Închide meniul

Comandantul de la CSA Steaua i-a răspuns lui Florin Talpan: „Poate merita mai mult”

Alex Ioniță Publicat: 26 octombrie 2023, 18:40

Reclamă
Comandantul de la CSA Steaua i-a răspuns lui Florin Talpan: Poate merita mai mult”

Florin Talpan a lansat un atac brutal la Opriţa înainte de CSA Steaua - Rapid

Florin Talpan, în timpul unui interviu/ AntenaSport

Comandantul de la CSA Steaua i-a răspuns lui Florin Talpan. Ștefan Bichir a vorbit despre acuzațiile lansate de jurist, care s-a declarat nemulțumit de atitudinea șefilor de la clubul din Ghencea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce Curtea de Apel a oferit un nou verdict în privința palmaresului clubului Steaua București, Florin Talpan și-a arătat nemulțumirea față de conducerea formației militare, în momentul în care a anunțat victoria din instanță. La momentul respectiv, juristul de la CSA Steaua a anunțat faptul că șefii clubului din Ghencea nu l-au recompensat pe măsura rezultatelor din cazurile contra FCSB.

Comandantul de la CSA Steaua i-a răspuns lui Florin Talpan. Dezvăluirile lui Ștefan Bichir

Ștefan Bichir a dezvăluit faptul că anumiți angajați din cadrul Clubului Sportiv al Armatei Steaua primesc o sumă de bani pe baza performanțelor. Printre aceștia se numără și Florin Talpan care, potrivit comandatului de la CSA Steaua, și-a primit toate drepturile salariale din punct de vedere legal.

Totuși, Ștefan Bichir nu a dezvăluit suma pe care Florin Talpan a primit-o, având în vedere faptul că sumele primite de către angajați sunt confidențiale.

„Fiecare îşi spune punctul de vedere din punctul lui de vedere. E părerea dumnealui. Nu o comentez. V-am spus că şi-a primit toate drepturile salariale legale. Eu vorbesc din punct de vedere legal şi nu din punct de vedere ce crede fiecare că merită.

Reclamă

Toată lumea din clubul Steaua poate merita mai mult, dar noi nu putem să punem în plată decât ceea ce este legal. Sporul este aprobat de ministru în procent de până la 50%, iar domnul Talpan beneficiază de el, dar un procent mai mic. De acest spor nu beneficiază toată lumea, ci doar 5% din numărul de angajaţi raportat la ordonatorul principal de credite. Deci domnul Talpan face parte totuşi dintre cei recompensaţi. Nu ştiu exact (n.r. – suma sporului).

Nu sunt la serviciu şi aceste lucruri sunt confindenţiale. Acest procent nu se micşorează sau se măreşte, ci este acordat în funcţie de cât consideră ordonatorul principal de credite”, a spus Ștefan Bichir, potrivit fanatik.ro.

Ce a spus Florin Talpan, după decizia de la Curtea de Apel

„La dosarul cu nr. 48951/3/2017 având ca obiect acțiune în constatare/palmares am început să lucrez de unul singur încă din septembrie 2017. Tot dosarul este muncit de către mine, cu zile și nopti nedormite, pentru studiu, cu emoții în sala de judecată, cu dosare cărate cu cârca la instanță pentru că eu nu aveam șofer să mă ajute cu dosarele!

Reclamă 4 / 0/3

Nu am fost niciodată ajutat de cineva din club la redactarea acțiunilor sau formularea întâmpinărilor, apărărilor în dosare și sunt foarte curios să aflu cine minte cu nerușinare că acest dosar al palmaresului a fost câștigat în echipă!

Atât timp cât avansez din banii proprii pentru a plăti facturi în dosare, atât timp cât am rezultate și sunt sancționat pentru că am rezultate, doresc să aflu cine minte cu nerușinare, pentru că acest personaj va plăti!

Nici la ora actuală nu am primit banii avansați pentru dosarul cu EUIPO și anunț pe această cale că voi lua măsurile legale pentru recuperarea lor. Niciodată nu am fost felicitat de către colegii mei pentru reușita dosarelor câștigate.

Ieri, Clubul Steaua a dat un comunicat, prin care se lăuda cu munca și reușita mea fără să scrie un cuvânt despre mine sau munca mea! Acest lucru înseamnă invidie și prostie din partea unor persoane care nu au nicio realizare!”, a spus Florin Talpan, la momentul respectiv.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și