Închide meniul

Avertismentul lui Marius Lăcătuş, după ce Steaua a ratat play-off-ul din Liga 2: „Mă doare sufletul. Trebuie să le dea de gândit”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 12 martie 2024, 22:20

Avertismentul lui Marius Lăcătuş, după ce Steaua a ratat play-off-ul din Liga 2: „Mă doare sufletul. Trebuie să le dea de gândit

Avertismentul lui Marius Lăcătuş, după ce Steaua a ratat play-off-ul din Liga 2: "Mă doare sufletul. Trebuie să le dea de gândit"

Marius Lăcătuş, în timpul unui eveniment / Hepta

Avertismentul lui Marius Lăcătuş a venit după ce Steaua a ratat play-off-ul din Liga 2. Fostul mare jucător al formaţiei din Ghencea a avut un mesaj clar pentru conducerea clubului, după ce formaţia lui Daniel Opriţa a pierdut meciul de la Mioveni, scor 0-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urma acestui rezultat, Steaua a pierdut orice şansă de calificare în play-off. Mai mult, lucrul care îi doare cel mai tare pe foştii mari jucători, pe lângă situaţia sportivă a echipei, este faptul că Steaua rămâne fără drept de promovare.

Avertismentul lui Marius Lăcătuş, după ce Steaua a ratat play-off-ul din Liga 2

Marius Lăcătuş a tras un semnal de alarmă pentru cei din conducerea clubului şi le transmite că este nevoie de o schimbare, nu doar la echipa de fotbal, ci şi la celelalte sporturi, unde Steaua are mari probleme:

„Aștept să văd, aștept cu nerăbdare. Când se apropie finalul de campionat, când se apropie startul unui nou campionat, stau cu gândul că va apărea ceva de undeva, o știre în care să vedem că în sfârșit echipa de fotbal Steaua are drept de promovare în prima ligă.

Nu am făcut un pas în spate, Steaua rămâne în sufletul meu și niciodată nu o să mă dezic de Steaua indiferent ce se întâmplă. Mă doare sufletul și când văd că echipa de baschet a retrogradat, echipa de handbal se bate pentru evitarea retrogradării.

Reclamă

Trebuie să le dea de gândit celor din conducere, pentru că Steaua nu a fost niciodată într-o astfel de situație”, a declarat Marius Lăcătuş, la digisport.ro.

Gabi Balint a răbufnit, după ce Steaua a ajuns în play-out-ul Ligii 2: „Se întâmplă lucrurile invers”

Gabi Balint cere ca situaţia juridică să fie lămurită cât mai repede, după care clubul să îşi îndrepte atenţia către centrul de copii. Fostul mare jucător crede că Steaua ar trebui să joace cu juniori şi nu vede o problemă dacă echipa nu ar face faţă în eşalonul secund şi ar fi nevoită să joace în Liga a 3-a cu aceştia.

„Steaua nu a ajunge în play-off, din păcate. Sincer, sunt lucruri pe care nu le înțeleg și pe care le-am mai exprimat.

Reclamă 4 / 0/3

Acolo (n.r. – la Steaua) lucrurile se întâmplă invers. Își fac echipă, dar nu au drept de promovare. Ar trebui mai întâi să rezolve problema juridică a clubului și mai apoi să se ocupe și de lot.

Ar trebui să se axeze mai mult pe centrul de copii, dar și pe tineret și să joace în liga în care poate face față. Dacă nu se va descurca cu echipa formată din juniori și tineret în Liga 2, atunci să joace în Liga 3.

Dar așa nu se mai poate. Sunt oameni care sunt cu sufletul alături de Steaua. S-a văzut și în seara asta, la Mioveni, că a fost galeria acolo”, a declarat Gabi Balint, la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și