Închide meniul

CSA Steaua, egal cu CS Tunari, în primul amical al verii! Alexandru Buziuc a marcat pentru echipa lui Daniel Opriţa

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 7 iulie 2023, 13:06

CSA Steaua, egal cu CS Tunari, în primul amical al verii! Alexandru Buziuc a marcat pentru echipa lui Daniel Opriţa

CSA Steaua, egal cu CS Tunari

Steaua - CS Tunari, meci amical / Facebook Steaua Bucureşti

CSA Steaua, egal cu CS Tunari! Echipa lui Daniel Opriţa a disputat primul amical al verii, încheiat la egalitate, scor 2-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru echipa din Ghencea a marcat şi Alexandru Buziuc, fostul jucător al celor de la FCSB, care a ajuns la CSA Steaua vara aceasta.

CSA Steaua, egal cu CS Tunari, în primul amical al verii! Alexandru Buziuc a marcat pentru echipa lui Daniel Opriţa

La pauză, scorul dintre CSA Steaua şi CS Tunari a fost 0-0, toate golurile fiind marcate în repriza secundă a meciului amical.

Primul gol pentru Steaua a fost marcat de Alexandru Buziuc, jucător care a evoluat la FCSB în sezonul 2020/21. În ultimele două sezoane, el a jucat la CS Mioveni, iar vara aceasta a semnat cu echipa din Ghencea.

Golul al doilea al celor de la Steaua a fost marcat de bulgarul Chunchukov, în minutul 68, din lovitură de la 11 metri.

Reclamă

La finalul partidei, Daniel Opriţa a anunţat că Rareş Enceanu, un alt jucător care a trecut şi pe la FCSB, se va despărţit de Steaua şi i s-a transmis să îşi caute echipă, el nefăcând parte din planurile lui Opriţa pentru cantonamentul din această vară.

Pe 10 iulie, CSA Steaua va pleca într-un cantonament de două săptămâni în Bulgaria.

Ultraşii CSA Steaua, revoltă după ce FCSB e la un pas să joace în Ghencea

Ultraşii CSA Steaua se revoltă după ce FCSB e la un pas să joace în Ghencea. Aceştia au afişat mai multe bannere prin care lansează atacuri dure la adresa lui Gigi Becali şi a lui Marcel Ciolacu.

Reclamă 4 / 0/3

Ultraşii din Peluza Sud nu acceptă ideea ca FCSB să joace în Ghencea derby-ul cu Dinamo. Aceştia au afişat mai multe bannere pe străzile din Bucureşti prin care îşi strigă nemulţumirea, iar Gigi Becali şi Marcel Ciolacu sunt principalele ţinte.

Jos labele de pe Ghencea„, „Prim-ministrul, în slujba unui condamnat / Mai nou, legile se dau de la Palat” sau, „Doar Steaua în Ghencea„, sunt câteva dintre mesajele afişate de ultraşi.

Reacţia lui Adi Popa, după ce a aflat că FCSB – Dinamo se poate juca în Ghencea

Reacţia lui Adi Popa, după ce a aflat că FCSB – Dinamo se poate juca în Ghencea. Fostul jucător de la CSA Steaua crede că derby-ul are şanse mari să se dispute pe stadionul Steaua.

Totuşi, Adi Popa a spus că nu i se pare normal ca să fie implicaţi şi persoane cu putere de decizie din politică, pentru ca echipa lui Gigi Becali să joace în Ghencea. Patronul de la FCSB a spus că „are informaţii” conform cărora premierul Marcel Ciolacu „a dat ordin” ca echipa lui Becali să poată juca în Ghencea.

„Nu ştiu dacă va juca FCSB acolo. Probabhil că da, dacă stadionul nu este închiriat de altcineva. Am văzut că sunt ordine de sus, de la preşedinţi, miniştri şi mai ştiu eu ce. Nu cred nu îşi au locul în fotbal. Fotbalul trebuie să fie al oamenilor de fotbal şi atât„, a spus Adi Popa în exclusivitate pentru AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani Vezi toate știrile
Citește și