Închide meniul

Ahmed Bani, apărat de șefii de la Dinamo după ce a numit-o „Clonă” pe CSA Steaua: „A fost provocat!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 17 mai 2023, 11:00

Ahmed Bani, apărat de șefii de la Dinamo după ce a numit-o Clonă” pe CSA Steaua: A fost provocat!”

Ahmed Banîa făcut shoh total după Dinamo - FC Argeş 6-1

Ahmed Bani, în timpul derby-ului cu CSA Steaua/ Hepta

Ahmed Bani este apărat de către șefii de la Dinamo după ce a numit-o „Clonă” pe CSA Steaua. Vlad Iacob a reacționat după interviul furibund al mijlocașului lui Ovidiu Burcă, mărturisind că acesta a fost provocat de Cristian Balgiu, și astfel s-a ajuns la replica acidă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ahmed Bani a purtat un scurt dialog aprins cu Cristian Balgiu, la finalul derby-ului dintre Dinamo și CSA Steaua. Mijlocașul „câinilor” a numit-o pe rivala din Ghencea „clonă”, mărturisind că aceasta va rămâne mereu în Liga a 2-a.

Ahmed Bani, apărat de șefii de la Dinamo după ce a numit-o „Clonă” pe CSA Steaua

Vlad Iacob a fost cel care i-a luat apărarea lui Ahmed Bani, după scandalul iscat la finalul derby-ului dintre Dinamo și CSA Steaua. Oficialul din Ștefan cel Mare susține că jucătorul alb-roșilor a fost provocat, acesta fiind un motiv pentru derapajul lui.

De asemenea, Vlad Iacob a mai declarat că este la curent cu declarațiile făcute de Florin Talpan, însă a refuzat să le comenteze prea mult.

„Ahmed a fost provocat de un jucător de la CSA. Nu pot evalua continuitatea sportivă, dar este important să menționăm acest aspect. Am luat la cunoștință declarația domnului Talpan și nu doresc să o comentez. Totuși, vreau să subliniez că atât la FCSB, cât și la noi, la Dinamo, această continuitate sportivă contează”, a declarat Vlad Iacob, pentru prosport.ro.

Reclamă

Reacţia lui Marius Lăcătuş, după ce Ahmed Bani a numit-o „clonă” pe CSA Steaua

Reacţia lui Marius Lăcătuş, după ce Ahmed Bani a numit-o „clonă” pe CSA Steaua, nu a întârziat să apară. Jucătorul celor de la Dinamo a avut un discurs vehement la adresa rivalei din Ghencea în timpul interviului după meci.

Marius Lăcătuş a spus că nu i se pare normal ca un jucător să facă astfel de declaraţii. Legenda Stelei a lansat şi o ironie fină la adresa lui Bani.

„Ce să fac acum? Să comentez declarația unui jucător care d-abia a deschis ochii în fotbal? Mi se pare nelalocul lui ceea ce declară. El trebuie să își vadă de jocul lui, de echipa lui.

Reclamă 4 / 0/3

Nu știu ce discuție a avut cu un jucător de la Steaua, dar când pronunți numele Steaua trebuie să te gândești la rezultatele obținute de acest club, de această echipă„, a spus Marius Lăcătuş la digisport.ro.

La interviurile de după meci, Ahmed Bani s-a arătat extrem de fericit de victoria obţinută de echipa sa. În timpul declaraţiilor sale, pe lângă acesta a trecut Cristian Balgiu, iar mijlocaşul lui Ovidiu Burcă a avut o replică acidă pentru rivalul său: „CSA Steaua este o clonă! Doar în Liga a 2-a jucaţi!”, a răbufnit Bani.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și