Închide meniul

Cornel Dinu, discurs tulburător: „Dinamo a fost ucisă! Dacă această este justiţie, atunci daţi-mi un ştreang! O nedreptate înfiorătoare!”

Reclamă

Publicat: 3 august 2022, 13:15

Cornel Dinu, discurs tulburător: „Dinamo a fost ucisă! Dacă această este justiţie, atunci daţi-mi un ştreang! O nedreptate înfiorătoare!

Cornel Dinu, discurs dur

Hepta

Cornel Dinu, discurs tulburător după ce Dinamo, echipa sa de suflet, a ajuns pentru prima dată în istorie în Liga 2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cornel Dinu îl consideră pe Ionuţ Negoiţă principalul vinovat pentru situaţia în care a ajuns Dinamo. „Procurorul” a avut un discurs tulburător chiar în ziua în care a împlinit 74 de ani.

Cornel Dinu, discurs tulburător: „Dinamo a fost ucisă!”

Nu mă pot obișnui cu gândul că Dinamo a retrogradat. De fapt. sunt mai mulți ani, timp în care Dinamo a fost ucisă. Nu pot să concep că Dinamo a ajuns la această decadență. 

Nu am speranțe foarte mari. Mă gândesc la cei care au condus în ultimul timp Dinamo, dar nu se identifică cu Dinamo. Dinamo trăiește o nedreptate înfiorătoare. Acționarul majoritar, acest Șerdean, a luat coaforul lui Negoiță și a făcut o mărire de capital de 2.500 de lei pentru a lua 72% din acțiuni. O jonglerie făcută cu domnul Negoiță. Dacă această este justiție, atunci vă rog să-mi dați un ștreang. 

Mă surprinde faptul că niște dinamoviști au lăsat echipa pe mâna unui aventurier ca Ionuț Negoiță, care a subjugat clubul într-o manieră incredibilă”, a declarat Cornel Dinu la orangesport.ro.

Reclamă

Dinamo și-a găsit stadion pentru Liga 2

Vlad Iacob, numit recent în funcția de administrator special al clubului, a lămurit problema stadionului. Noul conducător al „câinilor” a precizat că echipa sa va începe stagiunea în „Ștefan cel Mare”, urmând ca din toamnă se se mute pe „Arcul de Triumf”.

În plus, oficialii lui Dinamo iau în calcul ca derby-ul cu CSA Steaua, din septembrie, să se joace pe Arena Națională. Totul depinde de interesul pe care fanii „alb-roșii” îl vor manifesta la meciurile din debutul sezonului.

„Din ce știu, demolarea stadionului Dinamo va începe în luna octombrie a acestui an. Va fi scoasă la licitație proiectarea noului stadion în viitorul foarte apropiat. Sper să fie finalizat până în 2024.

Reclamă 4 / 0/3

Arena nu va fi cea mai mare problemă a lui Dinamo, pentru că până atunci putem juca pe stadionul ‘Arcul de Triumf’ și pentru meciurile importante, de ce nu, pe Arena Națională.

La tragerea la sorți am avut noroc. Vom juca pe teren propriu cu Steaua. Dacă audiența va fi bună la meciurile de acasă, vom face tot posibilul să jucăm pe Arena Națională meciul cu Steaua”, a spus Vlad Iacob, pentru Pro Arena.

Dinamo a rămas fără palmares, culori şi siglă după ce a retrogradat în Liga 2

Echipa lui Nicolae Badea din liga a 4-a, FC Dinamo, este deţinătoarea palmaresului şi a siglei. Acesta i le-a oferit lui Ionuţ Negoiţă de Badea, în momentul în care a renunţat la pachetul său de acţiuni, dar a pus o clauză specială în contract. Patrimoniul a fost oferit cu drept de folosinţă, pe perioadă nedeterminată, către gruparea de pe prima scenă a fotbalului românesc, dar numai atât timp cât aceasta nu se retrogradează.

FC Dinamo 1948 a picat din Liga 1, astfel că a rămas fără palmares şi culori. Sigla îşi dorea oricum să o schimbe în noua ediţie din campionat, la presiunile lui Nicolae Badea. Ultraşii din DDB au tras un semnal de alarmă încă din 2021.

Dinamo a câştigat, în cei 74 de ani de existenţă, 18 titluri. Ultima dată a fost campioană în sezonul 2006-2007. Alb-roşiii mai au în palmares 13 Cupe ale României, o Cupă a Ligii şi două Supercupe ale României.

Recomandări
  • Cornel Dinu, discurs tulburător
  • Dunajska – FCSB se vede la Antena 1 și AntenaPLAY, miercuri, 3 august, de la 21:30

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! Vezi toate știrile
Citește și