Închide meniul

AS.ro LIVE | Andrei Nicolescu a fost invitatul lui Dan Pavel. Noul acționar al lui Dinamo a venit să-și spună povestea

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 23 martie 2023, 10:00 / Actualizat: 23 martie 2023, 11:26

AS.ro LIVE | Andrei Nicolescu a fost invitatul lui Dan Pavel. Noul acționar al lui Dinamo a venit să-și spună povestea

Andrei Nicolescu este invitatul lui Dan Pavel, la AS.ro LIVE

Andrei Nicolescu este invitatul lui Dan Pavel, la AS.ro LIVE / Facebook

AS.ro LIVE | Andrei Nicolescu a fost invitatul lui Dan Pavel. Noul acționar al lui Dinamo vine să își spună povestea. Nicolescu este de meserie avocat și nu se află la prima experiență pe postul de conducător al unui club de fotbal din România. El a fost în trecut co-finanțator la Rapid, alături de Victor Angelescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Nicolescu este pregătit acum pentru o nouă aventură în fotbalul românesc. El a preluat recent 80% din pachetul de acțiuni de la Dinamo, împreună cu Eugen Voicu. Cei doi sunt sunt reprezenţatii firmei Red&White, prin intermediul căreia a fost realizată tranzacția.

AS.ro LIVE | Andrei Nicolescu a fost invitatul lui Dan Pavel

Andrei Nicolescu, în vârstă de 46 de ani, a fost co-finanțator la Rapid, alături de actualul patron al giuleștenilor, Victor Angelescu. Aventura sa la echipa giuleșteană s-a încheiat în primăvara anului 2021, după obținerea promovării în Liga 1, după ce a ajuns la club Daniel Niculae, actualul președinte.


Nicolescu nu a fost de acord cu venirea lui Daniel Niculae la Rapid. Din acest motiv a intrat în conflict cu Angelescu, cel care a insistat pentru colaborarea cu fostul atacant. În final, cel care a fost nevoit să părăsească Rapidul a fost Andrei Nicolescu.

Relațiile dintre Nicolescu și Rapid au rămas reci din acel moment. A contestat inclusiv venirea lui Dan Șucu. În toamna anului trecut, s-a adresat Tribunalului București pentru a anula hotărârile luate în cadrul ședinței Adunării Generale a Acționarilor, cea în care Dan Șucu a fost cooptat ca acționar alături de Victor Angelescu.

Reclamă

„Despre relația cu Victor prefer să nu vorbesc. O să mă văd cu el în instanță”, spunea Andrei Nicolescu în vara anului trecut, conform playsport.ro.

La aproape doi ani de la despărțirea cu scandal de Rapid, Andrei Nicolescu a revenit în fotbal la marea rivală, Dinamo.

„Câinii” sunt însă într-un moment critic din punct de vedere financiar, iar misiunea lui Nicolescu va fi diferită față de cea din Giulești.

Reclamă 4 / 0/3

Reacția lui Andrei Nicolescu, după calificarea lui Dinamo în play-off-ul Ligii 2

Andrei Nicolescu a trăit la intensitate maximă meciul decisiv al lui Dinamo, pentru calificarea în play-off-ul din Liga a 2-a.

„Câinii”, antrenați de Ovidiu Burcă, au remizat cu Poli Timișoara, scor 1-1, și au obținut „biletele” pentru play-off-ul de promovare.

Ulterior, Dinamo a obținut o remiză și în primul meci din play-off, împotriva Gloriei Buzău, scor 1-1.

„Emoții mari de tot. Aceste meciuri construiesc o echipă, fac o echipă să crească. Competiția crește când există meciuri de genul ăsta. Chiar dacă azi, din punct de vedere tactic și tehnic n-am făcut un meci strălucit, important e că a ieșit soarele pentru noi.

Eu eram atent la meci, ceilalți din jur mi-au zis la un moment dat (n.r – rezultatele din celelalte meciuri), nu-mi venea să cred. Important e că din astfel de tensiune, din astfel de îndârjire o echipă poate să facă pasul spre performanță.

Deocamdată le-am dus niște pizza. În seara asta o să încercăm să ne și bucurăm, după un sezon în care nimeni nu le dădea șanse să fie în play-off. Ei sunt acolo, e meritul lor, iar azi chiar trebuie să se bucure.

Ne vom lupta pentru promovarea directă. În momentul ăsta nu mai e nimic de pierdut. Au făcut mai mult decât se aștepta toată lumea, acum nu mai e nimic de pierdut.

Reclamă

Am vorbit cu Răzvan și încercăm să găsim o soluție pentru asta (n.r – pentru întărirea lotului). Avem un post deficitar pe care îl vedem în acest moment și încercăm să găsim o soluție”, a declarat Andrei Nicolescu, după calificarea în play-off-ul din Liga a 2-a.

Recomandări
  • AS.ro LIVE | Andrei Nicolescu a fost invitatul lui Dan Pavel

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) 12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 12:00 Al Hilal – Al Ain, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și