Închide meniul

Ce salarii au jucătorii de la CSA Steaua! Anunţul oficialului clubului Armatei: „Se ştie puţin despre asta!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 20 septembrie 2023, 20:17

Ce salarii au jucătorii de la CSA Steaua! Anunţul oficialului clubului Armatei: „Se ştie puţin despre asta!

Ce salarii au jucătorii de la CSA Steaua

Jucătorii de la CSA Steaua, la finalul unui meci/ Razvan Pasarica/SPORT PICTURES/ Hepta

S-a aflat ce salarii au jucătorii de la CSA Steaua. Un oficial al clubului Armatei a dat cărţile pe faţă şi a dezvăluit ce sumă le intră în conturi, lunar, jucătorilor lui Daniel Opriţa. Mai exact, aceştia nu câştigă peste 6000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ultima perioadă, au existat mai multe zvonuri conform cărora jucătorii de la CSA Steaua ar încasa salarii colosale, având în vedere faptul că echipa se află în Liga a 2-a, fără drept de promovare.

Ce salarii au jucătorii de la CSA Steaua

Andrei Cian, şeful secţiei de fotbal din cadrul clubului Armatei, a oferit declaraţii clare despre salariile jucătorilor de la CSA Steaua. Acesta susţine că niciun jucător nu câştigă mai mult de 6000 de euro pe lună.

Oficialul „militarilor” a mai declarat că un sportiv de la clubul Armatei îşi primeşte salariul ţinând cont de salariul mediu pe economie din România, însă se poate face un „mix” din bani publici şi privaţi.

„La noi, procentul de sportivi care câștigă peste această sumă e infim. La celelalte sporturi mă refer, la fotbal n-avem niciun sportiv cu peste 6.000 de euro net. Voi răspunde simplu, probabil se știe puțin chestiunea asta.

Reclamă

Și acum suntem reglementați de anumite repere, chestiuni impuse de MTS. Un sportiv e plătit în baza unui procentaj făcut de MTS. Ca idee, dacă aș aduce un jucător de fotbal, el nu poate atinge un punctaj mai mare de 7 sau 8 înmulțit cu salariul mediu pe economie. Diferența de bani trebuie susținută tot din venituri proprii. Da, se poate face un mix din bani publici și privați”, a declarat Andrei Cian, conform digisport.ro.

Ce salariu are, de fapt, Daniel Opriţa la CSA Steaua

S-a aflat ce salariu are, de fapt, Daniel Opriţa la CSA Steaua. Antrenorul a dat cărţile pe faţă şi a dezvăluit că lunar câştigă suma de 5000 de euro la clubul Armatei. De asemenea, acesta a mai punctat că are şi bonusuri menţionate în contract, în cazul în care echipa ocupă loc direct promovabil la finalul sezonului.

„Nu am fost curios să îl sun. (n.r. pe George Ogăraru). Nu se pune problema. Fiecare își vede de treaba lui. Nu pot să spun că avem o mare prietenie, eu sunt cu treaba mea, el e cu treaba lui. Nu e salariu, ei au înțeles greșit salariul meu. La noi, la staff, a fost o problemă cu contractul.

Reclamă 4 / 0/3

Noi nu primisem banii de două luni. Ei au crezut că ăia sunt banii noștri pe o lună. Noi eram în urmă cu salariul, nu s-a semnat la timp și nu au putut să dea pe o luna, l-au dat pe două, acolo a fost problema, de acolo a primit toată povestea.

Eu am promovat și nu mi-am luat bonusuri pe două promovări în Liga I, asta ar trebui să înțeleagă lumea. Eu am bani pe care nu i-am luat. Dacă promovez am o sumă și e destul de bună. Nu am luat-o deși am promovat, asta este.

(N.r. Ai 10.000 de euro salariu?) Nu există, la jumătate cum să spun, nu ajung acolo”, a declarat Daniel Opriţa, conform fanatik.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și