Închide meniul

Câte bilete s-au vândut pentru derby-ul Dinamo – CSA Steaua, din Liga 2. Administratorul special al „câinilor”, îngrijorat: „Costurile reale sunt mult mai mari!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 septembrie 2022, 18:23

Câte bilete s-au vândut pentru derby-ul Dinamo – CSA Steaua, din Liga 2. Administratorul special al „câinilor, îngrijorat: „Costurile reale sunt mult mai mari!

Vlad Iacob a făcut anunțul în privința venirii lui Mohammad Murad la Dinamo

Fanii lui Dinamo, pe Arena Naţională / Mediafax Foto / ALEX NICODIM via Hepta

Vlad Iacob a anunţat câte bilete s-au vândut pentru derby-ul Dinamo – CSA Steaua, din etapa a 6-a din Liga 2. Confruntarea este programată vineri, de la 21:30, şi va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Administratorul special al lui Dinamo a anunţat că, până în momentul de faţă, s-au vândut peste 10.000 de bilete în format online. Rivalii de la CSA au primit şi ei 8.000 de bilete.

Câte bilete s-au vândut pentru derby-ul Dinamo – CSA Steaua

Nu m-am uitat chiar acum dar am auzit că am depăşit 10.000 de bilete. Cei de la Steaua au aproximativ 8.000 de bilete, le-au primit. De la partenerul nostru de ticketing am aflat că s-au vândut destul de multe bilete„, anunţat Vlad Iacob la digisport.ro.

Oficialul „câinilor” anunţă că, în momentul de faţă, nu s-a rezolvat problema acoperirii costurilor pentru disputarea meciului pe cel mai mare stadion din România.

Costurile reale sunt mult mai mari. Nu este vorba de 13.000 de euro, ar fi fost foarte bine. Nici măcar chiria nu este acoperită cu 13.000 de euro. Trebuie plătite şi cheltuielile cu firma de pază, care trebuie să se prezinte cu foarte mulţi oameni. Lucrurile sperăm că vor merge foarte mare. Va fi nevoie de 15.000 de bilete, cu aproximaţie, ca să fim pe zero!„, a precizat administratorul special al lui Dinamo.

Reclamă

Preţurile biletelor pentru Dinamo – CSA Steaua sunt:

Ovidiu Burcă sună adunarea înainte de Dinamo – CSA Steaua

Antrenorul „câinilor” declară că echipa are nevoie de susţinerea fanilor, mai ales că derby-ul cu rivalii din Ghencea se va disputa pe Arena Naţională.

Ovidiu Burcă le-a cerut fanilor dinamovişti să vină în număr cât mai mare la partida cu rivalii de la CSA Steaua. Antrenorul trupei din Ştefan cel Mare este convins de faptul că Arena Naţională va reprezenta o motivaţie în plus pentru suporteri să facă o atmsoferă spectaculoasă şi să umple tribunele.

Reclamă 4 / 0/3

Faptul că jucăm pe Arena Naţională şi suntem echipa gazdă va însemna foarte mult, pentru că, aşa cum simt la ora asta, cred că va fi o afluenţă foarte mare de spectatori.

Suporterilor dinamovişti le e dor de echipă, să participe la meciuri importante. Pentru noi, aportul lor va fi esenţial la meciul acesta, pentru că, în momentul în care suntem noi acum, cu o echipă nou formată de 15-16 jucători, avem nevoie de susţinerea lor.

Sper să ne dea energia, motivaţia să ne autodepăşim la acest meci. Pentru suporterii noştri poate fi un moment special”, a declarat Ovidiu Burcă, pentru Orange Sport.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:29 Leicester – Southampton, 22:00, LIVE VIDEO Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune Vezi toate știrile
Citește și