Închide meniul

Ce salariu are, de fapt, Daniel Opriţa la CSA Steaua! Antrenorul a dat cărţile pe faţă

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 16 septembrie 2023, 10:29

Ce salariu are, de fapt, Daniel Opriţa la CSA Steaua! Antrenorul a dat cărţile pe faţă

Ce salariu are, de fapt, Daniel Opriţa la CSA Steaua

Daniel Opriţa, într-un meci din Liga 1 / Profimedia Images

S-a aflat ce salariu are, de fapt, Daniel Opriţa la CSA Steaua. Antrenorul a dat cărţile pe faţă şi a dezvăluit că lunar câştigă suma de 5000 de euro la clubul Armatei. De asemenea, acesta a mai punctat că are şi bonusuri menţionate în contract, în cazul în care echipa ocupă loc direct promovabil la finalul sezonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Opriţa a răspuns zvonurilor conform cărora George Ogăraru ar fi cerut o mărire de salariu la CSA Steaua, pentru a i se lua bani din salariul antrenorului. Opriţa a declarat că nu a purtat nicio discuţie cu Ogăraru pe tema acestui subiect.

Ce salariu are, de fapt, Daniel Opriţa la CSA Steaua

Opriţa a dezvăluit că Ogăraru ar fi cerut o mărire de salariu din banii pe care îi primeşte antrenorul, după ce membrii staff-ului au primit renumeraţia pe două luni.

Tehnicianul celor de la CSA Steaua a menţionat că deşi a clasat echipa pe loc direct promovabil, la finalul sezonului, nu şi-a încasat bonusul menţionat în contract. Întrebat dacă salariul său este de 10.000 de euro, Opriţa a afirmat că de fapt, încasează la jumătate, adică 5000 de euro.

„Nu am fost curios să îl sun. (n.r. pe George Ogăraru). Nu se pune problema. Fiecare își vede de treaba lui. Nu pot să spun că avem o mare prietenie, eu sunt cu treaba mea, el e cu treaba lui. Nu e salariu, ei au înțeles greșit salariul meu. La noi, la staff, a fost o problemă cu contractul.

Reclamă

Noi nu primisem banii de două luni. Ei au crezut că ăia sunt banii noștri pe o lună. Noi eram în urmă cu salariul, nu s-a semnat la timp și nu au putut să dea pe o luna, l-au dat pe două, acolo a fost problema, de acolo a primit toată povestea.

Eu am promovat și nu mi-am luat bonusuri pe două promovări în Liga I, asta ar trebui să înțeleagă lumea. Eu am bani pe care nu i-am luat. Dacă promovez am o sumă și e destul de bună. Nu am luat-o deși am promovat, asta este.

(N.r. Ai 10.000 de euro salariu?) Nu există, la jumătate cum să spun, nu ajung acolo”, a declarat Daniel Opriţa, conform fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Daniel Oprița a reacționat după ce s-ar fi dovedit că FCSB are mai mulți susținători decât CSA Steaua

Daniel Oprița a reacționat după ce s-ar fi dovedit că FCSB are mai mulți susținători decât CSA Steaua. Tehnicianul „militarilor” a vorbit despre sondajul din care se arată faptul că vicecampioana României se bucură de mai mulți susținători, în contextul conflcitului existent între cele două cluburi.

„Nu am văzut sondajul, nu am știut. Eu zic că problema e cu promovarea. Dacă echipa ar promova în Liga I eu zic că s-ar schimba, ar sta altfel lucrurile. Posibil ca procentajul să fie invers. Jucăm pe Ghencea și ne numim Steaua. Problema asta cu promovarea asta e problema.

Dacă promovăm ar fi emulație, nu știu dacă s-ar juca cu stadionul plin, dar 15 – 20.000 ar veni la meci. Să vedem acum la meciul cu Rapid în cupă. E ca și cum ar fi un meci de Liga I. Dacă se umple stadionul înseamnă că sunt, că suporterii vin”, a spus Daniel Oprița, potrivit fanatik.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:56 VIDEODiscurs desprins din filme, în engleză, al lui Adrian Mititelu Jr, în vestiar, la o săptămână după supradoza de pastile 21:45 LIVE TEXTFCSB – Farul 1-0! David Miculescu a dat lovitura! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 21:37 Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă seria fabuloasă 21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor 21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” Vezi toate știrile
Citește și