Închide meniul

Anghel Iordănescu a analizat CSA Steaua – Dinamo 2-0: „Am tresărit în câteva momente!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 20 aprilie 2023, 14:14

Anghel Iordănescu a analizat CSA Steaua – Dinamo 2-0: Am tresărit în câteva momente!”

Anghel Iordănescu a analizat CSA Steaua - Dinamo 2-0

Anghel Iordănescu / Antena Sport

Anghel Iordănescu a analizat CSA Steaua – Dinamo 2-0, partidă care a contat pentru etapa a patra din play-off-ul Ligii 2. În prezent, CSA Steaua se află pe primul loc, cu 47 de puncte obținute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anghel Iordănescu a apreciat, în mod special, spectacolul făcut de cele două galerii.

Anghel Iordănescu a analizat CSA Steaua – Dinamo 2-0

Totodată, „Generalul” a atras atenția la faptul că jocul din teren nu a fost la nivelul așteptărilor. Acesta consideră că Dinamo și CSA Steaua vor avea nevoie de întăriri substanțiale, dacă vor promova în primul eșalon.

„Mă așteptam să fie o atmosferă infernală, superbă. Două galerii minunate, care s-au pregătit pentru acest derby. S-au pregătit pentru acest derby, să îmi fie iertată îndrăzneala, mai mult decât cele două echipe. A fost o atmosferă fantastică, 24.000 de spectatori la un derby în Divizia B.

Chiar dacă el se numea Steaua – Dinamo. Cu câteva zile înainte s-a jucat Farul Constanța pe Arena Națională cu FCSB. Locul 1 și locul 3 din competiția noastră internă. Au fost 27.000 de spectatori. Lumea iubește fotbalul, își dorește să se întoarcă la fotbal.

Reclamă

Dar mai presus decât orice lumea încă apreciază simbolurile, istoria și tradiția fotbalului românesc. Echipele care au dat cele mai mari satisfacții, împreună cu echipa națională și Universitatea Craiova. Mi-a plăcut acest derby, am tresărit în câteva momente.

În special la ce au arătat cele două galerii. Din punct de vedere al jocului, calitativ putea să ofere mai mult. Dacă cele două echipe vor intra în prima ligă, au nevoie de întăriri substanțiale”, a declarat Anghel Iordănescu, pentru fanatik.ro.

Andrei Cian, managerul secției de fotbal de la CSA Steaua, anunț descurajator pentru „militari”

Andrei Cian este de părere că schimbarea Legii Sportului nu se va produce prea curând, lăsând de înțeles că CSA Steaua nu va putea prmova în primul eșalon, la finalul actualului sezon, chiar dacă locul din clasament i-ar permite acest lucru.

Reclamă 4 / 0/3

„Este o lege care urmează cursul firesc al lucrurilor, să ajungă în Parlament sau în comisiile Parlamentului și acolo se vor urma pașii care trebuie. Lucrurile trebuie rezolvate acolo. Mingea nu mai este la noi în curte. Va fi greu să se rezolve foarte curând această problemă, sau într-un timp care ne-ar ajuta pe noi.

Trebuie să lăsăm lucrurile să se desfășoare într-un mod normal și natural și, în funcție de ce se rezolvă, vom vedea și noi ce pași vom avea de urmat în continuare. Opinii sunt și pro și contra. Bineînțeles că există și aceste opinii contrare care sunt mult mai mult băgate în seamă.

Asta este situația, noi trebuie să ne vedem de ce avem noi de făcut. Și să lăsăm lucrurile să meargă de la sine. Dacă am apleca urechea la orice critică, nu am mai putea să ne facem treaba. Și criticile fac parte din acest joc. Înțeleg acest lucru, vin din sport. Cu respect și o liniște din partea noastră lucrurile pot să decurgă normal.

Nu merge ca Armata să dea orice buget la fotbal și să-l folosim. Tot niște bani de la sponsori vor fi necesari. Dacă îi ofer unui sportiv 20.000 de euro pe lună, pot să dau 5.000 de euro, iar restul de 15.000 de euro trebuie să-i aduc din privat, nu de la bugetul statului. Regulile sunt foarte simple.

Acum sunt trei sponsori la Steaua. O sută, două sute de mii de euro vin, exceptând banii dați către academie. Dacă ar juca în prima ligă, cu siguranță ar veni mai mulți sponsori. Dacă ar trece această lege, ar fi mult mai ușor pentru sponsori să se apropie de echipă.

Și cu banii din televiziune se poate strânge o sumă consistentă pentru a rezista în prima ligă. Din primul an, nu poți să faci un buget pentru a te bate la titlu. Lucrurile trebuie luate treptat.

Din ce știu eu, bugetul va fi același și la anul. Bugetul de salarii este un milion de euro brut”, a declarat Andrei Cian, pentru sursa citată.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și