Închide meniul

Daniel Opriţa, reacţie surprinzătoare după CSA Steaua – FC Argeş 3-1: „Nu m-au lăsat să plec! M-am înţeles cu altă echipă!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 5 octombrie 2023, 20:13

Daniel Opriţa, reacţie surprinzătoare după CSA Steaua – FC Argeş 3-1: „Nu m-au lăsat să plec! M-am înţeles cu altă echipă!

Daniel Opriţa, reacţie surprinzătoare după CSA Steaua - FC Argeş 3-1

Daniel Opriţa, în timpul unui meci al lui CSA Steaua/ Hepta

Daniel Opriţa a vut o reacţie surprinzătoare, după ce CSA Steaua a învins-o pe FC Argeş cu scorul de 3-1. Antrenorul „militarilor” a dezvăluit că s-a înţeles cu o altă echipă din Liga a 2-a, însă oficialii clubului roş-albastru nu l-au lăsat să plece.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CSA Steaua a învins-o categoric FC Argeş, în etapa a noua din Liga a 2-a. Raicu şi Chipirliu, cu o „dublă”, au marcat golurile roş-albaştrilor. „Militarii” sunt pe locul şapte în eşalonul inferior, la un singur punct distanţă de locurile de play-off.

Daniel Opriţa, reacţie surprinzătoare după CSA Steaua – FC Argeş 3-1

Daniel Opriţa a declarat, la finalul meciului din Ghencea, că CSA Steaua încearcă să presteze un joc bun în ciuda faptului că nu are drept de promovare. De asemenea, tehnicianul roş-albaştrilor a declarat a vrut să-i părăsească pe „militari”, deoarece s-a săturat de situaţia echipei, care nu poate juca în Liga 1.

Opriţa a dezvăluit chiar şi faptul că s-a înţeles cu o altă echipă din Liga a 2-a, însă oficialii celor de la CSA Steaua i-au împiedicat plecarea în ultimul moment.

Am intrat în criza asta, dar tot noi trebuie să scoatem echipa de aici. Dar ați văzut că noi încercă să facem spectacol. Nu avem drept de promovare, dar încercăm să jucăm fotbal.

Reclamă

Toată lumea mă întreabă ce fac după fiecare meci, eu și cu Burcă (n.r. râde). Ce să vorbim de Burcă, chiar dacă retrogradează Dinamo nu ar trebui să fie criticat.

Eu în vară am vrut să plec, nu am vrut să stau. Chiar am vrut să plec, îmi ajunge, am stat doi ani fără promovare. Aș fi vrut să fiu și eu cu Burcă, Dorinel (n.r. Munteanu), Leo Grozavu în Liga 1, mi-am câștigat dreptul și nu din vina mea nu am ajuns acolo.

(n.r. De ce nu ați plecat?) Pentru că nu m-au lăsat. Mi s-a spus că trebuie să stau și să îmi respect contractul pentru că se va rezolva cu promovarea. Am vrut să plec, nu am vrut să stau doar așa. M-am înțeles cu o echipă din Liga 2″, a declarat Daniel Opriţa, conform digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Daniel Opriţa s-a prăbuşit emoţional din cauza lui George Ogăraru

Daniel Opriţa s-a prăbuşit emoţional din cauza lui George Ogăraru. Antrenorul lui CSA Steaua a mărturisit că vrea să plece de la echipă, dar atunci când situaţia va fi bună.

”În vară, am vrut să plec. Am fost la club și mi s-a zis să stau, că se rezolvă cu promovarea. Eu dacă pierd niște meciuri, plec. Domnul Ogăraru nu pleacă, am văzut declarațiile lui legate de academie. E postul meu în joc, trebuie să bag jucătorii pe care i-am adus. De aia i-am adus, ca să joace. Au venit de la echipe cu pretenții. Sunt și din academie băieți, i-am luat la echipa mare și au jucat. Dar am văzut că nici la juniori nu stăm prea bine, ne-a bătut Rapid cu 4-1 și a fost mult peste noi. Iau de la academie dacă îi văd că ar putea să facă față în momentul ăsta.

Știu că sunt unii care sar când e puțin sânge. Sar la gât. Ar trebui să țină cont că sunt 4 ani în care am făcut treabă. Și o să fac și anul ăsta. Acum îi văd pe ăia care sar. E posibil să n-o scot la capăt, dar eu am încredere. Mă uit și calculez tot. Dinamo, anul trecut, avea 6 puncte după etapele astea. Noi avem 8. Încerc să prind play-off-ul și o să vedem mai departe. Ar trebui să tacă cei care vorbesc acum pentru că am făcut ceva aici în 4 ani, până la urmă”, a declarat Daniel Oprița pentru playsport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor Vezi toate știrile
Citește și