Închide meniul

CSA Steaua și-a găsit stadion, după ce a fost dată afară din Ghencea! Unde vor juca „militarii”, după incidentele din derby-ul cu Dinamo

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 20 septembrie 2022, 19:50

CSA Steaua și-a găsit stadion, după ce a fost dată afară din Ghencea! Unde vor juca „militarii, după incidentele din derby-ul cu Dinamo

Scandal la pauza derby-ului Dinamo - CSA Steaua

Peluza Sud a echipei CSA Steaua / as.ro

CSA Steaua și-a găsit stadion, după ce a fost dată afară din Ghencea ca pedeapsă pentru incidentele de pe Arena Națională, de la derby-ul cu Dinamo. Comisia de Disciplină a FRF i-a amendat pe „militari” cu suma de 83.750 și le-a interzis să joace în Ghencea următoarele 4 partide considerate „acasă”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În perioada de „exil” din Ghencea, formația lui Daniel Oprița se va muta la Giurgiu, pe stadionul „Marin Anastasovici”, unde evoluează în mod obișnuit Astra. Anunțul a fost făcut chiar de antrenorul de la CSA Steaua.

CSA Steaua și-a găsit stadion, după ce a fost dată afară din Ghencea!

CSA Steaua mai avea și varianta stadionului din Buzău, însă a fost abandonată din cauza distanței mai mari față de arena din Giurgiu. 4.000 de euro vor fi nevoiți să plătească roș-albaștrii pentru fiecare partidă disputată pe stadionul Astrei.

„Vom juca la Giurgiu. Am discutat ieri (n.r. – luni, 19 septembrie), conducerea echipei se ocupă. Ne-am consultat înainte, este o variantă bună. Noi am luat în calcul mai multe variante, chiar și Buzău. Trebuie să fim la 40 de kilometri de București, din acest motiv au picat alte stadioane din împrejurimi.

Eu sper să nu afecteze stadionul jocul echipei. Totuși, e tot teren de fotbal, deci nu ar trebui să fie probleme din acest punct de vedere. Poate vin suporteri și de la Giurgiu, care țin cu Steaua. Cei care au venit la fiecare meci, pe stadionul din Ghencea, nu erau foarte mulți, probabil vor fi și la Giurgiu”, a declarat Daniel Oprița, pentru playsport.ro.

Reclamă

De notat că CSA Steaua a făcut apel după sancțiunea primită din partea Comisiei de Disciplină a FRF, iar acum așteaptă recursul.

În următoarele 4 partide considerate acasă, „militarii” vor înfrunta Unirea Constanța (Liga 2), Chindia Târgoviște (Cupa României), Poli Timișoara (Liga 2) și Oțelul Galați (Liga 2). Meciul cu Unirea Constanța trebuia să se dispute în etapa precedentă, dar a fost amânat pentru că roș-albaștrii n-au putut să găsească un alt stadion în timp util.

În ultimul meci din liga secundă, CSA Steaua a învins Dinamo cu 2-1. La derby-ul „de foc” de pe Arena Națională, fanii roș-albaștri au avut un conflict aprins cu Jandarmeria, iar apogeul a fost atins la pauză.

Reclamă 4 / 0/3

Cu 40 de minute înainte de startul meciului, mai mulți suporteri de la Dinamo și CSA Steaua s-au încăierat într-un sector al stadionului. Fanii au rupte scaune și au aruncat cu torțe.

A fost nevoie de o intervenție dură din partea jandarmilor ca spiritele să se calmeze. Forțele de ordine au intervenit cu bastoane și gaze lacrimogene. Scandal a fost și la pauza meciului. Peluza Sud Steaua i-a atacat pe jandarmi cu scaune, garduri şi extinctoare. Forțele de ordine au intervenit tot cu gaze lacrimogene.

Avertisment teribil al lui Dumitru Dragomir, după incidentele de la Dinamo – CSA Steaua 1-2

„Mitică” Dragomir a rămas stupefiat când a văzut imaginile de la derby-ul din Liga 2.

Fostul conducător al fotbalului românesc cere să fie pusă în aplicare Legea 4/2008, realizată chiar la iniţiativa lui. Nu îşi explică de ce liderii Jandarmeriei se tem să o respecte în totalitate.

„Trebuie curăţate arenele de sălbatici, cum au făcut englezii. Nu s-a renunţat niciodată la lege, dar dacă se aplică, atunci vom avea şi noi fotbal pe stadioane şi vom avea suporteri foarte mulţi. Nu vine nimeni să intre în bombele alea şi fumul de pe stadioane. În proporţie de 30% se aplică legea, dar nu e unul care să dea cu biciul la Jandarmerie. Le e frică.

O parte din ei sunt sălbatici, dacă nu se opreşte această sălbăticie veţi vedea că vor fi şi morţi! În Anglia e linişte totală, nu ridică nimeni glasul. Dacă lăsăm să câştige huliganismul, se alege praful de ţara asta. Huliganii trebuie să fie stopaţi!„, a declarat Dumitru Dragomir la digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
  • CSA Steaua și-a găsit stadion, după ce a fost dată afară din Ghencea
  • Finlanda – România e vineri pe Antena 1 şi AntenaPLAY, de la 21:45

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China Vezi toate știrile
Citește și