Închide meniul

Gabi Balint a răbufnit, după ce Steaua a ajuns în play-out-ul Ligii 2: „Aşa nu se mai poate! Sunt lucruri pe care nu le înţeleg”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 11 martie 2024, 19:52

Gabi Balint a răbufnit, după ce Steaua a ajuns în play-out-ul Ligii 2: „Aşa nu se mai poate! Sunt lucruri pe care nu le înţeleg

Gabi Balint a răbufnit, după ce Steaua a ajuns în play-out-ul Ligii 2: "Aşa nu se mai poate! Sunt lucruri pe care nu le înţeleg"

Gabi Balint, în timpul unui interviu / Antena Sport

Gabi Balint a răbufnit, după ce Steaua a ajuns în play-out-ul Ligii 2. Echipa lui Daniel Opriţa a pierdut duelul de pe terenul celor de la CS Mioveni, scor 0-2, şi au pierdut orice şnasă de a mai prinde play-off-ul din eşalonul secund.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Steaua va juca în play-out, lucru de neconceput pentru Gabi Balint, câştigător al Cupei Campionilor Europeni în 1986. Fostul mare jucător, susţinător al proiectului celor de la CSA, consideră că este nevoie de o schimbare majoră în cadrul clubului.

Gabi Balint a răbufnit, după ce Steaua a ajuns în play-out-ul Ligii 2: „Se întâmplă lucrurile invers”

Gabi Balint cere ca situaţia juridică să fie lămurită cât mai repede, după care să îşi îndrepte atenţia către centrul de copii. Fostul mare jucător crede că Steaua ar trebui să joace cu juniori şi nu vede o problemă dacă echipa nu ar face faţă în eşalonul secund şi ar fi nevoită să joace în Liga a 3-a cu aceştia.

„Steaua nu a ajunge în play-off, din păcate. Sincer, sunt lucruri pe care nu le înțeleg și pe care le-am mai exprimat.

Acolo (n.r. – la Steaua) lucrurile se întâmplă invers. Își fac echipă, dar nu au drept de promovare. Ar trebui mai întâi să rezolve problema juridică a clubului și mai apoi să se ocupe și de lot.

Reclamă

Ar trebui să se axeze mai mult pe centrul de copii, dar și pe tineret și să joace în liga în care poate face față. Dacă nu se va descurca cu echipa formată din juniori și tineret în Liga 2, atunci să joace în Liga 3.

Dar așa nu se mai poate. Sunt oameni care sunt cu sufletul alături de Steaua. S-a văzut și în seara asta, la Mioveni, că a fost galeria acolo”, a declarat Gabi Balint, la digisport.ro.

CS Mioveni – Steaua 2-0. Echipa antrenată de Daniel Opriţa a ratat play-off-ul

CS Mioveni – Steaua s-a încheiat 2-0, într-un meci al etapei a 18-a din liga secundă. În urma acestui meci, Steaua a ratat accesul în play-off-ul Ligii 2.

Reclamă 4 / 0/3

Gazdele au deschis scorul în minutul 60, prin Andrei Panait. Militarii au reacţionat prin bara lui Nacho Heras, din minutul 64. Mioveni a înscris al doilea gol în minutul 75. Ion Cărăuş a trimis în plasă pentru 2-0 scor final, asigurând locul echipei sale în play-off-ul ligii secunde.

În clasament, înaintea ultimei etape din sezonul regular, CSC Şelimbăr este pe primul loc, cu 39 de puncte, urmată de Corvinul (37 de puncte), Unirea Slobozia (37 de puncte) şi CS Mioveni (cu 32 de puncte). Pe locurile 5 şi 6 se află Gloria Buzău şi FK Csikszereda, ambele cu câte 31 de puncte, relatează news.ro.

CSA Steaua este pe locul 10, cu 25 de puncte, fără şanse de a mai ajunge în play-off.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsa de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
Vezi toate știrile
Citește și