„, a spus Becali la fanatik.ro.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:36 28 iun.

„S-au calificat cu stil!” UEFA a analizat „la sânge” naţionala lui Edi Iordănescu! Care a fost momentul „culminant” de la EURO

23:12 28 iun.

Adrian Mutu cere o schimbare majoră în echipa naţională, înaintea meciului cu Olanda: „Putem să facem asta!”

23:06 28 iun.

Cursa de sprint din Marele Premiu al Austriei va fi în direct pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 13:00)

22:49 28 iun.

„Aproape îmi spune ‘tată'” Pepe, mesaj savuros despre un coleg de la naţională! Ce a spus despre Cristiano Ronaldo

22:34 28 iun.

Giovanni Becali a numit jucătorul care va fi titular de bază la echipa națională! Numele rostit de impresar

22:08 28 iun.

Neil Lennon, prima înfrângere pe banca Rapidului! Giuleștenii au pierdut amicalul cu Celje, campioana din Slovenia

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024
Citește și