Închide meniul

Bogdan Chipirliu, prima reacţie după „dubla” din CSA Steaua – Dinamo 2-0: „Am primit un cot în cap, nu e normal!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 aprilie 2023, 21:29

Bogdan Chipirliu, prima reacţie după „dubla din CSA Steaua – Dinamo 2-0: „Am primit un cot în cap, nu e normal!

Bogdan Chipirliu, gol în minutul 90+6

Bogdan Chipirliu, după ce a marcat / Profimediaimages

Bogdan Chipirliu a avut prima reacţie după „dubla” din meciul CSA Steaua – Dinamo, scor 2-0, din etapa a 4-a a play-off-ului din Liga 2. A fost eroul roş-albaştrilor în derby-ul din Ghencea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chipirliu a deschis scorul în minutul 19, din penalty, şi a dublat avantajul gazdelor în minutul 29. Dinamo a rămas în inferioritate numerică din minutul 70, când Patriche a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe. La derby au asistat aproximativ 25.000 de spectatori. Printre aceştia au fost aproximativ 8.000 de fani dinamovişti.

Bogdan Chipirliu, prima reacţie după „dubla” din CSA Steaua – Dinamo 2-0

Au fost incidente la finalul partidei din Ghencea. Chipirliu s-a împins cu mai mulţi jucători adverşi, dar şi cu Ovidiu Burcă.

A fost un meci dificil, pot spune. Ne bucurăm că am câştigat astăzi fiindcă am urcat pe primul loc. Merităm acest lucru.

Îmi plac astfel de meciuri, aţi văzut şi dumneavoastră ce atmosferă a fost pe stadion. Publicul ne-a împins de la spate şi le dedicăm această victorie şi lor.

Reclamă

Eu am trecut pe lângă Patriche, am oprit mingea, iar el mi-a dat cu piciorul în gambă. Mai multe nu ştiu. Ovidiu Burcă a început să strige la final, am pirmit şi un cot în cap. Nu mi se pare normal!

Noi suntem pregătiţi şi am fost tot timpul, ne-am propus din prima etapă să terminăm pe un loc promovabil. Acum că a venit şi această veste, pot spune că ne-a ambiţionat puţin. Există un gram de speranţă„, a declarat Bogdan Chipirliu la digisport.ro.

Chipirliu este golgheter în Liga 2. Atacantul în vârstă de 30 de ani a ajuns la 15 reuşite în această ediţie de campionat.

Reclamă 4 / 0/3

Cum arată clasamentul în Liga 2

CSA Steaua este din nou lider în liga secundă. „Militarii” au acumulat 47 de puncte, cu unul peste Poli Iaşi, care este ocupanta locului secund.

De cealaltă parte, Dinamo a rămas cu 38 de puncte, şi este în continuare pe locul 4. În cazul în care CSA Steaua nu va primi drept de promovare, „câinii” sunt la patru puncte de un loc direct promovabil, loc ocupat de Oţelul.

Clasamentul din play-off-ul Ligii a 2-a:

CSA Steaua 47 p.
Poli Iaşi 46 p.
Oţelul 42 p.
Dinamo 38 p.
Buzău 34 p.
Unirea Dej 34 p.

În următoarea rundă, Dinamo se va duela cu Poli Iaşi, pe teren propriu, în timp ce CSA Steaua va înfrunta Buzău, în deplasare.

Gafă colosală în apărarea lui Dinamo, în derby-ul cu CSA Steaua

Apărarea lui Dinamo a făcut o gafă colosală în derby-ul cu CSA Steaua, din play-off-ul Ligii a 2-a. Denis Oncescu i-a pasat greşit lui Gorka Larrucea, care a fost deposedat de Bogdan Chipirliu, acesta marcând ulterior pentru scorul de 2-0.

În minutul 29, Denis Oncescu a comis o greşeală colosală. Portarul lui Dinamo i-a pasat greşit lui Gorka Larrucea, în interiorul careului. Spaniolul era presat de Bogdan Chipirliu, şi a pierdut cu uşurinţă balonul.

Reclamă

Atacantul de la CSA Steaua a înscris astfel fără emoţii, în poarta lăsată goală de Denis Oncescu. Chipirliu a făcut astfel „dubla” în derby-ul din Liga a 2-a.

Imediat după marcarea golului, Bogdan Chipirliu s-a bucurat în faţa galeriei lui Dinamo. Atacantul i-a provocat pe fanii „câinilor” cu gesturi ostentative. Suporterii au răspuns imediat, şi au aruncat cu torţe pe teren, spre locul în care jucătorii lui Daniel Opriţa sărbătoreau majorarea scorului.

Scorul a fost deschis de acelaşi Bogdan Chipirliu. Atacantul lui Daniel Opriţa a marcat din penalty, în minutul 19. Arbitrul a dictat lovitură de la punctul cu var, după ce bulgaru Chunchukov a fost faultat de Patriche.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
Vezi toate știrile
Citește și