Închide meniul

Ovidiu Burcă sună adunarea, înainte de Dinamo – CSA Steaua: „Va fi esenţial pentru noi. Avem nevoie de suporteri”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 7 septembrie 2022, 9:05

Ovidiu Burcă sună adunarea, înainte de Dinamo – CSA Steaua: „Va fi esenţial pentru noi. Avem nevoie de suporteri

Ovidiu Burcă este cu gândul la derby-ul cu Oţelul, după Unirea Dej - Dinamo 0-3

Ovidiu Burcă, la finalul unui meci/ Facebook Dinamo

Ovidiu Burcă sună adunarea, înainte de Dinamo – CSA Steaua. Antrenorul „câinilor” declară că echipa are nevoie de susţinerea fanilor, mai ales că derby-ul cu rivalii din Ghencea se va disputa pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo se va dulea cu CSA Steaua, într-o partidă din etapa a 6-a din Liga a 2-a. „Câinii” au închiriat cea mai mare arenă a ţării pentru derby-ul ce se va disputa vineri, de la ora 21:30, în format live text, pe as.ro.

Ovidiu Burcă sună adunarea înainte de Dinamo – CSA Steaua

Ovidiu Burcă le-a cerut fanilor dinamovişti să vină în număr cât mai mare la partida cu rivalii de la CSA Steaua. Antrenorul trupei din Ştefan cel Mare este convins de faptul că Arena Naţională va reprezenta o motivaţie în plus pentru suporteri să facă o atmsoferă spectaculoasă şi să umple tribunele.

„Faptul că jucăm pe Arena Naţională şi suntem echipa gazdă va însemna foarte mult, pentru că, aşa cum simt la ora asta, cred că va fi o afluenţă foarte mare de spectatori.

Suporterilor dinamovişti le e dor de echipă, să participe la meciuri importante. Pentru noi, aportul lor va fi esenţial la meciul acesta, pentru că, în momentul în care suntem noi acum, cu o echipă nou formată de 15-16 jucători, avem nevoie de susţinerea lor.

Reclamă

Sper să ne dea energia, motivaţia să ne autodepăşim la acest meci. Pentru suporterii noştri poate fi un moment special”, a declarat Ovidiu Burcă, pentru Orange Sport.

Dinamo vine după o victorie de moral, cu Concordia Chiajna, obţinută după o serie negativă de trei înfrângeri consecutive. De cealaltă parte, CSA Steaua a învins şi ea în ultima etapă. Trupa lui Daniel Opriţa s-a impus în faţa celor de la Poli Iaşi.

Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete a oferit Dinamo rivalilor de la CSA Steaua

Dinamo a oferit un număr impresionant de bilete rivalilor de la CSA Steaua, pentru derby-ul „de foc” din Liga a 2-a, ce se va disputa pe Arena Naţională. Fanii roş-albaştrilor vor avea la dispoziţie 8000 de bilete, exact numărul necesar pentru a umple peluza Sud.

Reclamă 4 / 0/3

Decizia oficialilor de la Dinamo de a le oferi un număr atât de mare de bilete rivalilor de la CSA vine pe fondul motivelor financiare. „Câinii” speră să facă profit de pe urma alegerii de a disputa derby-ul cu rivalii pe cel mai mare stadion al ţării.

Preţurile biletelor variază între 25 şi 200 de lei, la peluză fiind cel mai ieftin. Dinamo a făcut un efort financiar pentru a închiria Arena Naţională, plătind 30.000 de euro, şi speră ca fanii să se mobilizeze şi să vină în număr cât mai mare, pentru a oferi un suflu din punct de vedere economic clubului, care trece prin momente foarte dificile.

Mobilizare generală din partea fanilor CSA Steaua

Fanii CSA Steaua anunţă mobilizarea generală pentru derby-ul „de foc” cu Dinamo din Liga a 2-a. Pe Facebook, suporterii au postat faptul că s-au vândut deja aproape 2000 de bilete, la doar două ore distanţă după ce au fost puse în vânzare.

„Aproape 2000 de bilete vândute în primele două ore. Sectorul Stelei se umple mai repede decât cel al gazdelor, Dinamo 1948.💪
Mobilizare generală, toată lumea câte 8 bilete, da?„, a fost mesajul transmis pe pagina de Facebook a celor de la AS47.

Recomandări
  • Ovidiu Burcă, apel către fanii lui Dinamo
  • Derby-ul cu CSA Steaua se va disputa pe Arena Naţională

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și