Închide meniul

Anunţ uriaş al lui George Ogăraru! Ce a reuşit să obţină pentru fanii CSA Steaua: „După ani de stres”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 13 ianuarie 2024, 11:50

Anunţ uriaş al lui George Ogăraru! Ce a reuşit să obţină pentru fanii CSA Steaua: „După ani de stres

Anunţ uriaş al lui George Ogăraru! Ce a reuşit să obţină pentru fanii CSA Steaua: "După ani de stres"

George Ogăraru, la un meci demonstrativ / Hepta / Eduard Vinatoru - Mediafax Foto

Anunţ uriaş al lui George Ogăraru, pentru fanii CSA Steaua! Coordonatorul centrului de copii și juniori al clubului CSA Steaua a anunţat că, la iniţiativa lui, o staţie de tramvai se va numi „Stadionul Steaua”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, Ogăraru a reuşit să obţină şi o trecere de pietoni semaforizată chiar la intrarea în baza sportivă. Fostul fotbalist român a precizat că lipsa unei treceri de pietoni în zonă reprezenta un pericol pentru copiii care fac sport în zonă şi pentru părinţii acestora.

Anunţ uriaş al lui George Ogăraru!

Am reușit!! Pentru mine, unele lucruri sunt mai importante decât rezultatele sportive, mai ales atunci când sănătatea sau integritatea fizică a unor oameni sunt puse în pericol.

După ani de stres provocat de riscul la care sunt expuși cei peste 1000 de copii și părinți care intră zilnic în Complexul Sportiv Steaua, fără a beneficia de o trecere de pietoni sau de un semafor care să limiteze probabilitatea unui accident rutier sau a impactului cu tramvaiul 41, am obținut acceptul Primăriei București și al Administrației Străzilor de modificare a planului de supralărgire și modernizare al Bulevardului Ghencea!

În acest sens, alături de domnul inginer Iliescu și cu acceptul comandantului clubului CSA Steaua, Răzvan Bichir, am demarat încă de anul trecut discuțiile cu Primăria Capitalei pentru a transforma această necesitate în realitate.

Reclamă

Astfel, după mai multe consultări și întâlniri, am obținut un mult dorit răspuns pozitiv din partea responsabililor de proiect. Se vor introduce: o trecere de pietoni semaforizată, dar și o stație de tramvai care să oprească fix la intrarea în baza sportivă! Noua stație se va numi ‘Stadionul Steaua’”, a scris George Ogăraru pe contul său de Facebook.

Daniel Oprița a anunțat obiectivul de la CSA Steaua, după reunirea lotului. Antrenorul, dezvăluire despre campania de transferuri

Daniel Oprița a anunțat obiectivul de la CSA Steaua, după ce jucătorii din lotul „militarilor” au revenit la echipă. Tehnicianul formației din Ghencea a vorbit și despre campania de achiziții din această iarnă și a anunțat faptul că 3 noi jucători se vor alătura formației roș-albastre.

Chiar dacă steliștii vor juca primul meci din Liga a 2-a abia pe data de 24 februarie, Daniel Oprița și-a chemat jucătorii la pregătire încă de acum, pentru ca fotbaliștii din lotul echipei să fie pregătiți pentru ultimele 4 meciuri din sezonul regular.

Reclamă 4 / 0/3

Antrenorul echipei din Ghencea a dezvăluit faptul că formația țintește primele două locuri din clasament, la finalul sezonului, chiar dacă nu poate promova în Liga 1.

Înainte de prima etapă din Liga a 2-a, din 2024, „militarii” se află pe locul al 7-lea în clasament, cu 22 de puncte, la 1 punct de poziția a 6-a, care duce în play-off.

Suntem obligați să câștigăm meciurile rămase”

„Nu știu dacă suntem primii care ne-am reunit. Dar am stat și m-am gândit că locul pe care suntem nu ne avantajează și că trebuie să începem repede pregătirea, să muncim. Suntem la mâna noastră și suntem obligați să câștigăm meciurile rămase.

Asta e, asta e meseria noastră, au avut destulă vacanță. Poate s-au supărat, poate i-am încurcat puțin, dar văd că s-au prezentat. Dacă o să câștigăm cele patru meciuri, suntem în play-off. Asta ne dorim. 

Nu mă gândeam că vom avea probleme să prindem play-off-ul. Eu mă gândeam la locul 1, la locul 2. Și sezonul trecut a fost la fel și am reușit. Până la vară, asta e provocarea mea. Să prind play-off-ul și apoi să mă lupt pentru primele două locuri. O promovare, cum ar fi, pe hârtie”, a spus Daniel Oprița.

De asemenea, tehnicianul „roș-albaștrilor” a anunțat că lotul va fi întărit cu cel puțin 3 jucători.

„Or să fie noutăți în lot. Cel puțin trei jucători, doi sunt aproape semnați, probabil că luni vor fi prezentați. Vrem un fundaș central, un număr 10, un atacant. Sunt străini, nu sunt români. Nu avem nicio noutate despre dreptul la promovare. Sezonul ăsta, lucrurile sunt clare. Mai discutăm în vară, nu știu”, a mai spus antrenorul de la CSA Steaua.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și