Închide meniul

Conducerea CSA Steaua, săptămână de vis în Emirate pe banii clubului! Cum a fost justificată cheltuiala făcută

Publicat: 20 decembrie 2023, 12:04

Reclamă
Conducerea CSA Steaua, săptămână de vis în Emirate pe banii clubului! Cum a fost justificată cheltuiala făcută

Conducerea CSA Steaua, săptămână de vis în Emirate pe banii clubului

Ştefan Bichir, comandantul clubului CSA Steaua / Facebook

Conducerea CSA Steaua a petrecut o săptămână de vis în Emirate pe banii clubului Armatei. Colonelul Ştefan Bichir, comandantul clubului CSA Steaua, locțiitorul acestuia, Florin Teodor Popa, și colonelul în rezervă Vasile Boțe au fost în delegaţia respectivă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit fanatik.ro, cei 3 s-au aflat în Abu Dhabi, capitala Emiratelor Arabe Unite, în perioada 10-16 decembrie. Ei au participat la o conferință a Consiliului Internațional pentru Sport Militar.

Conducerea CSA Steaua, săptămână de vis în Emirate pe banii clubului

CSA Steaua încă nu are dreptul de a promova în Liga 1. „Militarii” se află pe locul 7 în Liga a 2-a, la un punct în spatele echipei aflate pe ultimul loc de play-off, Viitorul Pandurii.

Chiar dacă ar obţine dreptul sportiv de a juca în Liga 1, aşa cum s-a întâmplat în sezonul precedent, CSA Steaua nu va putea evolua în prima ligă pentru că Legea Sportului nu îi permite.

CSA Steaua e un club de drept public, iar Legea Sportului prevede că doar cluburile de drept privat pot face parte din Liga Profesionistă de Fotbal (LPF).

Reclamă

Fără trofeu cu CSA Steaua, Adi Popa a ajuns să se mândrească cu cele la FCSB: „Sunt printre cei mai titrați din istoria clubului”

Fără trofeu cu CSA Steaua, Adi Popa a ajuns să se mândrească cu cele obţinute la FCSB. Adi Popa a venit cu un verdict clar, după ce şi-a numărat în direct trofeele câştigate. „Motoreta” a făcut o nouă declaraţie care aprinde „războiul” cu FCSB şi care îi va înfuria pe Gigi Becali şi Mihai Stoica.

Mijlocaşul în vârstă de 35 de ani a jucat la echipa lui Becali între 2012 şi 2017, perioadă în care a cucerit trei titluri, o Cupă a României, două Cupe ale Ligii şi o Supercupă a României. Din 2021 şi până în vara acestui an a îmbrăcat tricoul lui CSA Steaua.

Întrebat despre performanţele obţinute în carieră, Adi Popa a amintit de procesul pentru palmares şi a „inflamat” din nou spiritele.

Reclamă 4 / 0/3

(Îți vibrează inima când îi vezi pe cei de la FCSB? Ai jucat atâția ani…) Nu este de vibrat sau de nevibrat, dar vă dați seama… am obținut acolo opt trofee. Dacă judecăm după ultimele decizii ale instanței sunt printre cei mai titrați din istoria clubului.

Păcat că s-a ajuns la situația asta și când spun asta mă gândesc cum s-au comportat cei de acolo cu mine, după ultimul mandat. Viața merge înainte și este normal să le țin pumnii foștilor colegi. Mai vorbesc cu jucătorii și am amintiri frumoase de acolo, pe care nu le poate șterge nimeni. Sunt cele mai frumoase momente din carieră, cu titluri și cariere”, a declarat Adi Popa la playsport.ro.

„Rivalele FCSB-ului s-au încurcat”

FCSB este aproape de a câştiga primul titul după o aşteptare de 9 ani a fanilor. Adi Popa a analizat lupta pentru trofeul Ligii 1 şi subliniat paşii greşiţi făcuţi de contracandidatele liderului.

Este un lucru bun pentru cei de la FCSB, deși și ei au avut ceva probleme în ultimele etape, cu excepția meciului cu Hermannstadt, nu au mai avut prestațiile și rezultatele dorite. Dar este adevărat că au fost ajutați de contracandidate… Și etapa trecută, dar și în precedenta, rivalele s-au încurcat: CFR Cluj de cinci sau șase etape, Rapid, tot la fel, iar acum a început și CS Craiova…”, a mai spus Popa.

CSA Steaua, comunicat oficial după decizia în procesul de palmares cu FCSB

Instanţa a decis ca palmaresul din perioada 1947-1998 să aparţină celor de la CSA Steaua. Astfel, prin comunicatul emis, „militarii” menţionează trofeele câştigate de echipă în anii respectivi.

CSA Steaua a notat, în comunicatul oficial transmis, faptul că a primit un verdict favorbail din partea Instanţei, iar nu mai puţin de 44 de trofee se află în vitrina clubului.

Mai aproape de victoria finală!

Reclamă

Un nou verdict favorabil pentru clubul nostru. Curtea de Apel a confirmat că palmaresul din perioada 1947-1998 aparţine Clubului Sportiv al Armatei „Steaua”.

Această decizie întăreşte pentru încă o dată că Steaua Bucureşti este cea mai titrată formaţie din fotbalul românesc, având în vedere cele 44 de trofee care strălucesc în vitrina clubului.

Cupa Campionilor Europeni, Supercupa Europei, 20 de trofee de campioană. 19 Cupe ale României şi 3 Supercupe ale României sunt trofeele cu care steliştii se mândresc şi se vor mândri pentru totdeauna.

Steaua înseamnă Lăcătuş, Balint, Tudorel Stoica, Piţurcă, Iovan, Bumbescu, Ilie Dumitrescu, Iordănescu, Hagi, Dan Petrescu, Emerich Jenei şi toţi marii fotbalişti care au îmbrăcat de-a lungul timpului tricoului roş-albastru.

Steaua înseamnă iubire necondiţionată, sacrificiu, unitate, deminitate.

STEAUA SUNTEM NOI, cei care nu au trădat niciodată culorile roş-albastre!”, a notat CSA Steaua, în comunicatul oficial transmis pe Facebook.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:34 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu luptă acum, LIVE în AntenaPLAY 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” Vezi toate știrile
Citește și