Închide meniul

Bogdan Vintilă nu mai este antrenorul lui FC Argeș. Anunțul făcut de oficialii clubului

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 21 iunie 2023, 19:01

Bogdan Vintilă nu mai este antrenorul lui FC Argeș. Anunțul făcut de oficialii clubului

Bogdan Vintilă nu mai este antrenorul lui FC Argeș.

Bogdan Vintilă, în timpul unui meci / Profimediaimages

Bogdan Vintilă nu mai este antrenorul lui FC Argeș. Oficialii clubului au decis că tehnicianul nu mai este o variantă bună pentru club. Acesta și-a ratat principalul obiectiv, în sezonul trecut, de a o menține pe Argeș în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC Argeș a retrogradat în Liga a 2-a, după ce a fost învinsă la barajul de promovare/menținere în Liga 1 de Dinamo București. „Câinii roșii” s-au impus pe Arena Națională cu scorul de 6-1, în prima manșă a barajului. Returul, care s-a jucat la Mioveni, s-a încheiat cu scorul de 4-2 în favoarea argeșenilor. Totuși, victoria acestoa nu a permis menținerea în Liga 1. Duelul dintre cele două formații s-a încheiat cu scorul de 8-5 la general, în favoarea formației bucureștene.

Bogdan Vintilă nu mai este antrenorul lui FC Argeș. Contractul a fost rupt pe cale amiabilă

Oficialii lui FC Argeș au anunțat despărțirea de Bogdan Vintilă. Conform acestora, raporturile contractuale dintre club și tehnician au fost încetate pe cale amiabilă.

„Clubul nostru și Bogdan Argeș Vintilă au ajuns astăzi la un acord pentru încetarea raporturilor contractuale pe cale amiabilă.
Îi mulțumim pentru că a venit într-un moment dificil și pentru munca depusă. Îi dorim mult succes în următoarele provocări. Mereu unul dintre noi!”, se arată în comunicatul postat de oficialii lui FC Argeș.

În cariera sa, Bogdan Vintilă le-a mai pregătit pe Viitorul Constanța, FC Voluntari, Metaloglobus, FCSB și FCSB II. De asemenea, în perioada noiembrie 2014 – aprilie 2015, acesta a fost selecționerul echipei naționale U21.

Reclamă

În sezonul trecut, Vintilă a debutat pe banca celor de la FC Argeș în prima partidă din play-out, cu U Cluj. Atunci, argeșenii au pierdut partida cu scorul de 0-2. Sub comanda lui Bogdan Vintilă, FC Argeș nu a reușit să se mențină în Liga 1. Formația a terminat play-out-ul pe loc de baraj. În cadrul acestuia, echipa a fost învinsă de Dinamo, la general, cu scorul de 5-8 și a retrogradat în divizia secundă.

Cătălin Straton, discurs furibund după ce FC Argeş a retrogradat

Cătălin Straton a fost extrem de trist la finalul duelului cu Dinamo. Portarul a declarat că a renunţat la bani, şi a plecat de la FCSB pentru a evolua la echipa sa de suflet.

Straton a transmis un mesaj acid pentru coechipierii săi, mărturisind că doar şapte jucători au prestat un joc bun, pe parcursul sezonului. Acesta a mai declarat că nu vrea să-i vadă în vestiar pe Mezza Colli şi Şerban, fiind foarte deranjat de atitudinea celor doi.

Reclamă 4 / 0/3

„Am lacrimi în ochi, am plecat de la Steaua (n.r.- FCSB), nu am vrut să stau acolo pentru bani. Am venit acasă, sunt din Pitești. Mă doare, dar nu poți să joci în 7 la fiecare meci! Lipsă de valoare, nu la toți, dar analizați-i! Degeaba ai 6-7 jucători buni într-un lot de 20. Degeaba! Te prinzi la un moment dat.

Am încercat să vorbim, dar când în echipă joacă doar 3 români… Nu au jucat că nu au vrut! Doar Meza Colii și Șerban au avut probleme. Să nu-i mai văd în vestiarul ăsta! Asta e, o luăm de la capăt, FC Argeș nu va muri. E greu, dar FC Argeș va reveni. Nu-mi doresc să plec, am o vârstă, nu știi ce-ți rezervă viața, dar prioritar e clubul ăsta”, a declarat Cătălin Straton, conform digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” Vezi toate știrile
Citește și