Închide meniul

Chindia – CSA Steaua 1-1! Chipirliu, salvatorul „militarilor” în minutul 90+6. Gol din poziţie suspectă de ofsaid!

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 8 august 2023, 23:00 / Actualizat: 8 noiembrie 2023, 16:56

Chindia – CSA Steaua 1-1! Chipirliu, salvatorul „militarilor în minutul 90+6. Gol din poziţie suspectă de ofsaid!

Bogdan Chipirliu a marcat în Chindia - CSA Steaua

Bogdan Chipirliu, în poziţie suspectă de ofsaid la golul egalării / Captură DigiSport

Chindia – CSA Steaua 1-1, în prima etapă de Liga a 2-a. Meciul de pe stadionul din Târgovişte a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Încurajaţi de aproape 1000 de fani, jucătorii lui Daniel Opriţa au avut un start de coşmar. Robert Moldoveanu a scos un penalty încă din primele secunde ale disputei. Tot el a marcat de la punctul cu var, în minutul 2. Părea a fi suficient să îi aducă victoria Chindiei. CSA s-a întrecut în ratări pe finalul meciului, Răilean fiind „eroul” gazdelor. La ultima fază, în minutul 90+6, Chipriliu a restabilit egalitatea dintr-o poziţie suspectă de ofsaid. Reuşita lui a fost validată, iar golgheterul Stelei s-a bucurat în faţa fanilor.

Chindia – CSA Steaua 1-1

Min. 90+7: Final de meci!

Min.90+6: Chindia – Steaua 1-1. GOL! Chipirliu a marcat la ultima fază a meciului. A deviat mingea în poartă din apropiere şi s-a bucurat în faţa fanilor!

Min. 2: Chindia – Steaua 1-0. Robert Moldoveanu a deschis scorul. A trimis lângă bară şi Pop, chiar dacă a atins mingea, nu a putut să evite golul.

Reclamă

Min. 1: Penalty pentru Chindia! Moldoveanu a căzut în careu şi a scos lovitură de la 11 meztri. Dean Beţa, căpitanul Stelei, a primit cartonaş galben!

Min. 1: A început meciul din Liga 2.

Echipele de start:

Reclamă 4 / 0/3

Chindia: Răilean – Gîț, Plămada, Dinu, Anișorac – Boțogan, Prejmerean, Matiș – Golofca, R. Moldoveanu, Șerban
Rezerve: Popescu, Ioniță, Dodoi, Manolache, Călin, Militaru, Blejdea, Marc, Zamfir
Antrenor: Dragoș Militaru

CSA Steaua: Pop – Maftei, Beța, Vîrtej, Dobrescu – Drăghici, Sierra, Matei, Buziuc – Boiciuc, Chipirliu
Rezerve: Frânculescu, Avram, Ilie, Bărbulescu, Raicu, Mancuso, Enceanu, Chunchukov, Florea
Antrenor: Daniel Oprița

Chindia a retrogradat în sezonul trecut. Dâmboviţenii au încheiat sezonul pe locul 15, şi au picat direct în eşalonul inferior din România.

În această vară, lotul celor de la CSA Steaua s-au schimbat radical. Mai mulţi jucători importanţi din sezonul trecut, printre care Adi Popa sau Ştefan Pacionel, au plecat de la echipă în această vară.

Cele două echipe s-au întâlnit ultima dată în 2022, într-un meci din Cupa României. Partida respectivă a fost câştigată cu 2-1 de Chindia, pe terenul celor de la CSA Steaua.

CSA Steaua face totul pentru a putea promova în Liga 1

CSA Steaua face totul pentru a putea promova în Liga 1. Oficialii roş-albaştrilor au trimis o înştiinţare către FRF, prin care anunţă faptul că sunt gata să se asocieze cu o entitate privată pentru a putea obţine dreptul de promovare pe prima scenă a fotbalului românesc.

AS47 anunţă că toate documentele pentru schimbarea statutului vor fi depuse, după ce se vor finaliza discuţiile cu partenerul privat care se va asocia clubului. De asemenea, Asociaţia Steliştilor 1947 mai notează faptul că partenerii privaţi care vor veni la clubul Armatei vor proteja marca Steaua şi vor lupta pentru a obţine performanţe notabile alături de echipă.

Reclamă

„DA, Clubul Steaua a înștiințat, în timpul regulamentar, Federația Română de Fotbal că își va schimba statutul într-o entitate de drept privat pentru a promova în Liga 1 la fotbal.

Toate documentele necesare vor fi depuse de Steaua, după ce se vor finaliza discuțiile cu partenerii privați și se va ajunge la o concluzie cu privire la noua formă de organizare a echipei de fotbal.

Contrar tuturor știrilor false apărute în mass-media, clubul Steaua își dorește un partneriat privat în care rolul său va fi de a proteja marca Steaua și a urmări performanța.

AS47 a trimis o cerere pentru a face parte dintr-o viitoare asociere, pentru a urmări și transmite mai departe cât se poate de transparent informații suporterilor”, se arată în mesajul postat pe pagina de Facebook AS47.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:55 LIVE TEXTFarul – Rapid 0-0. Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și