Închide meniul

CSA Steaua nu are drept de promovare! FRF a oferit detalii, după cererea depusă de „militari”

Alex Masgras Publicat: 9 august 2023, 16:39

Reclamă
CSA Steaua nu are drept de promovare! FRF a oferit detalii, după cererea depusă de „militari

CSA Steaua nu are drept de promovare

Fanii Stelei, la Târgovişte / Hepta

CSA Steaua nu are drept de promovare, chiar dacă noul sezon din Liga 2 a început. Echipa lui Daniel Opriţa a remizat la Târgovişte, pe terenul celor de la Chindia, scor 1-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Formaţia din Ghencea a început demersurile legate de modificarea statutului juridic, pentru a putea obţine dreptul de a promova în prima ligă. Cu toate acestea, Federaţia Română de Fotbal a oferit detalii legate de cererea făcută de CSA Steaua.

CSA Steaua nu are drept de promovare! FRF a oferit detalii, după cererea depusă de „militari”

FRF a confirmat că CSA Steaua a depus o solicitare în ceea ce priveşte cesiunea activităţii sportive, dar această cerere nu a fost însoţită şi de alte documente:

„Departamentul Juridic al FRF face următoarele precizări:

1. CSA Steaua a formulat în termenul regulamentar o solicitare cu privire la cesiunea activității sportive către un club de drept privat. Până în prezent, însă, nu au fost depuse și alte documente care să susțină cererea respectivă.

Reclamă

2. Federația Română de Fotbal nu poate formula speculații și nici nu poate prezenta scenarii astfel cum ne solicitați. Având însă în vedere că în prezent impedimentul cluburilor de drept public de a fi membre ale unei ligi profesioniste reprezintă o restricție impusă de lege, modificarea cadrului legal aplicabil reprezintă un scenariu dintre cele posibile pentru ca entitatea sportivă în discuție să poată promova în primul eșalon fotbalistic.

3. Orice solicitare a unui club însoțită de documentele aferente va fi analizată la momentul respectiv prin raportare la cadrul regulamentar/legal în vigoare în acel moment. Vă mulțumim! Biroul de Presă al Federației Române de Fotbal”, a anunţat FRF, potrivit fanatik.ro.

CSA Steaua face totul pentru a putea promova în Liga 1

CSA Steaua e dispusă să facă marea schimbare, pentru a putea promova în Liga 1. Roş-albaştrii au informat deja FRF că se vor asocia cu o entitate privată, pentru a putea spera la o prezenţă în primul eşalon al fotbalului românesc.

Reclamă 4 / 0/3

AS47 anunţa că toate documentele pentru schimbarea statutului vor fi depuse, după ce se vor finaliza discuţiile cu partenerul privat care se va asocia clubului. De asemenea, Asociaţia Steliştilor 1947 mai notează faptul că partenerii privaţi care vor veni la clubul Armatei vor proteja marca Steaua şi vor lupta pentru a obţine performanţe notabile alături de echipă.

„DA, Clubul Steaua a înștiințat, în timpul regulamentar, Federația Română de Fotbal că își va schimba statutul într-o entitate de drept privat pentru a promova în Liga 1 la fotbal.

Toate documentele necesare vor fi depuse de Steaua, după ce se vor finaliza discuțiile cu partenerii privați și se va ajunge la o concluzie cu privire la noua formă de organizare a echipei de fotbal.

Contrar tuturor știrilor false apărute în mass-media, clubul Steaua își dorește un partneriat privat în care rolul său va fi de a proteja marca Steaua și a urmări performanța.

AS47 a trimis o cerere pentru a face parte dintr-o viitoare asociere, pentru a urmări și transmite mai departe cât se poate de transparent informații suporterilor”, se arată în mesajul postat pe pagina de Facebook AS47.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și