Închide meniul

Ahmed Bani, show total la Arena Naţională după „măcelul” cu FC Argeş: „Dinamo joacă de mult timp fotbal-şampanie!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 mai 2023, 10:08

Ahmed Bani, show total la Arena Naţională după „măcelul cu FC Argeş: „Dinamo joacă de mult timp fotbal-şampanie!

Ahmed Banîa făcut shoh total după Dinamo - FC Argeş 6-1

Ahmed Bani, în timpul derby-ului cu CSA Steaua/ Hepta

Ahmed Bani a făcut show total la Arena Naţională după „măcelul” cu FC Argeş. Ahmed Bani, unul dintre cei mai carismatici jucători ai lui Ovidiu Burcă, nu a putut juca în Dinamo – FC Argeş 6-1. Totuşi, acesta a atras toate privirile chiar dacă nu a jucat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ahmed Bani şi-a făcut apariţie la Arena Naţională cu un tricou pe care scria mesajul „Dinamo joacă fotbal-şampanie!”.

Ahmed Bani, show total la Arena Naţională după „măcelul” cu FC Argeş

Dinamo joacă de mult timp fotbal-șampanie. Credeam în calificare, dar nu e rezolvată. Sunt foarte fericit. Aici ne e locul, aici am vrut să ajungem. Dinamo e echipă mare, Liga 1 are nevoie de ea. Fotbalul nu are aceeași culoare fără Dinamo.

De când a venit Mister (n.r. – Ovidiu Burcă), eram sigur că vom face o figură frumoasă. Nu vreau să vorbesc de domnul Borcea, e de treaba lui ce declară”, a spus Ahmed Bani după Dinamo – FC Argeş 6-1.

Reclamă

Dinamo – FC Argeş 6-1! Set pentru „câini”, care sunt la un pas de Liga 1

Dinamo – FC Argeş 6-1, în manşa tur a barajului de promovare-rămânere în Liga 1. „Câinii” i-au demolat pe piteşteni pe Arena Naţională. La pauză a fost 4-0 pentru Dinamo. După pauză Zebic a marcat pentru 4-1, dar Dinamo a mai înscris două goluri până la final.

Ovidiu Burcă anunţă că evită să se bucure după meciul Dinamo – FC Argeş, scor 6-1, din manşa tur a barajului pentru promovarea/menţinerea în Liga 1. Antrenorul grupării din Ştefan cel Mare a ţinut să îşi ţină jucătorii cu picioarele pe pământ după victoria de senzaţie obţinută pe Arena Naţională.

Sunt reţinut pentru că am făcut doar un pas, mai avem încă unul. Am câştigat două reprize. Ne aşteaptă returul de la Piteşti, care nu va fi deloc uşor. Cel mai greu de gestionat este succesul. Am făcut un apel, am vorbit cu băieţii să rămână cu picioarele pe pământ.

Reclamă 4 / 0/3

Un rezultat peste aşteptări. Dacă cineva mi-ar fi spus înainte de meci că ăsta e scorul final, aş fi zâmbit. Dar astăzi totul a funcţionat. Am avut şi puţin noroc. E o seară frumoasă, lumea a plecat fericită de la stadion. Să nu uităm, am câştigat împotriva unei echipe din Liga 1. Urmează o săptămână dificilă, pentru că nu e uşor să gestionezi această stare de euforie.

Într-adevăr e totul în mâna noastră, am luat un avantaj important. Suntem la mâna noastră„, a declarat Ovidiu Burcă la conferinţa de presă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și