Închide meniul

CSA Steaua, amical de lux cu Farul Constanţa! Când va avea loc partida

Bogdan Stănescu Publicat: 11 octombrie 2023, 16:55

Reclamă
CSA Steaua, amical de lux cu Farul Constanţa! Când va avea loc partida

CSA Steaua, amical de lux cu Farul Constanţa!

CSA Steaua, la meciul cu Metaloglobus / Facebook CSA Steaua

CSA Steaua va disputa un amical de lux cu Farul Constanţa! Clubul Armatei a făcut anunţul pe pagina sa de Facebook.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CSA Steaua şi Farul s-au înţeles pentru un amical care va avea loc în această pauză competiţională. Meciul se va disputa vineri, 13 octombrie, la Ovidiu.

CSA Steaua, amical de lux cu Farul Constanţa!

Jucăm amical cu echipa campioană a României!

Steaua București va susține la finalul acestei săptămâni un meci amical cu Farul Constanța, campioana României în exercițiu. Profitând de pauza competițională de două săptămâni, perioadă în care sunt programate meciuri ale echipei naționale, Steaua se va deplasa vineri, 13 octombrie, la Ovidiu, pentru un test cu formația pregătită de Gheorghe Hagi. Partida Farul – Steaua va începe la ora 18:00.

În campionatul Ligii a II-a, Steaua va susține următorul joc pe 21 octombrie, în deplasare, cu Unirea Slobozia, de la ora 11:30.
#echipaSteauapegazon #aicieSteaua #spiritdeluptă #Steauasuntemnoi”, a scris clubul CSA Steaua pe contul său de Facebook.

Reclamă

Daniel Opriţa, reacţie surprinzătoare după CSA Steaua – FC Argeş 3-1: „Nu m-au lăsat să plec! M-am înţeles cu altă echipă!”

Daniel Opriţa a avut o reacţie surprinzătoare, după ce CSA Steaua a învins-o pe FC Argeş cu scorul de 3-1. Antrenorul „militarilor” a dezvăluit că s-a înţeles cu o altă echipă din Liga a 2-a, însă oficialii clubului roş-albastru nu l-au lăsat să plece.

CSA Steaua a învins-o categoric FC Argeş, în etapa a noua din Liga a 2-a. Raicu şi Chipirliu, cu o „dublă”, au marcat golurile roş-albaştrilor. „Militarii” sunt pe locul şapte în eşalonul inferior, la un singur punct distanţă de locurile de play-off.

Reclamă 4 / 0/3

Daniel Opriţa a declarat, la finalul meciului din Ghencea, că CSA Steaua încearcă să presteze un joc bun în ciuda faptului că nu are drept de promovare. De asemenea, tehnicianul roş-albaştrilor a declarat a vrut să-i părăsească pe „militari”, deoarece s-a săturat de situaţia echipei, care nu poate juca în Liga 1.

Opriţa a dezvăluit chiar şi faptul că s-a înţeles cu o altă echipă din Liga a 2-a, însă oficialii celor de la CSA Steaua i-au împiedicat plecarea în ultimul moment.

„Am intrat în criza asta”

Am intrat în criza asta, dar tot noi trebuie să scoatem echipa de aici. Dar ați văzut că noi încercă să facem spectacol. Nu avem drept de promovare, dar încercăm să jucăm fotbal.

Toată lumea mă întreabă ce fac după fiecare meci, eu și cu Burcă (n.r. râde). Ce să vorbim de Burcă, chiar dacă retrogradează Dinamo nu ar trebui să fie criticat.

Eu în vară am vrut să plec, nu am vrut să stau. Chiar am vrut să plec, îmi ajunge, am stat doi ani fără promovare. Aș fi vrut să fiu și eu cu Burcă, Dorinel (n.r. Munteanu), Leo Grozavu în Liga 1, mi-am câștigat dreptul și nu din vina mea nu am ajuns acolo.

(n.r. De ce nu ați plecat?) Pentru că nu m-au lăsat. Mi s-a spus că trebuie să stau și să îmi respect contractul pentru că se va rezolva cu promovarea. Am vrut să plec, nu am vrut să stau doar așa. M-am înțeles cu o echipă din Liga 2″, a declarat Daniel Opriţa, conform digisport.ro.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și