Închide meniul

Andrei Nicolescu, după calificarea lui Dinamo în play-off-ul Ligii 2: „Ne vom lupta pentru promovarea directă!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 12 martie 2023, 17:06

Andrei Nicolescu, după calificarea lui Dinamo în play-off-ul Ligii 2: Ne vom lupta pentru promovarea directă!”

Andrei Nicolescu a vorbit după calificarea lui Dinamo în play-off-ul Ligii 2

Andrei Nicolescu, în timpul unei conferințe de presă / Antena Sport

Andrei Nicolescu a vorbit după calificarea lui Dinamo în play-off-ul Ligii 2. Noul șef de la Dinamo a analizat meciul decisiv cu Poli Timișoara și este optimist că echipa va putea promova direct în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a remizat, scor 1-1, pe teren propriu, împotriva bănățenilor, însă și-a asigurat locul în play-off-ul din liga secundă.

Andrei Nicolescu, după calificarea lui Dinamo în play-off-ul Ligii 2: „Ne vom lupta pentru promovarea directă!”

„Emoții mari de tot. Aceste meciuri construiesc o echipă, fac o echipă să crească. Competiția crește când există meciuri de genul ăsta. Chiar dacă azi, din punct de vedere tactic și tehnic n-am făcut un meci strălucit, important e că a ieșit soarele pentru noi.

Eu eram atent la meci, ceilalți din jur mi-au zis la un moment dat (n.r – rezultatele din celelalte meciuri), nu-mi venea să cred. Important e că din astfel de tensiune, din astfel de îndârjire o echipă poate să facă pasul spre performanță.

Deocamdată le-am dus niște pizza. În seara asta o să încercăm să ne și bucurăm, după un sezon în care nimeni nu le dădea șanse să fie în play-off. Ei sunt acolo, e meritul lor, iar azi chiar trebuie să se bucure.

Reclamă

Ne vom lupta pentru promovarea directă. În momentul ăsta nu mai e nimic de pierdut. Au făcut mai mult decât se aștepta toată lumea, acum nu mai e nimic de pierdut.

Am vorbit cu Răzvan și încercăm să găsim o soluție pentru asta (n.r – pentru întărirea lotului). Avem un post deficitar pe care îl vedem în acest moment și încercăm să găsim o soluție”, a declarat Andrei Nicolescu după meci.

Ovidiu Burcă, după ce a calificat Dinamo în play-off-ul Ligii 2: „Excursia noastră nu se opreşte aici. Am avut ajutor divin”

Ovidiu Burcă a oferit primele declaraţii după ce a calificat Dinamo în play-off-ul pentru promovare în Liga 1. „Am avut ajutor divin”, a recunoscut antrenorul „căinilor roşii”, după egalul cu Poli Timişoara, 1-1.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo a avut parte de rezultate favorabile în celelalte meciuri din ultima etapă a sezonului regulat şi a acces în play-off chiar şi cu un egal.

„Nu am făcut niciun calcul, vă spun din experienţă, în astfel de meciuri nu se întâmplă. Nu a fost cum ne-am dorit noi, dar nu trebuie să le luăm din merit băieţilor. Mi-aduc aminte cum i-am găsit, supăraţi, trişti. Aş vrea să le dedic suporterilor acest prim pas. Am văzut o atmosferă spectaculoasă. Prin ce am făcut etapele astea şi pe cei care s-au îndepărtat de Dinamo după retrogradare vrem să îi aducem înapoi.

Excursia noastră nu se opreşte aici. Am bifat o bornă. Am intrat în play-off cu ajutor divin. Pe parcursul etapelor, oamenii au venit alături de noi. Ne-am dorit foarte mult, toţi cei implicaţi azi la Dinamo, să ne clasificăm pe loc de play-off. Înseamnă foarte mult pentru viitorul lui Dinamo.

Va fi un play-off foarte frumos, în care se poate întâmpla absolut orice. Când am venit aici, nu ne-am setat un obiectiv îndepărtat. Am vrut să creştem de la meci la meci, de la zi la zi. Să fii campion asta înseamnă, să te autodepăşeşti de la o zi la alta. Dinamo înseamnă presiune, să te baţi pentru fiecare meci. Întotdeauna, performanţa vine la pachet şi cu partea financiară. O merită. E frumos să vină şi o satisfacţie materială”, a spus Ovidiu Burcă, citat de digisport.ro.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și