Închide meniul

Atmosferă de vis la derby-ul CSA Steaua – Dinamo! Fanii „câinilor” au pregătit o coregrafie specială

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 18 aprilie 2023, 19:23

Atmosferă de vis la derby-ul CSA Steaua – Dinamo! Fanii „câinilor au pregătit o coregrafie specială

Cum arată clasamentul play-off-ului din Liga a 2-a, după CSA Steaua - Dinamo 2-0

Galeria celor de la Dinamo, în derby-ul cu CSA Steaua/ AS.ro

Atmosferă de vis la derby-ul dintre CSA Steaua şi Dinamo. Fanii „câinilor” au luat cu asalt arena din Ghencea, şi au afişat o coregrafie specială înaintea fluierului de start al meciului. Sporterii trupei din Ovidiu Burcă au umplut până la refuz peluza destinată oaspeţilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CSA Steaua şi Dinamo se întâlnesc în derby-ul rundei a 4-a, din play-off-ul ligii secunde. Meciul se desfăşoară în format live text, pe AS.ro.

Atmosferă de vis la derby-ul CSA Steaua – Dinamo! Fanii „câinilor” au pregătit o coregrafie specială

Fanii lui Dinamo s-au pregătit intens pentru partida cu CSA Steaua. Ca în zilele bune, suporterii „câinilor” au afişat o coregrafie spectaculoasă, care acoperea întreaga peluză.

„Dinamo, sentimente aparte!” este mesajul afişat de fanii trupei din Ştefan cel Mare, care au „aprins” arena din Ghencea cu torţe şi fumigene.

Galeria lui Dinamo/ Captură Digi Sport
Galeria lui Dinamo/ Captură Digi Sport

Nici fanii celor de la CSA Steaua nu s-au lăsat mai prejos. „Priviți invidioși încă din copilărie”, a fost unul dintre mesajele afiaşte de galeria „militarilor”.

Reclamă
Galeria CSA Steaua/ AS.ro
Galeria CSA Steaua/ AS.ro

Cele două galerii au început să cânte încă din primul minut al întâlnirii din Ghencea, meciul desfăşurându-se într-o atmosferă de zile mari.

Meciul a început şi cu o scurtă întrerupere. Fanii lui Dinamo au aruncat cu materiale pirotehnice pe teren, încă din minutul doi al duelului din Ghencea. Arbitrul Găman a decis că meciul se poate relua, după câteva minute de întrerupere.

Duelul din Ghencea este unul extrem de important. În cazul unei victorii, Dinamo s-ar apropia la doar trei puncte de CSA Steaua, şi la doar un punct de locul care asigură promovarea directă în Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

În sezonul regular, CSA Steaua s-a impus cu 2-1 în derby-ul cu Dinamo, derby care s-a desfăşurat pe Arena Naţională.

Fanii lui Dinamo au luat cu asalt Ghencea. Filmul deplasării miilor de ultraşi ai „câinilor” înaintea derby-ului cu CSA Steaua

Fanii lui Dinamo au luat cu asalt Ghencea pentru derby-ul din Liga 2 cu CSA Steaua. Mii de ultraşi ai grupării din Ştefan cel Mare au făcut deplasarea pentru a sta în tribune la confruntarea din etapa a 4-a a play-off-ului.

Suporterii „câinilor” au primit 5.000 de bilete, la peluză, pentru cel mai încins meci al anului. Totuşi, aceştia au anunţat că au cumpărat mult mai multe şi că vor sta şi în alte sectoare ale stadionului rivalilor.

S-a lăsat cu scandal toată ziua. Mai întâi, steliștii s-au dus peste dinamoviști, chiar în Ștefan cel Mare. Jandarmii au intervenit rapid şi mai multe persoane au fost identificate, reţinute şi conduse la secţiile de poliţie. Au urmat apoi incidente în zona Stadionului Steaua, când a avut loc o nouă confruntare între ultraşii celor două echipe.

Fanii lui Dinamo şi-au dat întâlnire în faţa metroului Petrache Poenaru şi au plecat în mod organizat spre arena din Ghencea. Au fost însoţiţi de un efectiv impresionant al forţelor de ordine. Nu mai puţin de 900 de jandarmi au fost mobilizaţi pentru derby-ul din Liga 2.

Ultraşii alb-roşiilor au trecut apoi prin Pasajul Lujerului, acolo unde au dat peste un grup de fani ai lui CSA Steaua. Jandarmii au evitat incidentele. Fanii lui Dinamo au aprins mai multe torţe în pasaj şi au scandat împotriva rivalei, mai ales după ce un suporter al „militarilor” a fluturat un steag roş-albastru.

În cele din urmă, fanii lui Dinamo au ajuns la Stadion fără a avea loc incidente grave. Meciul are o miză uriaşă în lupta pentru promovare. CSA este pe locul 2, cu 44 de puncte. Dinamo are 38 de puncte şi are nevoie de victorie pentru a continua să spere la clasare pe locurile care asigură promovarea directă.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și