Închide meniul
Video

Fanii lui Dinamo au luat cu asalt Ghencea. Filmul deplasării miilor de ultraşi ai „câinilor” înaintea derby-ului cu CSA Steaua

Reclamă

Publicat: 18 aprilie 2023, 18:52

Fanii lui Dinamo au luat cu asalt Ghencea

Scandal înainte de CSA Steaua - Dinamo / Colaj AntenaSport

Fanii lui Dinamo au luat cu asalt Ghencea pentru derby-ul din Liga 2 cu CSA Steaua. Mii de ultraşi ai grupării din Ştefan cel Mare au făcut deplasarea pentru a sta în tribune la confruntarea din etapa a 4-a a play-off-ului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Suporterii „câinilor” au primit 5.000 de bilete, la peluză, pentru cel mai încins meci al anului. Totuşi, aceştia au anunţat că au cumpărat mult mai multe şi că vor sta şi în alte sectoare ale stadionului rivalilor.

Fanii lui Dinamo au luat cu asalt Ghencea

S-a lăsat cu scandal toată ziua. Mai întâi, steliștii s-au dus peste dinamoviști, chiar în Ștefan cel Mare. Jandarmii au intervenit rapid şi mai multe persoane au fost identificate, reţinute şi conduse la secţiile de poliţie. Au urmat apoi incidente în zona Stadionului Steaua, când a avut loc o nouă confruntare între ultraşii celor două echipe.

Fanii lui Dinamo şi-au dat întâlnire în faţa metroului Petrache Poenaru şi au plecat în mod organizat spre arena din Ghencea. Au fost însoţiţi de un efectiv impresionant al forţelor de ordine. Nu mai puţin de 900 de jandarmi au fost mobilizaţi pentru derby-ul din Liga 2.

Ultraşii alb-roşiilor au trecut apoi prin Pasajul Lujerului, acolo unde au dat peste un grup de fani ai lui CSA Steaua. Jandarmii au evitat incidentele. Fanii lui Dinamo au aprins mai multe torţe în pasaj şi au scandat împotriva rivalei, mai ales după ce un suporter al „militarilor” a fluturat un steag roş-albastru.

Reclamă

În cele din urmă, fanii lui Dinamo au ajuns la Stadion fără a avea loc incidente grave. Meciul are o miză uriaşă în lupta pentru promovare. CSA este pe locul 2, cu 44 de puncte. Dinamo are 38 de puncte şi are nevoie de victorie pentru a continua să spere la clasare pe locurile care asigură promovarea directă.

Ultraşii CSA Steaua, show total la antrenament

Ultraşii CSA Steaua au făcut show total la antrenamentul echipei înaintea derby-ului cu Dinamo. Fanii din Peluza Sud au mers pe stadion, acolo unde echipa lui Daniel Opriţa se antrena.

Luni seară, ultraşii din Peluza Sud au mers la echipă pentru a-şi arăta susţinerea înaintea derby-ul cu marea rivală. Aceştia au aprins torţe şi au transmis un mesaj de mobilizare.

Reclamă 4 / 0/3

Fanii celor de la Dinamo au anunţat că, pe lângă biletele oferite de clubul gazdă, şi-au cumpărat bilete şi în peluza unde vor sta steliştii.

AM TRECUT LA BILETE ÎN PELUZA LOR

După ce le-am terminat pe-ale noastre, 5000 de bucăți, după ce am mai luat alte 5000 la Tribuna a 2-a, am trecut și la biletele, ÎNCĂ NEVÂNDUTE, din peluza csa.
Să le dăm o mână de ajutor.

Haideți, Câinilor, să le facem și lor SOLD OUT!

Postați la comentarii biletele pe care le luați în peluza gazdelor. Nu acoperiți codul QR, să le poată folosi moca. Măcar să vină pe stadion… La așa un meci, pe o arenă nouă, la doi pași de București… e păcat să rămână sectoare goale tocmai în peluza gazdelor”, au transmis cei din Peluza Cătălin Hîldan.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv Vezi toate știrile
Citește și