Închide meniul

Bogdan Chipirliu, după ce a fost din nou „eroul” lui CSA Steaua: „Am dominat, nu meritam să pierdem!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 august 2023, 23:26

Bogdan Chipirliu, după ce a fost din nou „eroul lui CSA Steaua: „Am dominat, nu meritam să pierdem!

Bogdan Chipirliu, prima reacţie după ce a fost din nou "eroul" lui CSA Steaua

Bogdan Chipirliu a marcat în minutul 90+6/ Hepta

Bogdan Chipirliu a avut o primă reacţie după ce a fost din nou „eroul” lui CSA Steaua. Atacantul de 31 de ani, care sezonul trecut a înscris de 17 ori, a recidivat. A marcat în poarta Chindiei Târgovişte în prima etapă din noua ediţie din Liga 2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Încurajaţi de aproape 1000 de fani, jucătorii lui Daniel Opriţa au avut un start de coşmar. Robert Moldoveanu a scos un penalty încă din primele secunde ale disputei. Tot el a marcat de la punctul cu var, în minutul 2. Părea a fi suficient să îi aducă victoria Chindiei. CSA s-a întrecut în ratări pe finalul meciului, Răilean fiind „eroul” gazdelor. La ultima fază, în minutul 90+6, Chipriliu a restabilit egalitatea dintr-o poziţie suspectă de ofsaid. Reuşita lui a fost validată, iar golgheterul Stelei s-a bucurat în faţa ultraşilor din Peluza Sud.

Bogdan Chipirliu, prima reacţie după ce a fost din nou „eroul” lui CSA Steaua

Mă bucur că am reuşit să egalăm pe final prin golul marcat de mine. Sunt de părere că nu meritam să pierdem, la ce ocazii am avut. Am avut şi bară, şi singur cu portarul. Nu meritam să pierdem!

Suporterii sunt tot timpul alături de noi. După cum ştiţi, au fost şi la Timişoara, şi la Dej, oriunde jucăm sunt tot timpul lângă noi. Ne bucură acest lucru şi ne împing de la spate.

Sincer, de dreptul de promovare, ce mai aud şi eu din presă. În rest nu ştiu mai multe. S-au schimbat mulţi jucători. Dacă ne luăm după ce acest meci, pe care l-am dominat din minutul 2 până la final, eu zic că avem o echipă bună„, a declarat Bogdan Chipirliu la finalul meciului, pentru digisport.ro.

Reclamă

Rezultatele din prima etapă:

Sâmbătă
AFK Csikszereda Miercurea Ciuc – CS Concordia Chiajna 0-3
CSM Reşiţa – AFC Unirea 04 Slobozia 0-1
ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu – FC Argeş 0-0
CS Tunari – CSM Slatina 1-3
FC Metaloglobus Bucureşti – CSC 1599 Şelimbăr 0-1
FC Unirea Dej – CSM Alexandria 1-0

Duminică
CS Corvinul 1921 Hunedoara – ACSM Ceahlăul Piatra Neamţ 2-1

Reclamă 4 / 0/3

Marţi
CS Mioveni – Gloria Buzău 0-0
AFC Chindia Târgovişte – CSA Steaua 1-1

Meciul Progresul Spartac – CSC Dumbrăviţa a fost amânat.

Pentru CSA Steaua urmează meciul de acasă cu Metaloglobus. Chindia Târgovişte va juca în deplasare cu Slatina.

CSA Steaua, interzisă şi ea în Ghencea

Clubul Armatei nu va putea evolua pe stadionul din Ghencea în primul meci de pe teren propriu şi va avea de plătit o amendă de 83.750 lei.

Sancţiunile FRF, care au fost contestate de CSA Steaua mai întâi la Comisia de Recurs şi ulterior la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, vor fi menţinute. Clubul CSA Steaua a evoluat deja 3 partide la Mioveni, după ce a fost sancţionat de FRF, dar va mai avea de jucat o etapă acasă pe alt stadion decât Ghencea. Astfel, meciul CSA Steaua – Metaloglobus nu se va disputa pe stadionul Ghencea.

CSA Steaua a contestat la TAS o sancţiune a FRF pentru un meci cu Dinamo. După un meci Dinamo – CSA Steaua din sezonul trecut al Ligii a 2-a, clubul Armatei a fost sancţionat de către Comisia de Disciplină şi Etică a FRF cu o amendă de 83.750 lei şi interzicerea organizării jocurilor pe propriul stadion pentru patru meciuri. Decizia fusese menţinută şi de către Comisia de Recurs a FRF, iar CSA Steaua a contestat la TAS.

TAS a confirmat deciziile comisiilor FRF în cazul sancţionării CSA Steaua. Tribunalul Arbitral al Sportului a emis luni, 7 august, decizia privind sancţionarea CSA Steaua de către Comisia de Disciplină şi Etică a FRF.

Reclamă

Prin hotărârea din 7 august 2023, TAS a respins apelul CSA Steaua şi a confirmat deciziile comisiilor jurisdicţionale ale FRF”, a transmis FRF pe site-ul ei oficial.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:15 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 16:39 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 Blackburn – Coventry (17:00) şi Hull City – Ipswich (22:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Şansă uriaşă pentru Ipswich 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal Vezi toate știrile
Citește și