Închide meniul

CSA Steaua face totul pentru a putea promova în Liga 1! Ce a trimis către FRF

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 8 august 2023, 18:48 / Actualizat: 8 august 2023, 20:03

CSA Steaua face totul pentru a putea promova în Liga 1! Ce a trimis către FRF

CSA Steaua face totul pentru a putea promova în Liga 1

Fanii celor de la CSA Steaua, în timpul unui meci/ Hepta

CSA Steaua face totul pentru a putea promova în Liga 1. Oficialii roş-albaştrilor au trimis o înştiinţare către FRF, prin care anunţă faptul că sunt gata să se asocieze cu o entitate privată pentru a putea obţine dreptul de promovare pe prima scenă a fotbalului românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CSA Steaua va debuta în sezonul de Liga a 2-a, într-un meci cu Chindia, care se va vedea de la ora 21:00, în format live score, pe AS.ro.

CSA Steaua face totul pentru a putea promova în Liga 1

CSA Steaua e dispusă să facă marea schimbare, pentru a putea promova în Liga 1. Roş-albaştrii au informat deja FRF că se vor asocia cu o entitate privată, pentru a putea spera la o prezenţă în primul eşalon al fotbalului românesc.

AS47 anunţă că toate documentele pentru schimbarea statutului vor fi depuse, după ce se vor finaliza discuţiile cu partenerul privat care se va asocia clubului. De asemenea, Asociaţia Steliştilor 1947 mai notează faptul că partenerii privaţi care vor veni la clubul Armatei vor proteja marca Steaua şi vor lupta pentru a obţine performanţe notabile alături de echipă.

„DA, Clubul Steaua a înștiințat, în timpul regulamentar, Federația Română de Fotbal că își va schimba statutul într-o entitate de drept privat pentru a promova în Liga 1 la fotbal.

Reclamă

Toate documentele necesare vor fi depuse de Steaua, după ce se vor finaliza discuțiile cu partenerii privați și se va ajunge la o concluzie cu privire la noua formă de organizare a echipei de fotbal.

Contrar tuturor știrilor false apărute în mass-media, clubul Steaua își dorește un partneriat privat în care rolul său va fi de a proteja marca Steaua și a urmări performanța.

AS47 a trimis o cerere pentru a face parte dintr-o viitoare asociere, pentru a urmări și transmite mai departe cât se poate de transparent informații suporterilor”, se arată în mesajul postat pe pagina de Facebook AS47.

Reclamă 4 / 0/3

CSA Steaua a încheiat sezonul trecut pe locul al doilea, însă nu a putut promova, deoarece nu a avut drept. În acest sezon, pe lângă „militari”, alte şapte echipe din Liga a 2-a nu au drept de promovare.

Anghel Iordănescu, convins că şi fanii lui CSA Steaua pot umple stadionul din Ghencea

Anghel Iordănescu este convins că şi fanii lui CSA Steaua pot umple stadionul din Ghencea. Fostul selecţioner a avut o reacţie vehementă după ce suporterii FCSB-ului au stabilit un nou record de asistenţă pe arena de 100 de milioane de euro. Susţinător al echipei Armatei, Iordănescu a pus „tunurile” pe Florin Talpan şi pe şefii din MApN.

„Cu siguranță vor fi supărați, cu siguranță ei trebuie să-și pună aceeași întrebare pe care mi-o pun eu. Ce a făcut și ce face ministerul, doarme în continuare? Pentru că, dacă ministerul lua decizii și măsuri care ar ajuta clubul CSA Steaua să promoveze, pentru că echipa a fost la moment dat pe loc promovabil, sunt convins că ar fi umplut și ei stadionul așa cum l-a umplut ieri Gigi Becali.

Pentru Gigi Becali nu știu dacă a însemnat mare lucru meciul, poate doar cele 3 puncte, dar marea lovitură a dat-o în ceea ce privește imaginea. Asta am avut de spus

Eu sunt stelist și n-am să mă dezic, am jucat fotbal la Steaua de la 10 ani, am jucat în prima echipă, am reprezentat prima echipă ca jucător, ca antrenor. Nu am să mă dezic niciodată de clubul Steaua, dar clubul Steaua și în cazul de față și comandantul și Talpan și MApN trebuie să ne spună deschis, pe șleau, să nu ne mai aiurească, dorește echipa în prima divizie sau nu dorește? Au această capacitate să facă o societate pe acțiuni, să facă ce trebuie făcut, să respecte legea? Dar, să facă, dacă nu, să știm, să știe toată lumea„, a declarat Anghel Iordănescu pentru fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 „Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out Vezi toate știrile
Citește și