Închide meniul

Bomba începutului de an! Mutarea uluitoare pe care o pregăteşte o echipă de tradiţie, odată cu instalarea lui Dică pe bancă!

Bogdan Stănescu Publicat: 4 ianuarie 2024, 12:39 / Actualizat: 4 ianuarie 2024, 14:25

Reclamă
Bomba începutului de an! Mutarea uluitoare pe care o pregăteşte o echipă de tradiţie, odată cu instalarea lui Dică pe bancă!

Mutarea uluitoare pe care o pregăteşte o echipă de tradiţie, odată cu instalarea lui Dică pe bancă!

Nicolae Dică / Profimedia Images

Bomba începutului de an în România! Nicolae Dică e aproape de o revenire de senzaţie în România, pe banca lui FC Argeş, echipă pentru care a jucat şi pe care ulterior a antrenat-o, dar formaţia din Liga a 2-a nu vrea să se oprească aici.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC Argeş îi vrea, la pachet, pe Dani Coman şi Nicolae Dică. Finanţatorul echipei, Viorel Tudose, încearcă să îl convingă pe Dani Coman să o lase pe Hermannstadt, club din Liga 1, care trage la play-off, pentru o formaţie aflată doar pe locul 15 în Liga a 2-a.

Nicolae Dică, aproape de o revenire de senzaţie în România!

Potrivit ziartopdearges.com, Viorel Tudose a avut mai multe întâlniri cu Dani Coman, care este în prezent preşedintele celor de la Hermannstadt. Nemulţumit de situaţia echipei sale, Tudose ar vrea să producă un adevărat şoc la echipă.

Pe banca lui FC Argeş este în prezent Eugen Neagoe, care a stabilit reunirea echipei pe data de 10 ianuarie. Eugen Neagoe ar avea şi o clauză consistentă în contract, pe care Tudose va fi nevoit să o achite dacă reuşeşte să îi convingă pe Dani Coman şi Nicolae Dică să se alăture proiectului FC Argeş.

Sursa citată notează că viitorul lui FC Argeş va fi stabilit zilele următoare. Declinul lui FC Argeş s-a accentuat după ce echipa a pierdut barajul cu Dinamo şi a părăsit Liga 1.

Reclamă

Nicolae Dică a analizat transferurile lui Gigi Becali şi a tras un semnal de alarmă

După anunțurile lui Gigi Becali, cu privire la noile transferuri de la FCSB, Nicolae Dică se așteaptă ca echipa „roș-albastră” să își schimbe sistemul de joc, pentru a putea să își integreze noile achiziții. Tototdaă, „Nick” a avut și o nelămurire. Acesta nu înțelege poziția pe care va juca Octavian Popescu, având în vedere faptul că vicecampioana are acum mai mulți jucători pe acea poziție.

„La ce am văzut, ambii sunt jucători buni, jucători ofensivi. Sunt ceea ce caută FCSB pentru tactică. Alhassan e ceea trebuie pentru echipă în acest moment. E un jucător ofensiv, apare bine din linia a doua, șutează bine la distanță. 

„Luis Phelipe e un jucător interesant. Are calitate tehnică foarte bună”

Și e agresiv pe faza defensivă, ajută mult, recuperează bine. Dacă se va impune și va juca meci de meci, se poate vinde mai departe. Depinde dacă va juca. La Hermanstadt a jucat meci de meci și de asta a crescut.

Reclamă 4 / 0/3

Luis Phelipe e un jucător interesant. Poate juca oriunde în spatele vârfului. Are viteză. Eu îl văd în bandă sau ca decar. Are calitate tehnică foarte bună.

Dar întrebarea e unde va juca Tavi Popescu? Că am văzut că vine un jucător ca fundaș dreapta. Și iese Pantea, care era jucător pentru regula U21. Bine, important e să ai și bancă. Au fost meciuri în care nu erau variante pentru faza ofensivă”, a spus Nicolae Dică, potrivit orangesport.ro.

 

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! Vezi toate știrile
Citește și