Închide meniul

Daniel Oprița a anunțat obiectivul de la CSA Steaua, după reunirea lotului. Antrenorul, dezvăluire despre campania de transferuri

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 10 ianuarie 2024, 19:07

Daniel Oprița a anunțat obiectivul de la CSA Steaua, după reunirea lotului. Antrenorul, dezvăluire despre campania de transferuri

Daniel Oprița a anunțat obiectivul de la CSA Steaua, după reunirea lotului

Daniel Opriţa, în timpul unui meci / Hepta

Daniel Oprița a anunțat obiectivul de la CSA Steaua, după ce jucătorii din lotul „militarilor” au revenit la echipă. Tehnicianul formației din Ghencea a vorbit și despre campania de achiziții din această iarnă și a anunțat faptul că 3 noi jucători se vor alătura formației roș-albastre.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă steliștii vor juca primul meci din Liga a 2-a abia pe data de 24 februarie, Daniel Oprița și-a chemat jucătorii la pregătire încă de acum, pentru ca fotbaliștii din lotul echipei să fie pregătiți pentru ultimele 4 meciuri din sezonul regular.

Daniel Oprița a anunțat obiectivul de la CSA Steaua, după reunirea lotului. Tehnicianul vrea să se lupte pentru primele două locuri

Antrenorul echipei din Ghencea a dezvăluit faptul că formația țintește primele două locuri din clasament, la finalul sezonului, chiar dacă nu poate promova în Liga 1.

Înainte de prima etapă din Liga a 2-a, din 2024, „militarii” se află pe locul al 7-lea în clasament, cu 22 de puncte, la 1 punct de poziția a 6-a, care duce în play-off.

„Nu știu dacă suntem primii care ne-am reunit. Dar am stat și m-am gândit că locul pe care suntem nu ne avantajează și că trebuie să începem repede pregătirea, să muncim. Suntem la mâna noastră și suntem obligați să câștigăm meciurile rămase.

Reclamă

Asta e, asta e meseria noastră, au avut destulă vacanță. Poate s-au supărat, poate i-am încurcat puțin, dar văd că s-au prezentat. Dacă o să câștigăm cele patru meciuri, suntem în play-off. Asta ne dorim. 

Nu mă gândeam că vom avea probleme să prindem play-off-ul. Eu mă gândeam la locul 1, la locul 2. Și sezonul trecut a fost la fel și am reușit. Până la vară, asta e provocarea mea. Să prind play-off-ul și apoi să mă lupt pentru primele două locuri. O promovare, cum ar fi, pe hârtie”, a spus Daniel Oprița,

De asemenea, tehnicianul „roș-albaștrilor” a anunțat că lotul va fi întărit cu cel puțin 3 jucători.

Reclamă 4 / 0/3

„Or să fie noutăți în lot. Cel puțin trei jucători, doi sunt aproape semnați, probabil că luni vor fi prezentați. Vrem un fundaș central, un număr 10, un atacant. Sunt străini, nu sunt români. Nu avem nicio noutate despre dreptul la promovare. Sezonul ăsta, lucrurile sunt clare. Mai discutăm în vară, nu știu”, a mai spus antrenorul de la CSA Steaua.

Tudorel Stoica nu s-a ferit de cuvinte și i-a făcut praf pe conducătorii de la CSA Steaua

Fostul căpitan al Stelei este de părere că oamenii de la conducerea Clubului Sportiv al Armatei ar trebui să se hotărască, pentru a decide viitorul formației pregătite de Daniel Oprița.

Tudorel Stoica a făcut referire la obținerea dreptului de promovare, având în vedere că, până în momentul de față, conducerea din Ghencea nu a făcut niciun demers pentru obținerea acestui lucru.

”Mi-aș dori ca în sezonul 2024 – 2025 (n.r. CSA Steaua) să intre în SuperLiga și să ne mulțumească pe noi și pe majoritatea suporterilor. Sper să se hotărască ce vor să facă, să spună. E un mister pe care nu pot să-l înțeleg”, a spus Tudorel Stoica, la digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out Vezi toate știrile
Citește și