Închide meniul

CSA Steaua a anunţat 3 transferuri într-o singură zi! Loviturile date de echipa lui Daniel Opriţa

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 iulie 2022, 14:18

CSA Steaua a anunţat 3 transferuri într-o singură zi! Loviturile date de echipa lui Daniel Opriţa

Daniel Opriţa este antrenorul celor de la CSA Steaua

Daniel Opriţa, în timpul unui meci disputat de CSA Steaua / Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

  • CSA Steaua a anunţat 3 transferuri într-o singură zi
  • Loviturile date de echipa lui Daniel Opriţa

CSA Steaua a anunţat 3 transferuri într-o singură zi. Ştefan Bodişteanu, Laurenţiu Corbu şi Doru Calestru au ajuns la o înţelegere şi urmează să îmbrăce tricoul CSA Steaua în sezonul viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În vârstă de 19 ani, Ştefan Bodişteanu este un internaţional de juniori al României, care a fost om de bază pentru tricolori la Campionatul European U19 din această vară.

CSA Steaua a anunţat 3 transferuri într-o singură zi

A fost format la Academia lui Gică Hagi şi poate acoperi mai multe posturi în linia de mijloc a terenului. În sezonul trecut, a evoluat în 10 partide în Liga 1 şi Cupa României pentru Farul, scrie news.ro.
În vârstă de 28 de ani, Laurenţiu Corbu vine din postura de jucător liber de contract, după despărţirea de Chindia Târgovişte. El poate evolua atât ca fundaş dreapta, cât şi stânga, dar şi ca mijlocaş de bandă.
În cariera sa a mai jucat pentru ACS Urban Titu, Dinamo şi St Mirren din Scoţia. Doru Calestru este un internaţional moldovean de 19 ani, cu prezenţe la toate loturile de juniori, dar şi la selecţionata U 21.
A început fotbalul la Dacia Buiucani, echipă cu care a promovat în prima divizie a Moldovei şi poate evolua ca fundaş de bandă sau central. În ţara vecină a mai jucat pentru FC Sfîntul Gheorghe.

Conflictul FCSB – CSA Steaua va ajunge în Parlament! Echipa lui Gigi Becali poate juca în Ghencea

Conflictul FCSB – CSA Steaua va ajunge în Parlament, iar echipa lui Gigi Becali poate juca în Ghencea prin intermediul unui proiect de lege. Latifundiarul din Pipera a făcut mai multe cereri pentru a juca pe arena de lux, însă a fost refuzat.

Reclamă

Parlamentarii USR au depus un proiect de modificare a Legii educației fizice și sportului. Administratorii bazelor sportive vor fi nevoiţi să le închirieze după reguli clare și transparente. Astfel, accesul într-o bază sportivă va fi stabilit în urma unor reguli, şi nu după bunul plac al administratorilor.

„Problema accesului la bazele sportive publice au fost recent un subiect de discuție în spațiul public. Amintim de subiectul închirierii Stadionului Steaua, caz în care un club sportiv a solicitat închirierea stadionului administrat de MApN și a fost împiedicat fără să se cunoască motivele refuzului.

Reclamă

Totodată, neexistând un act normativ care să reglementeze modalitatea de închiriere a bazelor sportive și criteriile de utilizare, lăsând administratorilor dreptul discreționar de a decide cui și în ce condiții pune la dispoziție o bază sportivă, poate duce la situații în care accesul cetățeanului la infrastructura publică este blocat în mod abuziv”, se arată în expunerea de motive a actului normativ, potrivit fanatik.ro.

Motivul pentru care FCSB nu a fost primită în Ghencea

Motivul pentru care FCSB nu a fost primită în Ghencea a fost dezvăluit de CSA Steaua printr-un răspuns oferit echipei lui Gigi Becali. Patronul FCSB a oferit suma de 46.000 de euro pentru a juca partida cu CFR Cluj pe stadionul Steaua.

CSA Steaua a refuzat cererea celor de la FCSB şi a invocat faptul că ar putea juca, tot pe 22 mai, prima manşă a barajul de promovare în Liga 1, deşi, în acest moment, echipa armatei nu are drept de promovare. Până la urmă, FCSB a decis să joace derby-ul cu CFR Cluj la Buzău.

Reclamă 4 / 0/3

„După cum știți, stadionul Steaua este în administrarea Ministerului Apărării Naționale și în folosința Clubului Sportiv al Armatei „Steaua”, iar închirierea acestuia se poate face doar printr-o procedură concurențială, stabilită de administrator.

De asemenea, vă informăm că echipa de fotbal a clubului nostru a terminat pe locul 4 în Play-off-ul Ligii a II-a, iar potrivit Regulamentului de organizare a activității fotbalistice, promovarea/retrogradarea se face cu respectarea articolului 70 din Statutul Federației Române de fotbal – „Dreptul unui club de a participa în campionatele naționale depinde de meritul sportiv al acestuia”.

Conform Regulamentului de organizare a activității fotbalistice și a programului competițional stabilit de Federația Română de Fotbal, meciurile de baraj urmând a se desfășura potrivit tragerii la sorți, iar meciul tur se dispută în weekendul 21-22.05.2022„, se arată într-un comunicat remis gsp.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:01 Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai” 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cum a putut să fie numită CSA Steaua într-un comunicat al FRF
Liga 2 • 27 mart., 18:20
Cum a putut să fie numită CSA Steaua într-un comunicat al FRF! Fanii din Ghencea s-au revoltat imediat: „Își bat joc!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat
Investiţie uriaşă la CSA Steaua, de peste 40 de milioane de euro!
Liga 2 • 25 mart., 22:00
Investiţie uriaşă la CSA Steaua, de peste 40 de milioane de euro! Proiectul lansat de „militari”
Daniel Opriţa mizează pe FCSB în lupta la titlu
Fotbal • 23 mart., 19:26
Daniel Opriţa mizează pe FCSB în lupta la titlu: „Sunt şanse mari să ia campionatul! Va fi greu să îi mai prindă cineva!”
Emeric Ienei împlineşte 87 de ani
Fotbal • 22 mart., 10:41
FOTO
Emeric Ienei împlineşte 87 de ani! Ce mesaje a primit legenda roş-albaştrilor de la CSA Steaua şi FCSB