Închide meniul

Strigătul de disperare al lui Gabi Balint: „De ce face asta Steaua, echipa mea de suflet? Ca să atragă ură?”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 21 septembrie 2023, 20:49

Strigătul de disperare al lui Gabi Balint: „De ce face asta Steaua, echipa mea de suflet? Ca să atragă ură?

Strigătul de disperare al lui Gabi Balint

Gabi Balint / SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gabi Balint (60 de ani), fost câştigător al Cupei Campionilor Europeni cu Steaua Bucureşti, a criticat strategia clubului CSA Steaua. Iată strigătul de disperare al lui Gabi Balint.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul component al echipei care a cucerit Cupa Campionilor Europeni în 1986 e de părere că CSA Steaua ar trebui să promoveze tineri, nu să transfere jucători de 30 de ani.

Strigătul de disperare al lui Gabi Balint

Gabi Balint susţine că CSA Steaua ar putea prelua modelul echipei austriece Red Bull Salzburg, care a învins-o cu 2-0, în deplasare, pe Benfica. Salzburg a folosit în deplasarea de la Lisabona jucători cu o medie de vârstă de 21 de ani şi 183 de zile.

Echipa mea de suflet, Steaua, asta ar trebui să facă. De ce iau jucători de 30 și ceva de ani? De ce ai ca obiectiv calificarea în play-off, când tu nu poți promova? De ce să ai prime pentru asta? Ca să atragi atâta ură ca până acum?

De ce nu îi promovezi pe cei tineri? Le dai 1.500 de euro lunar și nu va mai zice lumea nimic. Ar zice: «OK, bani publici, dar uite ce tineri cresc acolo». Sunt sigur că ar fi lume mai multă la stadion.

Reclamă

Nu poți promova, nicio problemă, chit că te duci în Liga 3. Dar crește tinerii, vinde-i, adu bani la club! Bagă banii în academie, ești în București, ai nume, vin copiii la tine, condițiile sunt foarte bune.

Noi trebuie să dăm restart în fotbalul românesc și trebuie să facem cât mai multe academii”, a declarat Gabi Balint pentru digisport.ro.

Gheorghe Mustață i-a răspuns lui Gabi Balint, după ce ultraşilor de la FCSB li s-a cerut să recunoscă că „nu au nume şi palmares”

Gheorghe Mustață i-a răspuns lui Gabi Balint, la trei zile după ce legenda Stelei le ceruse ultraşilor de la FCSB li s-a cerut să recunoscă că nu au „nume şi palmares”. Liderul fanilor viecampioanei României i-a transmis un mesaj direct fostului atacant al roş-albaştrilor.

Reclamă 4 / 0/3

Gabi Balint nu s-a putut abţine şi a răbufnit în momentul în care suporterii FCSB-ului au ajuns în Ghencea. „Suntem noi, Steaua suntem noi”, au scandat aceştia la arena de 100 de milioane de euro. „Ei trebuie să recunoască pentru totdeauna că nu au nimic, nu au nume, nu au palmares”, a spus Balint.

„Nu jignesc o fostă glorie”

Mustaţă a ţinut să asigure că niciodată nu va jigni o legendă a clubului. Totuşi a ţinut să afirme că FCSB este continuatoarea Stelei.

Dacă ai pierdut sigla și numele nu înseamnă că i-a luat cineva continuitatea pe linie sportivă. Mai spunea cineva, pare-mi-se că domnul Balint… Eu îl respect mult de tot.

Niciodată nu jignesc, niciodată nu jignesc o fostă glorie, indiferent dacă m-ar jigni el. Dar vreau să îi spun domnului Balint că în momentul în care continui cu o activitate a unei societăți sau a unui club continuă, acea activitate nu se întrerupe deloc, tot tu ești același om.

Că dacă mi-a luat sigla și mi-a luat și numele nu înseamnă că eu nu am continuat din 47 până în prezent, pentru că Steaua nu și-a întrerupt niciodată activitatea. Dar trecem peste. Vreau să spun și încă o dată le mulțumesc tuturor care au fost alături de mine pentru că eu am arătat documente clare pe care eu le am”, a spus Gheorghe Mustaţă pentru fanatik.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și