Închide meniul

CSA Steaua – CSM Slatina 1-1! Formaţia din Ghencea a scos un punct pe finalul meciului

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 25 septembrie 2023, 20:23

CSA Steaua – CSM Slatina 1-1! Formaţia din Ghencea a scos un punct pe finalul meciului

CSA Steaua - CSM Slatina 1-1

CSA Steaua / Profimedia

CSA Steaua – CSM Slatina 1-1! Fără Daniel Opriţa, care a fost suspendat, formaţia din Ghencea a remizat pe teren propriu în meciul CSM Slatina, scor 1-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oaspeţii au deschis scorul în minutul 33 prin Marin, în timp ce Steaua a restabilit egalitatea în minutul 90, prin Maftei.

CSA Steaua – CSM Slatina 1-1!

CSA Steaua continuă forma slabă din campionat. În ultima lună, echipa lui Daniel Opriţa s-a impus doar în faţa celor de la Unirea Dej, în cele două meciuri, din Liga 2 şi din Cupa României.

În etapa a şaptea din liga secundă, CSA Steaua a primit vizita celor de la CSM Slatina, într-o partidă încheiată la egalitate, scor 1-1.

Oaspeţii au deschis scorul în meciul de pe Ghencea. În minutul 33, Denis Marin a înscris cu un şut de la marginea careului.

Reclamă

Steaua a încercat pe finalul partidei să restabilească egalitatea. În minutul 74, Chipirliu a trimis mingea în bară. Acelaşi Chipirliu a centrat perfect în minutul 90 şi l-a găsit perfect pe tânărul David Matei, care a reluat cu capul.

După acest rezultat de egalitate, echipa lui Daniel Opriţa se află pe locul 13 în Liga 2, cu 8 puncte, în timp ce Slatina, ocupanta locului 9, are 10 puncte.

Pentru Steaua urmează meciul de pe teren propriu din Cupa României cu U Cluj, după care va merge la Buzău, pentru meciul din etapa a 8-a din Liga 2. De partea cealaltă, Slatina va juca etapa viitoare tot în deplasare, pe terenul celor de la CSM Slatina.

Reclamă 4 / 0/3

Echipe de start CSA Steaua – CSM Slatina 1-1

CSA Steaua: Frânculescu – Maftei, Vîrtej, Beța, Ad. Ilie – Enceanu, Mancuso, Sierra, Drăghici – Chunchukov, Chipriliu

Rezerve: Pop, Matei, Bărbulescu, Walace, Dobrescu, Raicu, Boiciuc, Topuzov, Buziuc

Antrenor: Daniel Oprița

CSM Slatina: Dincă – Mitran, Sălcianu, Mondragon, Pisăru – Toma, Matei – Răsdan, Doman, Marin – Dragu

Rezerve: Silveanu, Țegle, Gherghe, Popa, Donca, Ciocâlteu, C. Toma, Radu, Mihai

Antrenor: Daniel Oprescu

Reclamă

Strigătul de disperare al lui Gabi Balint

Gabi Balint susţine că CSA Steaua ar putea prelua modelul echipei austriece Red Bull Salzburg, care a învins-o cu 2-0, în deplasare, pe Benfica. Salzburg a folosit în deplasarea de la Lisabona jucători cu o medie de vârstă de 21 de ani şi 183 de zile.

„Echipa mea de suflet, Steaua, asta ar trebui să facă. De ce iau jucători de 30 și ceva de ani? De ce ai ca obiectiv calificarea în play-off, când tu nu poți promova? De ce să ai prime pentru asta? Ca să atragi atâta ură ca până acum?

De ce nu îi promovezi pe cei tineri? Le dai 1.500 de euro lunar și nu va mai zice lumea nimic. Ar zice: «OK, bani publici, dar uite ce tineri cresc acolo». Sunt sigur că ar fi lume mai multă la stadion.

Nu poți promova, nicio problemă, chit că te duci în Liga 3. Dar crește tinerii, vinde-i, adu bani la club! Bagă banii în academie, ești în București, ai nume, vin copiii la tine, condițiile sunt foarte bune.

Noi trebuie să dăm restart în fotbalul românesc și trebuie să facem cât mai multe academii”, a declarat Gabi Balint pentru digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
Vezi toate știrile
Citește și